- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.841
Merhaba AYnurcanım calısıyorum 33 yasındayım evlıyımm ama yalnızım
Adi Istanbul diye geçiyor ama...öyle bir yerdeyim.Evet canım. Sen nerdesin...
Tam senin dedikodunu yapacaktıknapıyonuzz
hadi yaaa üffff gittim ben heee devam edin sizTam senin dedikodunu yapacaktık
Muhabbet sohbet işte canım sen ne yapıyorsun??napıyonuzz
Kesin kocaeli rttaraflarındasın de mi? Tuzla taraflarında :)) Ben bekarken Pendikte oturuyordum. Annemler hala orda..Adi Istanbul diye geçiyor ama...öyle bir yerdeyim.
Bir keresinde Miami'de yazlık gibi bişeyler okudum senin bir mesajında dedim acaba Amerika'da mı bizim Bilgece. :)
aa Pendik'i çok severim, benim de çocukluğumun büyük kısmı orada geçti. Geçen Cumartesi de Pendik'teydim. Soğuğa aldırmadan gezdim valla, Marina falan.Muhabbet sohbet işte canım sen ne yapıyorsun??
Kesin kocaeli rttaraflarındasın de mi? Tuzla taraflarında :)) Ben bekarken Pendikte oturuyordum. Annemler hala orda..
Ya abimin arkadaşı almış miamiden ve burdaki dairelerden de ucuz. Biz de ilerde inşallah almayı düşünüyoruz tabi Allah nasip ederse :))) Ne iş yapıyorsun? Bekar mısın?? Kaç yaşındasın??
eşim muhendıs yurt dışındaaAaa neden yanlızsın??
merhaba nasılsınn :)Merhaba AYnur
Eheheh olsun ya ne evde kalması, Rabbim hayırlısını versin inşallah. Hayırlı zamandaaa Pendik'i çok severim, benim de çocukluğumun büyük kısmı orada geçti. Geçen Cumartesi de Pendik'teydim. Soğuğa aldırmadan gezdim valla, Marina falan.
30 +, evde kaldım diyorumDaha ayrıntısını sana özelden atarım, bir tanıdık çıkmasın buralarda
eşim muhendıs yurt dışındaa
cocuk yok canımm,gıdelı 5 hafta odu hazıran gıbı gelıcekÖyle mi?? Ne zaman gelecek peki? Çocuk yok mu??
cocuk yok canımm,gıdelı 5 hafta odu hazıran gıbı gelıcek
bende calısıyorumm,bılmıyorum nereye kadar dayanıcamm ...Ayy yaa siz neden gitmediniz? Sure cok uzun. Ben olsam giderdim valla..
bende calısıyorumm,bılmıyorum nereye kadar dayanıcamm ...
calıstıgı sırket yurt dısında proje baslattı en guvendıgı muhendıslerdendır esım ıkı yetkılı yoladı esımde ıcındee,sormayın cok ta ozledımmm :)Himm siz de çalışıyorsanız tabi durum farkli. Ama cidden insan dayanamaz. Ben dayanamam. Surekli mi gidiyor? Neden yurt dışı mesela?
Merhaba,merhaba nasılsınn :)
calıstıgı sırket yurt dısında proje baslattı en guvendıgı muhendıslerdendır esım ıkı yetkılı yoladı esımde ıcındee,sormayın cok ta ozledımmm :)
Merhaba,
Açım valla, sen de yalnızmışsın. Rabbim tez zamanda sevdiğine kavuştursun.
Bilgece şimdi nerelerdesin? İnşallah şu miami beach'de ev de olur bak, süper fikirmiş. Okyanusa karşı bir ev.Eheheh olsun ya ne evde kalması, Rabbim hayırlısını versin inşallah. Hayırlı zamanda)
Evet genç kızlığım Pendikte geçti ama merkezde değil yaniii :))
Bi de tanıdık çıkıyormuşuz hahahah. Ben de 25 yaşındayım. Evliyim öyle işte)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?