Bilgece ile Sohbete ;)))

Hayir hint filmi. Aamir Khan oynuyor hiperaktif bir çocuğun hayatini anlatıyor. merak ediyorum bakalim nasil filmmis. Gervi Aamir Kahin butun filmlerini cok severim.. kesin bu da cok guzeldir..
ne guzel ben fılm degılde yabancı dızı cok ızlerımm,hot clevealand,desperate housewife,sex on the cıty ve spartacus serısını bıtırdım nette :)

kore dizisimi ilk defa duydumm,ama şu gercek varkı yabancı dızıler bızımkılere göre daha kalıtelı

Neyy? Ilk defa mi? Simdiye kadar 100 küsür kore dizisi izlemisimdir. Entrika yok, ahlaksizlik yok. Dogal sade sseyler ve saygi var konulairnda. O yuzden cok hosuma gidiyor. esim de Kore kraliyet dizilerini izliyor.. ailecek koreciyiz ehehehe

Neyy? Ilk defa mi? Simdiye kadar 100 küsür kore dizisi izlemisimdir. Entrika yok, ahlaksizlik yok. Dogal sade sseyler ve saygi var konulairnda. O yuzden cok hosuma gidiyor. esim de Kore kraliyet dizilerini izliyor.. ailecek koreciyiz ehehehe
ben yenı duydum en kısa zamanda ızlıycemm,efektlerı surukleyıcı bolumlerıyle en aklımda yer eden dizi spartacus ama bıraz cinsel içerıklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…