Bilgece ile Sohbete ;)))

Kore dizisi ya da filmi izlersen ben bugun seyi izledim Bay Kibirli Ile 100 gün. Guzeldo tavsiye ederim ;-)
Tamam ben bunlara bakacağım. Sağol. Yaa ben küçükken düşlerimin prensi diye bi dizi izlemiştim. Kore mi japon mı ne onların dizisi işte muhteşemdi tam 3 kez izledim. Gene mi izlesem acaba Sen biliyor musun bu diziyi?

bilmez miyim yaa kore dizisi sevdam bu diziyle basladi. O zaman kesinlikle secret garden 'i izle. Harika. Sonra da lie to me yi ve playfull kissi izle. Bunlar da cok harika diziler..

kızlaarrrr merhabaaaaa

Merhaba bende yeni geldim buraya naber

iyi tatlım bu topik ne kadan güzel olmuş yaaa çok gerekliydı

Merhaba kizlar hos geldiniz. Nasilsiniz? Bu topigin bir özelliği gelenler kendilerini tanitiyorlar. Isim haric tabiki. Yas medeni durum falan filan iste maksat muhabbet olsun

25 yaşındayım 1yıllık evliyim kızlar çalışıyorum samsunluyum yarışmayada istanbuldan katılıyorumm

Hoşbuldum ben 20 sinden gün almış üniye tekrar hazırlanan İstanbul'da yaşayan ev kuşu bir tipim bekarım bir aday adayım bile yok oksijen israfı gibiyim şu sıralar

25 yaşındayım 1yıllık evliyim kızlar çalışıyorum samsunluyum yarışmayada istanbuldan katılıyorumm

Anaam sen de yeni evlisin. Ben de 1.5 yillik evliyim. Istanbulda yasiyorum. 25 yasindayim. Yarisma kordinatoruyum
ev hanimiyim boyle seyler iste haaa cocugum da yok tabi

Hoşbuldum ben 20 sinden gün almış üniye tekrar hazırlanan İstanbul'da yaşayan ev kuşu bir tipim bekarım bir aday adayım bile yok oksijen israfı gibiyim şu sıralar

Daha yasin genc olur olur insallah. Oyle deme ne oksijen israfi?? yasamak guzel, hayat guzel, kuslar böcekler

bebişim pazartesi günü düşük yaptım

Olur tabi ki yani valla şu sıra yalnızlık mod on takıldığım için öyle diyorum kuşlar böcekler bana hiç uğramıyor nedense

Olur tabi ki yani valla şu sıra yalnızlık mod on takıldığım için öyle diyorum kuşlar böcekler bana hiç uğramıyor nedense
E ben de yanlizim genelde hep evdeyim. Bi isim olursa dışarı cikarim. Esim de gec geliyor. Ama yine de cami acip kuşu bortuyu bocegi içeri aliyorum hahshshsh

E ben de yanlizim genelde hep evdeyim. Bi isim olursa dışarı cikarim. Esim de gec geliyor. Ama yine de cami acip kuşu bortuyu bocegi içeri aliyorum hahshshsh
Ben işim oluncada çıkmıyorum başkalarına yaptırıyorum çok üşeniyorum valla hep evdeyim ders tv internet arasında geçiyor günlerim annem açıyor evin bütün pencerelerini ses gürültü ben kapatıyorum o açıyor aman yemesin seni onlar sonra

yaaaaa ;( 4 haftalıktı mercimeğimdi daha seninki kaç haftalıktı doktora gitmedinmi neden olmuyoki

Benim de 1 aylikti. Sebepsiz. Gitmez miyim kac doktor gezdim. Ama bir sebebi yok olmamasinin. Allahin takdiri. Zamani daha gelmemis. Bekliyoruz. Rabbim hayirlisini versin her zaman..

Yemezler yemezleerrr.
Ooo sen cok fenasin ya depresyonda misin? Kalp biraz makyaj yap kendine gelirsin. Bi de Shakira nin waka waka sarkisini ac. Ben kendime geliyorim onu dinleyince hahaha

Ya ne güzel banada azcık yaşam enerjinden ver
yaa nasıl verilir bilmiomkii toz pembe bakma hayata diolar ya çok saçma toz pembe bak evet acımasız gerçekler var ama hayat bu 1 kere geliyorsun sen kös kös otursanda o gerçekler varr sallamasanda :) bak benim 1gün iznim var eşek gibi çalışıyorum yarın izinliyim ev işleri koştur allah koştur borçtu ödemelrdi bunlar hava civa sevdiğim yanımda mercimeğimde beni bırakıp gitmese iyi olurdu ama oda allahın takdiri allah izin verirse yenisini yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…