- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.363
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.081
Görüşürüz canım. Öptüm çok :**Tercih yaptık evet, inş. Biliyorsun çok zor zamanlar geçiriyorum. Evi toplayıp gidicem ben...
Şimdi çıkıyorum. Yine görüşürüz canım :)
Frida Kahlo, Çilekeş Frida.@Bilgece profilinizdeki bayanın kim olduğunu , hayat hikayesini hiç bilmiyordum
bu tarz benim de canlandırmışlardı görünce şaşırdım , daha doğrusu bir baktım siz
o gün direk yazdım buraya ama siz o ara siteden uzakmışsınız
Frida Kahlo, Çilekeş Frida.Ressamdır. Yatağa bağlı olduğu için yatağının üstüne bir ayna koymuşlardır ve hep kendi portresini çizmiştir, Her şekle sokmuştur kendini..
Ne güzel ya direk akıllara gelecek bir profil fotom var çok güzel bir duygu bu..
Evet, maalesef uzaklaştırılmıştım ama geldim
Sizi tanıyalım, buyrun arkadaş olalım
Evet gercekten akılda kalıcı hem isim olarak hem resim olarakFrida Kahlo, Çilekeş Frida.Ressamdır. Yatağa bağlı olduğu için yatağının üstüne bir ayna koymuşlardır ve hep kendi portresini çizmiştir, Her şekle sokmuştur kendini..
Ne güzel ya direk akıllara gelecek bir profil fotom var çok güzel bir duygu bu..
Evet, maalesef uzaklaştırılmıştım ama geldim
Sizi tanıyalım, buyrun arkadaş olalım
Hoşbuldum tekrardan sağolun efendimTekrardan hoşgeldiniz
Evet hemen aklıma geldi çok özgünsünüz ayrıca çok da aktifsiniz sitede
tanıtayım bende epeyidir üyeyim , öğrenciyim ama az kaldı bitecek, 23 yaşındayım
Evet gercekten akılda kalıcı hem isim olarak hem resim olarak
İlk gordugumde profil resminizi salma hayek sanmıştım sonra salma hayek in bıyıkları varmiydi ki diye arastirma bile yapmıştımBu kaşlar, bu bıyık nasıl unutulabilir
Hoşbuldum tekrardan sağolun efendimEvet aktifim, çünkü çalışmıyorum, misafirim falan gelirse kursuma gidersem siteye uğramıyorum sadece. Ha bi de eşim gelince girmem genelde Ben de 24 bitti sayılır 25 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Böyle işte .
Memnun oldum bu arada
Ben dil mezunuyum. Fakat stilistlik kursuna gidiyorum şu an.. Sen ne okuyorsun?ben de memnun oldum
lisans yazıyor profilinizde hangi bölüm? ne kursuna gittiniz ya da gidiyorsunuz?
Ben dil mezunuyum. Fakat stilistlik kursuna gidiyorum şu an.. Sen ne okuyorsun?
Bu kaşlar, bu bıyık nasıl unutulabsensi/QUOTE]
Bilgeceeeee nasil sevindim anlatamam . kiz cok ozledim seni , kk bi seye benzemiyor sensiz ama artikin dikkatli yorum yapta sensiz birakma bizi , hosgeldin canim.
valla arkadasim evlilik cok güzel Rabbim bozanlara izin vermesin. Tavsiye ediyorum ;-)öğretmenlik okuyorum bakalım..yeni evli sayılırsınız nasıl evlilik hayatı
Bilgeceeeee nasil sevindim anlatamam . kiz cok ozledim seni , kk bi seye benzemiyor sensiz ama artikin dikkatli yorum yapta sensiz birakma bizi , hosgeldin canim.
Kendi kendime atarlaniyodum mune totosumun ustune oturtu beni . acimida yasayamadimvalla arkadasim evlilik cok güzel Rabbim bozanlara izin vermesin. Tavsiye ediyorum ;-)
Ay canim benim hos buldum sagoll..bir daha dikkat edecegim artik banlanmayacagim insallah..
Kendi kendime atarlaniyodum mune totosumun ustune oturtu beni . acimida yasayamadim
Hos geldin. Iyiyim ben cok sukur sen nasilsin??ben geldimm :)
nasılsınız bakalımmm...
A.selam buyrun siz de gelin bol olsun ;-)selam sohbetınız bol olsun
Hos geldin. Iyiyim ben cok sukur sen nasilsin??
ıyıyım tesekkur ederımm cok sagoll :)
A.selam buyrun siz de gelin bol olsun ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?