- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 48
- 43
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.981
Yaw bu hafta sonlari tv de hic bisey olmuyor. Inadina mi yapiyorlar. Bak canim patates cekti simdi.
gel canım buyur ,:)tv de ewet hıc bısı yok ben zaten netteyım hep :)
Bilgece nereden aldin dergileri? O kadar dergi birden insan hangisinden basliyacagina karar veremez
Yaw bu hafta sonlari tv de hic bisey olmuyor. Inadina mi yapiyorlar. Bak canim patates cekti simdi.
Bilgece nereden aldin dergileri? O kadar dergi birden insan hangisinden basliyacagina karar veremez
merhaba hosgeldınnMerhaba nasilsiniz kızlar
Nasılsın tatlmmerhaba hosgeldınn
Kiz bak, sonra bir suru birikirde bunlar evde koyacak yer kalmaz. :)Canim ben D.R den alıyorum. Mecbur her ay alip takip ediyorum..
ıyıyım canım senı sormalı,ev hali takılmacaaa :)Nasılsın tatlm
Aynen ev hali yaa canim temizlik yaptom biraz uzaniyorm simdiıyıyım canım senı sormalı,ev hali takılmacaaa :)
bende bugun makıne actım ne cok camasır bırıkmıs yaa yarında bır dunya ütü beni bekliyorAynen ev hali yaa canim temizlik yaptom biraz uzaniyorm simdi
Bende kıyafetleri yikadm tele serdim, esim yardim etti sagolsun. Bide gecen gun canim karpuz istemişti aserdim bildigin esim bugun gitmis karpuz almis gelmis nasil yedim girmen lazimbende bugun makıne actım ne cok camasır bırıkmıs yaa yarında bır dunya ütü beni bekliyor((
ohhh yarasınn afıyet olsunn,benım es buralarda olmadıgı ıcın yardımcım yokBende kıyafetleri yikadm tele serdim, esim yardim etti sagolsun. Bide gecen gun canim karpuz istemişti aserdim bildigin esim bugun gitmis karpuz almis gelmis nasil yedim girmen lazim
Kiz bak, sonra bir suru birikirde bunlar evde koyacak yer kalmaz. :)
Yabanci guzel dergilerde vardir, ama tr de cok pahali oluyor bu meretler.
Ayy kiyamam kizzohhh yarasınn afıyet olsunn,benım es buralarda olmadıgı ıcın yardımcım yok
ozledımAyy kiyamam kizz
ıyı gecelerrrIyi geceler millet
Iyi geceler millet
Ben birazcik cizim yaptim yarin sabahtan aksama kadar kursum var. Oyle. Simdi esimi bekliyorum. .ne sıkıcı bır geceee neredesınız :)
bende oturdum oturdum oturdummBen birazcik cizim yaptim yarin sabahtan aksama kadar kursum var. Oyle. Simdi esimi bekliyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?