Bilgece ile Sohbete ;)))

Aman beni kibleme de kirmizi noktayim ben
Ahh ahh her kadinin sorunu yaglaridir inan ki.

yok canım sevdim seni kiblemem:)

ahh ahh yağlar dört gün diyet yaptım on gündür yiyorum ne olacak bu halim, evlenirken 54 kiloydum iki çocuk doğurdum 74 oldum

yok canım sevdim seni kiblemem:)

ahh ahh yağlar dört gün diyet yaptım on gündür yiyorum ne olacak bu halim, evlenirken 54 kiloydum iki çocuk doğurdum 74 oldum

Ahh ahh sen yine 2 cocuk dogurmussun ya ben? 1.5 yillik evliyim. Evliyken 52 kiloydum simdi 69um gerisini sen düşün.
Allahim ya vermeyi cok istiyorum ahh ahhh

Ahh ahh sen yine 2 cocuk dogurmussun ya ben? 1.5 yillik evliyim. Evliyken 52 kiloydum simdi 69um gerisini sen düşün.
Allahim ya vermeyi cok istiyorum ahh ahhh

Evlenince öyle oluyor bende evlendiğim ilk yıl kilo almıştım abur cuburlar yeni ev yeni eşyalarla uzun kahvaltı sofraları, doğum kontrol hapı...

Bir yerden başlamak lazım ipin ucu kaçtı mı gidiyor.

Ama yemek yemek çok güzel:)

Canım sıkıldıkça yiyen biriyim bu aralarda çook sıkılıyor:)

Can sıkıntısından gittim saçlarımı kestirdim çok kısa oldu çok mutsuzum teselli et beni Bilgece.
Tarif ettiğimden 3 parmak daha kısa kesti çıldıracağım.

Bi de bizim restorantimiz var gerisini sen düşün
Can sıkıntısından gittim saçlarımı kestirdim çok kısa oldu çok mutsuzum teselli et beni Bilgece.
Tarif ettiğimden 3 parmak daha kısa kesti çıldıracağım.

Ah canim eminim cok yakismistir. Kisa sacin da bir havasi var. Renk renk bandanalari takip tarzini konusturursun

Bi de bizim restorantimiz var gerisini sen düşün

Ah canim eminim cok yakismistir. Kisa sacin da bir havasi var. Renk renk bandanalari takip tarzini konusturursun

oyyy oyyy oyyy düşünmek istemiyorum kesin 100 kilo olurdum sen yine az almışsın:)

geçen hafta selahattin dönmezin demet şeneri zayıflatan çayını yaptım iki günde 800 gr verdim deneyebilirsin.

oyyy oyyy oyyy düşünmek istemiyorum kesin 100 kilo olurdum sen yine az almışsın:)

geçen hafta selahattin dönmezin demet şeneri zayıflatan çayını yaptım iki günde 800 gr verdim deneyebilirsin.

Inanmiyorum gercek mi bu??
Bu zamana kadar soylemenen hata. Lutfen söyle lutfeeeeennnnnn

Inanmiyorum gercek mi bu??
Bu zamana kadar soylemenen hata. Lutfen söyle lutfeeeeennnnnn

canım iki litre suya üç parça zencefil bir limonun kabuğunu atıyorsun kaynatıyorsun altın kapattıktan sonra bir rulo tarçın atıyorsun içine on dk bekledikten sonra süzüyorsun bir tatlı kaşığı bal katıyorsun, ben bal katmadım

yemeklerden sonra bir bardak içiyorsun, ben gereksiz yemek isteyincede içtim:)

Son düzenleme:

Ben de bunu yapayim ya. Peki duzenli olarak hergün kullanirsak kilo verebilir miyiz? Mesela 5 10 kilo??

Ben de bunu yapayim ya. Peki duzenli olarak hergün kullanirsak kilo verebilir miyiz? Mesela 5 10 kilo??

demet şener doğumdan sonra 20 kilo vermiş bununla hem de kurabiye vs. yemiş

yarım bende başlıycam istersen beraber başlayalım günlüğüm var benim yediklerimi yazıyorum

demet şener doğumdan sonra 20 kilo vermiş bununla hem de kurabiye vs. yemiş

yarım bende başlıycam istersen beraber başlayalım günlüğüm var benim yediklerimi yazıyorum

Ben eve gidince baslayayim diyorum. Su an annemdeyim. Bu gece esim gelecek yarin gece donecegiz. Sali ya da carsamba günü baslarim insallah. eger biz de o kadar verirsek harika olur.
Spor da yapariz.. ohh

Ben eve gidince baslayayim diyorum. Su an annemdeyim. Bu gece esim gelecek yarin gece donecegiz. Sali ya da carsamba günü baslarim insallah. eger biz de o kadar verirsek harika olur.
Spor da yapariz.. ohh

olur tabi canım, ben ağustosa kadar 10 kilo versem razıyım

kardeşimin düğünü var:)

havalar ısınsa yürüyüş yapıcaz eşimle

evde lesli yapabiliriz eliptik bisiklet var bende ama sezaryan dikişimi zorluyor

kurtulalım fazlalıklardan:)

Benim de ablamin dugunu var eylulde. Insallah veririz ya kilolari. Ailem her gun ver ver cok frna olmussun diyor. Psikolojim bozuldu. Insallah veririz.
Bende de eliptik bisiklet var bacaklari calistiran bir alet var. Twister var baya var yani spor aleti. Bu aralar yapmaya basladim.
Zarif incecik olmak aileme surpriz yapmaj istiyorum ya. Esim de sevinir. Gerci esim Allah var bir sey demiyor. Farketmiyorum diyor. Yakisiyor diyor ama kendi sagligimiz icin vermeliyiz bu kilolari cidden..

Alisirsin alisirsin. Eminim cok yakismistir. Maalesef geri dönüşü yok o yuzden bu halini sevip kabullenmen senin icin daha rahat olacak
Aynen aslında saçlarım çabuk uzuyor ama yine de bi garipsedim ne biliyim
Sanırım bu son kez böyle kestirişim olmuş olacak, bir dahakine sadece kırıkları aldırırım 2-3 ayda bir. Güven olmuyor kuaföre

hadi inşaallah canım verelim, kadınlar isterse yapar, kimse için değil kendi mutluluğumuz için verelim:)

hadi inşaallah canım verelim, kadınlar isterse yapar, kimse için değil kendi mutluluğumuz için verelim:)

Aynen aslında saçlarım çabuk uzuyor ama yine de bi garipsedim ne biliyim
Sanırım bu son kez böyle kestirişim olmuş olacak, bir dahakine sadece kırıkları aldırırım 2-3 ayda bir. Güven olmuyor kuaföre

Hem de hic guven olmuuor. En son kasim icin gitmistim bir daha da gitmedim. Kadin mahvetmisti..

Insallah insallah veririz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…