- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.921
Baktim canim hatta mesaj yazdim cikmamis ona uzuldum . Serhat infotoyu kosaymis kazenBdvdeki konu.
Biz de dedik amma koymadı eheheBaktim canim hatta mesaj yazdim cikmamis ona uzuldum . Serhat infotoyu kosaymis kazen
hayırdır inşallah? Senin neyin var?Caninda sikkindi ama bu iyigeldi . Atraksiyon , ihanet , entrika bu neydi la
Benimmi neyim yokki , simdi anlatsam uzun olur yarin konusalimmihayırdır inşallah? Senin neyin var?
Tabi sen ne zaman istersenBenimmi neyim yokki , simdi anlatsam uzun olur yarin konusalimmi
Iyi geceler tek kasliarkadasim malum yarin bebeleri o,ula gondermek icin erken kalkicam optum kilsiz tarafindanTabi sen ne zaman istersen
Tamam canım ben de öptüm, hayırlı geceler..Iyi geceler tek kasliarkadasim malum yarin bebeleri o,ula gondermek icin erken kalkicam optum kilsiz tarafindan
Bilgece konu neye bağlandı? Silmiş Kazen.
naber nasılsınnnBen oyumi kullandim
Iyiyim sen nasilsin???naber nasılsınnn
ıyıyım canım ewdeyımm,palas paldaras yaydım oturuyorum :)
ozlemısım haftaıcı gunduz ewde oturmayı yaaa :)tv de bısı yok amaaaHimm ben de evdeyim ayni sekilde oturuyorum..
ozlemısım haftaıcı gunduz ewde oturmayı yaaa :)tv de bısı yok amaaa
maalesef oyle turk kanallarında bısı yok,o dedıgın dizi falan mı :)Ben tv izlemiuorum valla. Çünkü hicbir sey yok
Birazdan netten taare zameen par'i izleyecegim insallah.
maalesef oyle turk kanallarında bısı yok,o dedıgın dizi falan mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?