Bilgece ile Sohbete ;)))

C
Çok geçmiş olsun ne olduki? Rabbim bi daha o duruma düşürmesin. Kendinden çok geride kalanları düşünüyor insan.

Biz kardeş olduk neredeyse tanışmaz olurmuyuz :)) şakalaşıyoruz sana sordum ya beni tanıdın mı diye . o da dalga geçiyor benle ah margam ah

Varya sen benim icimi biliyon icimiiiiiii

Nasil anliyor crusher love diye nick alcam yakindir :

Heee anladim kizlar ben yokken olmys tabi bunlar Fransiz kaldim o yuzden

C

Çok geçmiş olsun ne olduki? Rabbim bi daha o duruma düşürmesin. Kendinden çok geride kalanları düşünüyor insan.

Ay cok sagolun ya. Birden evde kalbim hizli hixli carpmaya başladı basim donmeye basladi midem bulaniyor cok fena oldum hemen hastaneye gittik. Serum verdiler. O serumdan sonra cok daha kötü oldum titriyorum kalbim yerinden cikacak sanki dunyam donuyor resmen öleceğim diyorum cok kotuydu ama şükürler olsun gecti baska bir serum verdiler falan. Butun kontrollerimi de yaptirdim hicbir sey cikmadi birden oldu iste. Insallah bir daha olmaz..

Canini birseye mi sıktın panik atak mi yoksa :/

Sevgili ziyaretciler ne haber dostlar?? Okuyacaginiza buyrun üye olun gelin de muhabbetin belini kiralim Ne dersiniz??

Canini birseye mi sıktın panik atak mi yoksa :/

Inan hicbir seye sıkmadim uyumaya hazirlaniyordum sabaha dogru 4tu iste. Panik atak dedim bende ama ilk defa oldu. Psikiyatrdan randevu aldim ama gidemedim maalesef. ve ondan sonra ne kadar kahve ictiysem kahveden sonra oldu sanırım kahve carpinti yapiyor artik icmiyorum biraktim. Yesil caya basladim onu iciyorum..

Allah allah ilginc ya durduk yerse olcak sey degilll
Bende mesela tartisma gorunce panikliyorum ama panik atagim yok. Ritimler hizli cikti bende de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…