- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 48
- 43
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.961
yok ara ara bana gelıyolardaa eseriklenıyorummKavga mi ediyorlar?
Buyrun gelin, hoş geldiniz, nasilsiniz??Bende geliyim bari
Hosbuldummmm topinizi yeni gordum katilmak istedim hayatim
Daha 1 aylik uyeyim tam cozemedim siteyi cozmeye calisiyorum vakit buldukcaHosbuldummmm topinizi yeni gordum katilmak istedim hayatim
Tanistigimiza memnun oldum Ben Ankara da oturuyorum 16 senelik evliyim 14 yasinda bir oglum var
Evet kucuksun hayatim 14 yaş. Allah razi olsun canim sizede mutluluk versin insallahMasallah masallah Allah uzun hayirli omurler versin insallah.
Peki kac yasindasiniz. Ben sizden kucugim baya sanirim
Evet kucuksun hayatim 14 yaş. Allah razi olsun canim sizede mutluluk versin insallah
Hosgeldin :) baktin disarisi soguk, bdv de bir aksiyon yok, en iyisi geyik yapalim azicik di mi?ben geldimm :)
valla oyle hava buzz bıraz cıktım markete aksam mıd bayram etsın hemen dondum eve ,sen neler yapıyosunHosgeldin :) baktin disarisi soguk, bdv de bir aksiyon yok, en iyisi geyik yapalim azicik di mi?
Sorma gecenin bir yarisi uyandim, baktim geri uyumayi beceremiyorum, 5 ten beri ayaktayim. En son cay ve mozaik pasta yedim, oyle geziyorum nette.valla oyle hava buzz bıraz cıktım markete aksam mıd bayram etsın hemen dondum eve ,sen neler yapıyosun
ben 11 de uyandım canım ama gece 4 te uyudum takıldım bıraz :):)Sorma gecenin bir yarisi uyandim, baktim geri uyumayi beceremiyorum, 5 ten beri ayaktayim. En son cay ve mozaik pasta yedim, oyle geziyorum nette.
Ne aldin marketten ziyafet icin?
moda hee trend ne pekı su an gıyımde :)Valla kizlar ben de ciktim elim dolu geldim kollarim koptu. Moda dergisi aldim 5 6 tane
moda hee trend ne pekı su an gıyımde :)
Yaw bu hafta sonlari tv de hic bisey olmuyor. Inadina mi yapiyorlar. Bak canim patates cekti simdi.ben 11 de uyandım canım ama gece 4 te uyudum takıldım bıraz :):)
marketten kıyma aldım kofte patates yapıcam ,geceye dogruda bira cips :)
anlıyorum canım calısmaya devam,gecen yılda uzun trend idi ben kafaya gore takılıyorum yaa :)Moda güzeluzun genis seyler moda bu sene de.. aslinda ben moda dergilerini farkli bir sey icin aliyorum. Tasarimlara bakiyorum kendime özgü seyler bulmaya calisiyorim ama henüz kendimi bulamadim. Daha erken bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?