- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.101
Fazla gecikme ev sahibiKizlar siz muhabbet edin. Bol bol konusun. Hic cekinmeyin. Insanlar boyle tanisir
Ben disari cikacagim biraz isim var. Haydi öptüm hepinizi
Üzerime alındım. Cidden neden yazmıyorsunuz hainler? Hadi gelin 1000 sayfalara yükseltelim yaaatopige yazmiyali baya olmus yeaÜzerine alinan herkeslere hello
Bi konu açin onun uzerinden gidelimÜzerime alındım. Cidden neden yazmıyorsunuz hainler? Hadi gelin 1000 sayfalara yükseltelim yaaa
Aslında gelişi güzel olsun. Kalabalık olunca daha çok konuşulacak şetyler oluyor. Siz kendinizi tanıtın istyerseniz? Ya nick mi değiştirdiniz acaba??Bi konu açin onun uzerinden gidelimnacizane fikrim
Evet isimde nickte degistirdim onceki vomentis ti tanışmıştık sen hapse girmeden hayatimAslında gelişi güzel olsun. Kalabalık olunca daha çok konuşulacak şetyler oluyor. Siz kendinizi tanıtın istyerseniz? Ya nick mi değiştirdiniz acaba??
Kodes sana yaramamış hafiza gitmisAslında gelişi güzel olsun. Kalabalık olunca daha çok konuşulacak şetyler oluyor. Siz kendinizi tanıtın istyerseniz? Ya nick mi değiştirdiniz acaba??
Evet womentis ablaEvet isimde nickte degistirdim onceki vomentis ti tanışmıştık sen hapse girmeden hayatim
Ankara da yaşıyorum canimEvet womentis abla) Tanışmıştık, nick değişince çıkartamadım.. Kimsecikler de yok çok sessiz.. Siz İstanbulda mı yaşıyorsunuz??
Ay vallahi ablacim bir uyku bastirdi birden bir uyku bastirdi. Harika olur. Kahveye hic hayir demem inanki. Ellerine saglik..Bilgece nerdesin kimse yokmu fincanda kahve yaptim beraber icelim
Hapisteydin ya alışkanlık yapmıştır erkenden yatmayaAy vallahi ablacim bir uyku bastirdi birden bir uyku bastirdi. Harika olur. Kahveye hic hayir demem inanki. Ellerine saglik..
Hapisteydin ya alışkanlık yapmıştır erkenden yatmaya
Bende eşim gelince bırakıyorum teli gelir birazdanYok ya ne erken yaticam valla esim gec geliyor onu bekliyorum hep.. O yuzden en erken 1 2de yatariz biz..
Bazen onun yanında da giriyorum :)) Senin eşin de mi geç geliyor? Mesleği nedir?Bende eşim gelince bırakıyorum teli gelir birazdan
Bende giriyorumda fazla degil 3 gündür şehir dışında Eşim kendi işi büyük bi süt sagim ciftligimiz var şehir dışında orda kaliyo 3 gün evde 4 gün yokBazen onun yanında da giriyorum :)) Senin eşin de mi geç geliyor? Mesleği nedir?
Ohh ne güzel bir iş. Çiftlik harika. Benim de hayalim hep bir çiftliğim olsun falan hayırlısı. Bol kazançlar size. Peki sen neden gitmiyorsun abla çalışıyor musun??Bende giriyorumda fazla degil 3 gündür şehir dışında Eşim kendi işi büyük bi süt sagim ciftligimiz var şehir dışında orda kaliyo 3 gün evde 4 gün yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?