- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 48
- 43
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.941
ne guzel ben fılm degılde yabancı dızı cok ızlerımm,hot clevealand,desperate housewife,sex on the cıty ve spartacus serısını bıtırdım nette :)Hayir hint filmi. Aamir Khan oynuyor hiperaktif bir çocuğun hayatini anlatıyor. merak ediyorum bakalim nasil filmmis. Gervi Aamir Kahin butun filmlerini cok severim.. kesin bu da cok guzeldir..
Ben dizi izleyemiyorim iste. anca kore dizileri izlerim onlar da kisa ve seviyorum ondanne guzel ben fılm degılde yabancı dızı cok ızlerımm,hot clevealand,desperate housewife,sex on the cıty ve spartacus serısını bıtırdım nette :)
kore dizisimi ilk defa duydumm,ama şu gercek varkı yabancı dızıler bızımkılere göre daha kalıtelıBen dizi izleyemiyorim iste. anca kore dizileri izlerim onlar da kisa ve seviyorum ondan)
kore dizisimi ilk defa duydumm,ama şu gercek varkı yabancı dızıler bızımkılere göre daha kalıtelı
ben yenı duydum en kısa zamanda ızlıycemm,efektlerı surukleyıcı bolumlerıyle en aklımda yer eden dizi spartacus ama bıraz cinsel içerıklıydıNeyy? Ilk defa mi? Simdiye kadar 100 küsür kore dizisi izlemisimdir. Entrika yok, ahlaksizlik yok. Dogal sade sseyler ve saygi var konulairnda. O yuzden cok hosuma gidiyor.esim de Kore kraliyet dizilerini izliyor.. ailecek koreciyiz ehehehe
ben yenı duydum en kısa zamanda ızlıycemm,efektlerı surukleyıcı bolumlerıyle en aklımda yer eden dizi spartacus ama bıraz cinsel içerıklıydı
dizi zevklerımız farklıı :)Evet ben öyle dizileri sevmiyorum...
dizi zevklerımız farklıı :)
sonucta ewde vakıt gecırmek ıcın yollar buluyoruz bende cok tv ızlemem nette takılırım hepppEvet dogru :))
sonucta ewde vakıt gecırmek ıcın yollar buluyoruz bende cok tv ızlemem nette takılırım heppp
ben tv yi acarım yaa evde tekım yaa ses olsun dıyee,otekı turlu ev beni boguyor sanki :)Aynen ya internet var zaten yetiyor tv acmiyoruz hic.
ben tv yi acarım yaa evde tekım yaa ses olsun dıyee,otekı turlu ev beni boguyor sanki :)
aslında haklısın ıstanbulun gurultusunu zaten cekıyoruz barı ewımızde sessızce oturalım dımı :)Ben sessizligi seviyorum
aslında haklısın ıstanbulun gurultusunu zaten cekıyoruz barı ewımızde sessızce oturalım dımı :)
o kotu ıste yaaa,benımde yan komsu ıle basım derttte yaaaa cok seslılerrrKesinlikle ama benim evim cadde üzerinde oldugu icin disardaki araba sesleri evin icinde daima)
o kotu ıste yaaa,benımde yan komsu ıle basım derttte yaaaa cok seslılerrr
bizim mütaahhit çok çalmış malzemeden :=)Binam hayalet gibi. Cok guzel bir sistem kurulmus hic ses gelmiyor. Ama disaridan her ses geliuor ehehwh
offff yıne geldı benımkılerrrDemekki.)
offff yıne geldı benımkılerrr(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?