- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.041
Evet canım haziran gibi bitiyordu sanırımCanım emin misin ya 3 ay olduğuna
Çok fazla çok
Özelde görüşüyor musunuz?
AaaHoş buldum şekerim,seni gördüm daha Iyı oldumsen nasılsın,ne güzel ettin bu topigi acmakla
Mune hanim ilk link te abartili bi yorum degil bilgecenin yazdigi , demek istedigi Allah in yarattigi kuluz neden bi insan cirkinim desin gunah tarzinda bi yorum olmus digerlerini ben de hos bulmadimKurallar saçmalaşıyor mu?
Kusura bakmayın @Bilgece'yi bende severim ama kurallara uymadığı gerçeğini görmezlikten gelmemize engel değil seviyor olmam. Ki kendisi de çok iyi bilir, özelden defalarca geyik yapmaması, konu dışı yazmaması, polemiğe girmemesi konusunda uyardım, ceza puanın çok fazla banlanırsan uzun süre banlı kalırsın dedim.
Peki ne oldu? Özelden ikazlarıma bir uydu, iki uydu sonuç yine konu dışı, geyik.
Banlanma sebebi bir üyeliğin Kimliğini deşifre etmesi değil, konu dışı yorum yapması, öyle sizin zannettiğiniz gibi haklı-haksız her kiblenen uyarı almaz, kurala uymayan uyarı alır.
Süreyi de biz belirlemiyoruz, ceza puanlarının toplamına göre ceza sistemi otomatik süre belirliyor.
Bu sitenin Kuralları var ve hepimiz bu kurallara uymak zorundayız, Bilgece'yi bildirildiği gün kaç topikte yazdığı konu dışı mesajlar yüzünden bildirdiklerini bilmiyorsunuz.
Hepsi mi haksız bildirimdi. Size Bilgece'nin o gün bildirilen bir yorumunu örnek vereyim, konu BDV'de açılmış, açan 16 Yaşında bir kız, çirkinim deyip dertlenmiş, Bilgece'nin yorumlarına bakın, yorumlarını okuyun sonra kurallar saçmalaşıyor deyin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ne-ararsan-bende.806251/page-2#post-39985550
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ne-ararsan-bende.806251/page-2#post-39985612
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ne-ararsan-bende.806251/page-5#post-39986009
Bu linkteki foto görünüyor mu bilmiyorum ama insanların çirkinliğin fiziksel görünüş olduğunu zannedip alay etmek için kullandığı türden bir kadın fotoğrafı.
Bu mudur yani? Bir genç Kızın dert diye açtığı topikte geyik yapmak, sözüm ona bir fotoğraf ekleyip buna mı benziyorsun demek.
Bunla da bitmedi tabii, 16 Mart günü çeşitli topiklerde geyik ve konu dışı bildirimleri almaya devam ettik, hangi birini pas geçeydik? Bir değil iki değil, üstelik tüm bildirimler gayet haklı gerekçelerle yapılmış, Bilgece basbayağı geyik yapmış, konu dışı mesajlar yazmış, 16 yaşında hiç tanımadığı bir kıza sözüm ona espri yapıyorum adı altında rencide edici foto eklemiş, ki tekrarlıyorum Bilgece'yi çok kereler özelden ceza puanlarının çok olması sebebiyle uyardım.
Sistem 3 ay mı banlamış, o zaman 3 ay banlı kalmak zorunda.
Geyik, konu dışı mesaj yasak, kiblemekse gereksiz değil. Bildirim yapın aksine memnun olurum çünkü olmadık konularda geyik yapıp insanların konularını sabote etmeye hakkı yok kimsenin.Mune hanim ilk link te abartili bi yorum degil bilgecenin yazdigi , demek istedigi Allah in yarattigi kuluz neden bi insan cirkinim desin gunah tarzinda bi yorum olmus digerlerini ben de hos bulmadim
Bakin amacim sizi kirmak degil bu konuyuda uzatmak istemiyorum ,siz uyarmis ve elinizden geleni yapmissiniz bende uye olarak bundan sonra alakasiz konularda sayfa sayfa geyik yapanlari kib liycem ki gereksiz goruyordum, saygilar .
Sizde haklisiniz soyleyecek bir soz yok ama bilgeceyi de ozluyoruz bizimki ciliz bir serzenis iste kusura bakmayin lutfenGeyik, konu dışı mesaj yasak, kiblemekse gereksiz değil. Bildirim yapın aksine memnun olurum çünkü olmadık konularda geyik yapıp insanların konularını sabote etmeye hakkı yok kimsenin.
Yalnız şunu belirteyim, bildirim yapılan kişi eğer konu dışı/geyikten ilk kez uyarı alacaksa banlanmaz, 2. defadan itibaren banlıyor sistem, sonra falanca üye banlanmadı demeyin, burdan çıkarım yapın işte Bilgece kaç defa konu dışı uyarısı almış, polemikleri saymayayım bile.
Kusurluk birşey yok, yalnız sizlerden ricam tamam arkadaşlarınız banlanınca üzülüyor, onları özlüyorsunuz ama bize sorsanız, sizi cevapsız bırakmayız kiSizde haklisiniz soyleyecek bir soz yok ama bilgeceyi de ozluyoruz bizimki ciliz bir serzenis iste kusura bakmayin lutfen
Peki Mune hanim tesekkur ederim . Hayirli gecelerKusurluk birşey yok, yalnız sizlerden ricam tamam arkadaşlarınız banlanınca üzülüyor, onları özlüyorsunuz ama bize sorsanız, sizi cevapsız bırakmayız ki
Siz banlandığını görüp haberdar oluyorsunuz, oysa arka planda ikazımı yanlış anlamayacak birçok kişiye ben özelden de mesaj atıp aman yazdıklarına dikkat et, ceza puanların birikti polemikten sakın diye uyarılar yapıyorum.
Daha da yapabileceğim birşey yok maalesef, Kuralları herkese eşit olarak uygulamak zorundayım, ki sitede kurallar söz konusuysa taviz vermediğimiz bilinir.
ben banlanmadım şekerim,bir süreliğine üyeliğimi dondurmuştum. işte geldim burdayım
Mune abla Bilgece'nin üyeliği tamamen mi silindi?Geyik, konu dışı mesaj yasak, kiblemekse gereksiz değil. Bildirim yapın aksine memnun olurum çünkü olmadık konularda geyik yapıp insanların konularını sabote etmeye hakkı yok kimsenin.
Yalnız şunu belirteyim, bildirim yapılan kişi eğer konu dışı/geyikten ilk kez uyarı alacaksa banlanmaz, 2. defadan itibaren banlıyor sistem, sonra falanca üye banlanmadı demeyin, burdan çıkarım yapın işte Bilgece kaç defa konu dışı uyarısı almış, polemikleri saymayayım bile.
Hayır Cathy, ceza puanları yüksek olduğu için sistem 3 ay banlamış. Yani 3 ay yok.Mune abla Bilgece'nin üyeliği tamamen mi silindi?
Banı açılmışş canım bende öyle görünüyor:)))Ev sahibi olmayınca sessiz kaldı burası
Ev sahibi olmayınca sessiz kaldı burası
Banı açılmışş canım bende öyle görünüyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?