Bilgece ile Sohbete ;)))

valla oyle hava buzz bıraz cıktım markete aksam mıd bayram etsın hemen dondum eve ,sen neler yapıyosun
Sorma gecenin bir yarisi uyandim, baktim geri uyumayi beceremiyorum, 5 ten beri ayaktayim. En son cay ve mozaik pasta yedim, oyle geziyorum nette.
Ne aldin marketten ziyafet icin?

Sorma gecenin bir yarisi uyandim, baktim geri uyumayi beceremiyorum, 5 ten beri ayaktayim. En son cay ve mozaik pasta yedim, oyle geziyorum nette.

Ne aldin marketten ziyafet icin?
ben 11 de uyandım canım ama gece 4 te uyudum takıldım bıraz :):)
marketten kıyma aldım kofte patates yapıcam ,geceye dogruda bira cips :)

ben 11 de uyandım canım ama gece 4 te uyudum takıldım bıraz :):)
marketten kıyma aldım kofte patates yapıcam ,geceye dogruda bira cips :)
Yaw bu hafta sonlari tv de hic bisey olmuyor. Inadina mi yapiyorlar. Bak canim patates cekti simdi.

Bilgece nereden aldin dergileri? O kadar dergi birden insan hangisinden basliyacagina karar veremez

Moda güzel uzun genis seyler moda bu sene de.. aslinda ben moda dergilerini farkli bir sey icin aliyorum. Tasarimlara bakiyorum kendime özgü seyler bulmaya calisiyorim ama henüz kendimi bulamadim. Daha erken bakalim..
anlıyorum canım calısmaya devam,gecen yılda uzun trend idi ben kafaya gore takılıyorum yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…