Bilgece ile Sohbete ;)))

Ben de calismiyorim kursa gidiyorum boyle seyler işte evde oturuyorum falan filan
Evde oturmak en güzeli
Sadece evde oturduğum her dakika kilo almama zemin hazırlıyor. Abur cubur yemeden duramamaya başladım kendimi kötü hissediyorum. Göbeğim çıkmış sinirlerim bozuldu

Evde oturmak en güzeli
Sadece evde oturduğum her dakika kilo almama zemin hazırlıyor. Abur cubur yemeden duramamaya başladım kendimi kötü hissediyorum. Göbeğim çıkmış sinirlerim bozuldu

Cak dostum bendensin. Hic sorma. Benim bagirsaklarda sorunum var yani gobegim birden bir sisiyor sanki hamileyim. Sonra bi iniyor baya zayif oluyorum.
evlendigimden beri tonla kilo aldim zaten vermeye calisiyorum ama o da olmuyor

Cak dostum bendensin. Hic sorma. Benim bagirsaklarda sorunum var yani gobegim birden bir sisiyor sanki hamileyim. Sonra bi iniyor baya zayif oluyorum.
evlendigimden beri tonla kilo aldim zaten vermeye calisiyorum ama o da olmuyor
Neyi var ki bağırsaklarının
Ben spora gidip hafif de kas yapiim diyorum ama çoook pahalı. Nasıl yapsak bilemedim

Neyi var ki bağırsaklarının
Ben spora gidip hafif de kas yapiim diyorum ama çoook pahalı. Nasıl yapsak bilemedim
Hahaha bagirsaklarimda gaz sorunum var hahaha siakinlik yapiyor canim maalesef
ahh ahh evde spor aletlerim var de bakayim bilgece sen yapiyo musun ama yok nerdeeeee benden cok kas torbasi kocam yapiyor sporu ben de bingil bingil yaglar hahaha

Hahaha bagirsaklarimda gaz sorunum var hahaha siakinlik yapiyor canim maalesef
ahh ahh evde spor aletlerim var de bakayim bilgece sen yapiyo musun ama yok nerdeeeee benden cok kas torbasi kocam yapiyor sporu ben de bingil bingil yaglar hahaha
Ne güzel imkanın varmış işte değerlendirsene yaa
Bende olsa 1 dakika durmam çalışırım

Ne güzel imkanın varmış işte değerlendirsene yaa
Bende olsa 1 dakika durmam çalışırım

Ben de o yuzden aldim zaten dedim yapayim evde daha rahat ne gidicem hazirlanicam spor salonuna gidicen falan. Eve aldim evde de bi baslayamadim. Yapsam ama su usengecligimden yapamiyorum. Her gun 1 saat bile yapsam eminim cok kisa zamanda kilo veririm insallah.. ama iste baslasam ah ah

Ben eve alsam annem kızar koyucak yer yok ortalıkta çirkin durur diye

Ben eve alsam annem kızar koyucak yer yok ortalıkta çirkin durur diye

Sorma benim de koyacak yerim yok misafir odasina koydum misafir gelince yatak odasina tasiyorum hahaha.
Bu arada egwr Istanbulda yasiyorsan belediyelerin ucretsiz kurslari var gidebilirisn. Fitness pilates samba falan filan her sey var..

Sorma benim de koyacak yerim yok misafir odasina koydum misafir gelince yatak odasina tasiyorum hahaha.
Bu arada egwr Istanbulda yasiyorsan belediyelerin ucretsiz kurslari var gidebilirisn. Fitness pilates samba falan filan her sey var..
Yok malesef istanbulda yaşamıyorum
Canım zor olmuyo mu öyle taşıma falan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…