Bilgece ile Sohbete ;)))

Muhabbet sohbet işte canım sen ne yapıyorsun??
Adi Istanbul diye geçiyor ama...öyle bir yerdeyim.

Bir keresinde Miami'de yazlık gibi bişeyler okudum senin bir mesajında dedim acaba Amerika'da mı bizim Bilgece. :)
Kesin kocaeli rttaraflarındasın de mi? Tuzla taraflarında :)) Ben bekarken Pendikte oturuyordum. Annemler hala orda..
Ya abimin arkadaşı almış miamiden ve burdaki dairelerden de ucuz. Biz de ilerde inşallah almayı düşünüyoruz tabi Allah nasip ederse :))) Ne iş yapıyorsun? Bekar mısın?? Kaç yaşındasın??

aa Pendik'i çok severim, benim de çocukluğumun büyük kısmı orada geçti. Geçen Cumartesi de Pendik'teydim. Soğuğa aldırmadan gezdim valla, Marina falan.
30 +, evde kaldım diyorum Daha ayrıntısını sana özelden atarım, bir tanıdık çıkmasın buralarda

Eheheh olsun ya ne evde kalması, Rabbim hayırlısını versin inşallah. Hayırlı zamanda )
Evet genç kızlığım Pendikte geçti ama merkezde değil yaniii :))
Bi de tanıdık çıkıyormuşuz hahahah. Ben de 25 yaşındayım. Evliyim öyle işte )

Himm siz de çalışıyorsanız tabi durum farkli. Ama cidden insan dayanamaz. Ben dayanamam. Surekli mi gidiyor? Neden yurt dışı mesela?
calıstıgı sırket yurt dısında proje baslattı en guvendıgı muhendıslerdendır esım ıkı yetkılı yoladı esımde ıcındee,sormayın cok ta ozledımmm :)

calıstıgı sırket yurt dısında proje baslattı en guvendıgı muhendıslerdendır esım ıkı yetkılı yoladı esımde ıcındee,sormayın cok ta ozledımmm :)

Gelir gelir hayirlisiyla. Mecbur bekliyorsunuz iste. Hazirana surda ne kaldi
Siz de mi muhendissiniz??

Bilgece şimdi nerelerdesin? İnşallah şu miami beach'de ev de olur bak, süper fikirmiş. Okyanusa karşı bir ev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…