Bilgece ile Sohbete ;)))

Aaa Bilgece sen 25 yasındamıydın ben seni daha buyuk sanıyordum 35 fln neden öyle sanıyordumki yaa
Bu arada hoşgeldin

Ohh ne güzel bir iş. Çiftlik harika. Benim de hayalim hep bir çiftliğim olsun falan hayırlısı. Bol kazançlar size. Peki sen neden gitmiyorsun abla çalışıyor musun??
Saolasin canım. Yok calismiyorum evdeyim 14 yasinda oglumla kaliyoruz Evet sadece hayali guzel ciftligin esimle kaynim biktilar valla canli hayvan bu sene cok soguk oldu makineler bozuldu dondu 4 senedir canlari cikti yaslandi adam iyce.Ben napiyim orda sehir merkezine uzak işçiler var aileli Böyle iyi

Hımmm doğru işin içine girmeyince biz bilmiyoruz. Allah yardımcınız olsun. Zor o zaman cidden..

Ben hiç telaşlı değildim ya bitsede gitsek diyordum
Şansımıza hava guzeldi ama ya ben cok yagmur yagarsa diye korkuyordum
Gerçekten çok şanslıydık. Hava haikaydı. Dış çekim güzel geçti. Allaha şükürler olsun her şey çok güzel geçti Aslında ben de telaşlı değildim Sanki evlenen ben değildim )

Gerçekten çok şanslıydık. Hava haikaydı. Dış çekim güzel geçti. Allaha şükürler olsun her şey çok güzel geçti Aslında ben de telaşlı değildim Sanki evlenen ben değildim )

Niye heyecanlanmadık biz ya milletin kalbi yerinden cıkacak gibi oluyor halbuki
Biz dış çekim yapamadık düğünden sonra yapacaktık ama benim düğün çıkışı gelinliğim yandı hahahahahha

Niye heyecanlanmadık biz ya milletin kalbi yerinden cıkacak gibi oluyor halbuki
Biz dış çekim yapamadık düğünden sonra yapacaktık ama benim düğün çıkışı gelinliğim yandı hahahahahha
Kafamız rahattı belki de ondan?? Çok şükür her şey hallolmuştu o yüzden hiç stresim yoktu. Borç yoktu bir şey yoktu çok şükür.

Neeey gelinliğin nasıl yandı ya??

Kafamız rahattı belki de ondan?? Çok şükür her şey hallolmuştu o yüzden hiç stresim yoktu. Borç yoktu bir şey yoktu çok şükür.

Neeey gelinliğin nasıl yandı ya??

Yok benim kafam hiç rahatta değildi. Kayınpederim hastanede yatıyordu hatta düğün bile yapamadık nikah yaptık kokteylli. Eşyam bile yoktu doğru dürüst ama rahattım işte
Ya bu dilek balonları varya nikah çıkışı ondan ucuralım dedik. Onunda bu yanan kısmı tam uçarken gelinliğimin eteğine düştü
Videoyada kaydedilmiş izleyip izleyip gülüyoruz ne saçma düğündü diye

Çok şükür daha önemli şeyler olmamış ya. Ucuz atlatmışsınız? Gelinlik kiralık mıydı satılık mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…