- 15 Aralık 2013
- 15.789
- 36.408
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.121
Saolasin canım. Yok calismiyorum evdeyim 14 yasinda oglumla kaliyoruz Evet sadece hayali guzel ciftligin esimle kaynim biktilar valla canli hayvan bu sene cok soguk oldu makineler bozuldu dondu 4 senedir canlari cikti yaslandi adam iyce.Ben napiyim orda sehir merkezine uzak işçiler var aileli Böyle iyiOhh ne güzel bir iş. Çiftlik harika. Benim de hayalim hep bir çiftliğim olsun falan hayırlısı. Bol kazançlar size. Peki sen neden gitmiyorsun abla çalışıyor musun??
aaaaaaAaa Bilgece sen 25 yasındamıydın ben seni daha buyuk sanıyordum 35 fln neden öyle sanıyordumki yaa
Bu arada hoşgeldin
Hımmm doğru işin içine girmeyince biz bilmiyoruz. Allah yardımcınız olsun. Zor o zaman cidden..Saolasin canım. Yok calismiyorum evdeyim 14 yasinda oglumla kaliyoruz Evet sadece hayali guzel ciftligin esimle kaynim biktilar valla canli hayvan bu sene cok soguk oldu makineler bozuldu dondu 4 senedir canlari cikti yaslandi adam iyce.Ben napiyim orda sehir merkezine uzak işçiler var aileli Böyle iyi
aaaaaa35 mi aşk olsun yaaa
Daha 24üm bile tam bitmedi.Demek öyle hissetmişsin
Sağol teşekkür ederim, hoş buldum
Allah razi olsun canimHımmm doğru işin içine girmeyince biz bilmiyoruz. Allah yardımcınız olsun. Zor o zaman cidden..
Ya niye öyle hissettim bende bilmiyorum olgun konusuyorsun ondandır belki
Bir şey olmaz ya amaan sonuçta görmüyoruz birbirimizi. Doğaldır yani. Sen kaç yaşındasın??
Bak sen benden büyükmüşsün 1 yaş
Bende 26 ya giricem 25imi dolduruyorum
Bak sen benden büyükmüşsün 1 yaş
Öğrenci misin?
Aaa evet sanırım aynı durumdayız.Evet
Yok ben çalışmıyorum evliyim 1 buçuk yıllık evde olmayı tercih ettim hafiften eşiminde isteğiyle
Sende calısmıyorsun diye biliyorum
Aaa evet sanırım aynı durumdayız.Ben de 1.5 yıllık evliyim. Yoksa sen de mi ekimde evlendin
Neeeee? Ahahha ben de 29 Ekimde evlendimHahahh evet ya 27sinde. Sen?
Neeeee? Ahahha ben de 29 Ekimde evlendim
Sen telaşını bitirmişken ben telaşa başlamıştım
Gerçekten çok şanslıydık. Hava haikaydı. Dış çekim güzel geçti. Allaha şükürler olsun her şey çok güzel geçtiBen hiç telaşlı değildim ya bitsede gitsek diyordum
Şansımıza hava guzeldi ama ya ben cok yagmur yagarsa diye korkuyordum
Gerçekten çok şanslıydık. Hava haikaydı. Dış çekim güzel geçti. Allaha şükürler olsun her şey çok güzel geçtiAslında ben de telaşlı değildim Sanki evlenen ben değildim )
Kafamız rahattı belki de ondan?? Çok şükür her şey hallolmuştu o yüzden hiç stresim yoktu. Borç yoktu bir şey yoktu çok şükür.Niye heyecanlanmadık biz ya milletin kalbi yerinden cıkacak gibi oluyor halbuki
Biz dış çekim yapamadık düğünden sonra yapacaktık ama benim düğün çıkışı gelinliğim yandı hahahahahha
Kafamız rahattı belki de ondan?? Çok şükür her şey hallolmuştu o yüzden hiç stresim yoktu. Borç yoktu bir şey yoktu çok şükür.
Neeey gelinliğin nasıl yandı ya??
Çok şükür daha önemli şeyler olmamış ya. Ucuz atlatmışsınız? Gelinlik kiralık mıydı satılık mı??Yok benim kafam hiç rahatta değildi. Kayınpederim hastanede yatıyordu hatta düğün bile yapamadık nikah yaptık kokteylli. Eşyam bile yoktu doğru dürüst ama rahattım işte
Ya bu dilek balonları varya nikah çıkışı ondan ucuralım dedik. Onunda bu yanan kısmı tam uçarken gelinliğimin eteğine düştü
Videoyada kaydedilmiş izleyip izleyip gülüyoruz ne saçma düğündü diye
Çok şükür daha önemli şeyler olmamış ya. Ucuz atlatmışsınız? Gelinlik kiralık mıydı satılık mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?