Bilgece ile Sohbete ;)))

Senin yaşadığını 4 sene once yaşadım hastaneye gitmedim sadece, istifra ettim baş dönmesi, kalp çarpıntısı öldüm ølecem diye hissettim eşimin kollarında yere yigildim ama baygın değildim. O günden sonrada anksiyete başladı. Allah korusun İnsaAllah sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın çok zor gerçekten.

Allah allah ilginc ya durduk yerse olcak sey degilll
Bende mesela tartisma gorunce panikliyorum ama panik atagim yok. Ritimler hizli cikti bende de :/

Benim ritimler normal. Bilemiyorum herhalde gripten yeni yeni cikiyordum belki ondan birden oldu anlamadık. Ortakulakla ilgili sorun olabilir dediler gittik şükür onda da bir sey cikmadi. Kalp safra kan tahlilleri falan filan her seye bakildi temiz hamd olsun. Insallah bir daha da olmaz..

Ay ya her insan hayatinda 1 kere yasiyor demekki. Inan seni su aj oyle iyi anliyorum ki. Cunku cok ama cok kötü bir durum. Allahim dusmanimin basina vermesin.
Insallah bir daha olmaz. Insallah siz de sifa bulursunuz.
Ya sedyede goturuyorlar beni ama ben cildiracak gibi oluyorum. Bayilicam bayilamiyorim cildiricam olucem sanki ayy hatirladikca kötü oluyorum şükür gecti hamdolsun..

Benimki o günden sonra ilk ve son olmadı maalesef
İnsaAllah şifa bulurum canım yaşayan bilir anksiyete illet birşey.

Var ama ben kullanmıyorum doktorum en zor anında kullan dedi, gebelik yüzünden. Anksiyete nin iyi bi anı yokki en kotu anı olsun kendimi telkin ederek geçiriyorum.

Gebe misiniz? Yoksa gebe kalmayi mi istiyorsunuz? Ah ah hep o yasanilani yaşıyorsanız sizin icin cok dua edicem. Allahim sifa versin insallah.
Insirah suresini bolca okuyun. Bir de elinize sifa ayetlerini okuyup butun vucudunuza elinizi sürün. Sifa olur inşallah. .

Gebeyim canım üç aylık. Allah razı olsun amin inşaAllah şifa olur. alıştım artık çevremde yaşayıp atlatan kişiler de var onlar atlatmış bende atlatırım diye teselli ediyorum kendimi. Bide resmi olmasak alışkın değilim birinin bana siz diye hitap etmesine

Aslinda ben de sevmiyorim resmiyeti haha o zaman tamam. Ay ya ne guzel cok sevindim. Keske ben de hayirlisiyla gebe olsam. Rabbim hayirlisiyla evladini kucagina almanı nasip etsin insallah.
Ilk cocugun mu?
Insallah sifani da bulursun. Cok takmamak lazimmis diyorlar.
Bu arada kac yasindasin? Kacinci cocugun? Kac yıllık evlisin? Calisiyor musun? Tanisalim

Ben 24 bitti nerdeyse 25 yasindayim diyorum. 1.5 yillik evliyim. Ev hanimiyim. Boyle iste ha bi de Istanbulda yasiyorum

Kk da nick anlamlarını merak ettiğim bir çok kişi var, bunlardan biride senin nicki. Ozel değilse anlamını soylermisin?
Valla ben uye olurken margarin ve nikotinj birlestirerek oldum..

Anlami nikotinli margarin veya margarinli nikotin.

Simdi bir cok yerde goruyorum bu nicki : ) ama ben degilim burada sadece hesabim var : ) daha onceden bir yerde gorup duymamistim. Kendim uydurdummm gecende biri bir yerde gornus nicki.

Resimdeki kiz sen misin demisti. Valla burdan baska bir yerde hesabim yoh :)

Kalp rahatsizliklari ciddiye alinmasi gereken rahatsizliklar ihmale gelmiyor

Onunla gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…