Bilgece ile Sohbete ;)))

Efendimmm ? 3 ay mı aa.. Peki siz nerden öğrendiniz ki ? ay üzüldüm ya peki neden banlanmış acaba öğrenebilir miyim ?
Benim özelden de arkadaşım canım ordan öğrendim. Tam bilmiyoruz ama sanırım bir konuda bir üyenin diğer kimliğini mi belli etmiş ya da ismini mi söylemiş öyle bir durum galiba. Yani benim tahminim bu, sanırım ceza puanları fazlaydı ve direk uzun zaman yasaklandı

Neden banlandi cokmu agir elestirdiki?
Açıkladım canım yukarıda kural ihlali dedi ama sanırım o dediğim konuyla alakalı

Canim bende yanlislik varsa duzelt ama bu kurallar yer yer sacmalasiyor. Hakli yada haksiz herkesi kib leyelm puanlar biriksin sonuclarda ortada zaten, ya biseyler degismeli 3 ay nedir ya
Ayrica o uyenin2 .uyeligini bulduysa bunun kurala aykiriligi nedir , dogru bi sey yapmis.

Bilemiyorum ki canım belki de onun ikinci üyeliği değildir de bilgece ısrarla ona o şekilde hitap ediyo diye de olabilir. Yani 3 aylık bir ceza değildi o bence de. Gerçi tam sebebini de bilemiyoruz ama kötü oldu yani, çok kişi üzüldük

Canım emin misin ya 3 ay olduğuna
Çok fazla çok
Özelde görüşüyor musunuz?

Ayy üzüldm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…