- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.166
- 48
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.261
Bilge banlandın mı yoksa üyelik iptali mi ?
hmm .. ama yine aramızdasın .. çok mutlu olduk tatlım :)Yok uyelik iptali yapmadim canim sadece banlanmistim..
hmm .. ama yine aramızdasın .. çok mutlu olduk tatlım :)
Selam güzel insanlar :)
sana da :) birşey soracağım ama ne olur doğru söyle.. :) beni hatırladın mı :) banlanmadan önce baya bir sohbet etmiştik :)Selam canim hayirli geceler ;-)
selam sohbetınız bol olsun
sana da :) birşey soracağım ama ne olur doğru söyle.. :) beni hatırladın mı :) banlanmadan önce baya bir sohbet etmiştik :)
maalesef o bendim lütfen hatırlatmaKiz tabi hatirladim. Banlanmadan tam once sohbet etmistik. Intihari dusunuyorum hayattan insanlardan bunaldim diyen sen degil miydin ya??
Merhaba, tesekkur ederiz sagolun.
Crus beni hatirladin mi ya ?maalesef o bendim lütfen hatırlatma
aa dur çıkaracağım bir yerden cık tanıyamadım yaaCrus beni hatirladin mi ya ?
maalesef o bendim lütfen hatırlatma
Hatirlarsin hatirlarsin.aa dur çıkaracağım bir yerden cık tanıyamadım yaa
ağzına sağlık canım ya :) verilmiş sadakan varmış senin de. :) bu arada şükür şuan çok iyiyim.. ve böyle aptalca birşeyi kendime nasıl yakıştırdım bilemiyorum.. :/Ay canim ya. Nasil oldun peki? Insallah iyisindir??
Sana bir sey soyleyeyim mi?
Gecenlerde ölümle burun buruna geldim. Resmen acaba azrail nerden cikacak diye hastanede etrafima bakiyordum. Ve iste o zaman sagligimin kiymetini, yasamin kiymetini anladim. esime baktim nasil korkarak basimda duruyirdu, ailemi dusundum, sevdiklerimi dusundum. Ben öleceğim zaman kahrolacak insanlari dusundum ve Allahim beni sevdiklerime bagisla dedim.
Yasamin kiymetini bir kez daha anladim.
Inan ki hayat cok kisa.
Ecel ne zaman nerden gelecek belli olmuyor.
O yuzden ölmeyi agzina alma.
Rabbim hayirli yasamlar versin.
Sen kendi sevdiklerini düşün gerisini Allaha havale et..
şeyy ya şey hee sen o sun değil miHatirlarsin hatirlarsin.
Azcik zorlaaaaa :)
ağzına sağlık canım ya :) verilmiş sadakan varmış senin de. :) bu arada şükür şuan çok iyiyim.. ve böyle aptalca birşeyi kendime nasıl yakıştırdım bilemiyorum.. :/
Biz kardeş olduk neredeyse tanışmaz olurmuyuz :))
çok doğru aslında :))Aynen verilmiş sadakam varmis.
Hah su an boyle dusunmene cok sevindim. Her aninin tadini cikar. Hayat cok guzel ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?