Bilgece ile Sohbete ;)))

@Bilgece profilinizdeki bayanın kim olduğunu , hayat hikayesini hiç bilmiyordum
bu tarz benim de canlandırmışlardı görünce şaşırdım , daha doğrusu bir baktım siz
o gün direk yazdım buraya ama siz o ara siteden uzakmışsınız

Frida Kahlo, Çilekeş Frida. Ressamdır. Yatağa bağlı olduğu için yatağının üstüne bir ayna koymuşlardır ve hep kendi portresini çizmiştir, Her şekle sokmuştur kendini..
Ne güzel ya direk akıllara gelecek bir profil fotom var çok güzel bir duygu bu..
Evet, maalesef uzaklaştırılmıştım ama geldim
Sizi tanıyalım, buyrun arkadaş olalım

Tekrardan hoşgeldiniz
Evet hemen aklıma geldi çok özgünsünüz ayrıca çok da aktifsiniz sitede
tanıtayım bende epeyidir üyeyim , öğrenciyim ama az kaldı bitecek , 23 yaşındayım

Evet gercekten akılda kalıcı hem isim olarak hem resim olarak

Tekrardan hoşgeldiniz
Evet hemen aklıma geldi çok özgünsünüz ayrıca çok da aktifsiniz sitede
tanıtayım bende epeyidir üyeyim , öğrenciyim ama az kaldı bitecek , 23 yaşındayım
Hoşbuldum tekrardan sağolun efendim Evet aktifim, çünkü çalışmıyorum, misafirim falan gelirse kursuma gidersem siteye uğramıyorum sadece. Ha bi de eşim gelince girmem genelde Ben de 24 bitti sayılır 25 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Böyle işte .
Memnun oldum bu arada

ben de memnun oldum
lisans yazıyor profilinizde hangi bölüm? ne kursuna gittiniz ya da gidiyorsunuz?

öğretmenlik okuyorum bakalım.. yeni evli sayılırsınız nasıl evlilik hayatı
valla arkadasim evlilik cok güzel Rabbim bozanlara izin vermesin. Tavsiye ediyorum ;-)

Bilgeceeeee nasil sevindim anlatamam . kiz cok ozledim seni , kk bi seye benzemiyor sensiz ama artikin dikkatli yorum yapta sensiz birakma bizi , hosgeldin canim.

Ay canim benim hos buldum sagoll.. bir daha dikkat edecegim artik banlanmayacagim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…