- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.521
Yok canım bitti artık temizlikle vakit kaybetmeyecegim.
Halam ist a çağırıyor. Bakalım.
hahaaaynen o mesele..
kim ne derse desin sen yokken buranın dadı duzu yokk
Annen şehirdışında mı canım
Oh ne güzel keyfini çıkar
Ohh gel valla gorusuruz de ne guzel olur yaaaaa
Ayyu canim benimmmmm
Yok canim onlar anadolu yakasinda. Oh keyf cikartoyorim valla
selam kimse yok muu :)
teşekkürler sen nasılsın :)Selam canim nasilsin??
Tesekkur ederim canim sukur ben de iyiyim. Annemlerdeyim o yuzden cok giremiyorum.. o yuzden gec yaziyorum canimteşekkürler sen nasılsın :)
hmm anladım tatlım. telefondan giriyorsun sanırımm :)Tesekkur ederim canim sukur ben de iyiyim. Annemlerdeyim o yuzden cok giremiyorum.. o yuzden gec yaziyorum canim
Evet canim telden giriyorum ;-))hmm anladım tatlım. telefondan giriyorsun sanırımm :)
Saban, hababam sinifi tatilde filminde diyor ya aramizda casus olabilir. Aklima o geldi
Aynen canim ama bazilarinin da sanirim sahsi nefreti var. Banlaninca iclerinin yagi eriyor olsa gerek
nefret ediyorlar ama bak faydan var yağ eritiyorsun
ahahah aynen aynen fayda sağlıyorum kiymetimi bilmiyorlar
Bende mi kib lesem birilerini yağ eritiyor ya çoook ihtiyacım var bugünlerde kilo vermeye
Bir bir biribirilerine bakar bakar bakar dururum....
kimse yok mu ahaliiii????
hosgeledin canim
nasilsin naptin mapus damlarinda
Hos buldum canim
Ne yapayim gezdim kurs falan vardı oyle yani takildim. Simdi de annemdeyim. Sen neler yapiyorusn ne var ne yok??
son iki gundur misafirlerim vardi once eltim gorumcem dunde kaynana kayinbaba ve esimin kardesi esi cocuklari vardi.
misafiri severim normalde ama hamile iken pek hosnut olamiyorum dun belimin agrisindan oturamadim kv. kb olunca ayagimi uzatip yatamadim tabi
bugunde esim usutmus nazlanip duruyor bana hastayim diye ben kime nazlancam bilmiyorumannemler burda olsa bende onlara nazlanirdim
erkekler kadinlara gore guclu derler ama bi hastalaninca guclerinden eser kalmiyorkadin hastada olsa isicini gucunu yapar cocuguna bakar. yada benimki kendini acindiriyor bana hastayim diye
sagol canim gecer cabucak insaALLAH hic naz cekecek halde degilimAy canim ya cok gecmis olsun . Hamileyken cidden cekilmez.
Bu arada erkekler cok nazlidir cok. Benimki de oyle. Hele bi azcik hastalansin hemen cabucak kiriliyor. Nazlaniyor oooo
sagol canim gecer cabucak insaALLAH hic naz cekecek halde degilim
bana gecmeden bitse bari hastaligihapda kullanamam bu halde
kullaniyor canim ilerlemeden gecer insaALLAH.Aa evet dogru. Esin ilac kullansin. Evi sirkeyle falan temizle azcii. Insallah gecmez sana..
kullaniyor canim ilerlemeden gecer insaALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?