Bilgece ile Sohbete ;)))

="Bilgece, post: 40247010, member: 377773"] Galiba toplu af çıktı, ordan çıktım hahaha[/QUOTE]
Çok iyi kalpli yoneticimiz var Allah basimizdan eksik etmesin Mune mizi

Naptin anlat bakalım takip ediyor muydun bizi?
Haziran diyorlardı banin açılması için
Evet canım ediyordum. Gerçi son zamanlarda yoğundum, misafirlerim vardı, ben gittim falan filan.
Evet hazırandı ama nasıl oldu bilmem arkadaşlar söyledi açılmış banım hiç haberim yoktu, sürpriz oldu anlayacağın

Günü birlik gezmelere gittim yakın iller iyi oldu bu cuma da halamlar geliyor bu yüzden daha iyiyim sıkılmıştim çok çünkü e sende geldin tamamdır :)))
Oh artık bahar geldi, geziyoruz mis gibi.. Senin iyi olmana da sevindim. Kış insanı bi bunalıma sokuyor zaten. Yaz gelsin şıkır şıkır güzel huzurlu pozitif olalım inşallah

Oh artık bahar geldi, geziyoruz mis gibi.. Senin iyi olmana da sevindim. Kış insanı bi bunalıma sokuyor zaten. Yaz gelsin şıkır şıkır güzel huzurlu pozitif olalım inşallah

Amin amin
Evet ya bıktım Melankolik yapımdan.
Burdan kurtuluyorum iki ay sonra inş.
Yedi bitirdi bu ev beni, açık ceza evi resmen.
Neyse ki bitti.

Amin amin
Evet ya bıktım Melankolik yapımdan.
Burdan kurtuluyorum iki ay sonra inş.
Yedi bitirdi bu ev beni, açık ceza evi resmen.
Neyse ki bitti.
Aaaa cidden mi? Çok sevindim ya. İnşallah yeni eviniz yeni huzur yeni aşk yeni mutluluk getirir ailecek size. Evin kötü enerjisine inanırım. inşallah her şey çok daha güzel olur canım...

Aaaa cidden mi? Çok sevindim ya. İnşallah yeni eviniz yeni huzur yeni aşk yeni mutluluk getirir ailecek size. Evin kötü enerjisine inanırım. inşallah her şey çok daha güzel olur canım...

Tercih yaptık evet, inş. Biliyorsun çok zor zamanlar geçiriyorum. Evi toplayıp gidicem ben...
Şimdi çıkıyorum. Yine görüşürüz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…