Bilgece ile Sohbete ;)))

gül kız ne olacak amaaan geçen gün ofisten çıktım kahvaltı alamaya gidiyorum yanımda 60 yaşlarında bi amca çek defteri var elinde ne kadan yazim ne kadan yazim diye telefonda birine bağrıyo benden aynı şu cümle çıktı anaaa amcaya bak laa bide bana bak çek yazacamış dedim onumdaki mantara takıldım ama kıkır kıkır gülüyorum bi tarafımı kırmadan gelebildim geri

Öyle durumlarda ben de telefonu çıkırayım telefona bakıp gülüyorum ahh bu toplum baskısı. Bu dünyada deli olmak vardı

hahahahah kız deli amin amin vermesin daha iyisi mutlaka çıkıcak demedi deme :)
Herkes aynı şeyi söylüyor hadi bakalım geçenlerde bir akrabamızın kızı evlendi benden ay olarak büyük bir arkadaşım daha var onunlada uzak akrabayız öbür kızın düğününde akranımız ya tuhaf olduk bir de bu kız düğünden önce bize ben geç kaldım arkadaşlarımın hep bebekleri var demesin mi biz şok tabi birden aklıma geldi uzun yıllar var tabi kim bilir kimler çıkacak karşıma

tabiii canımm ben kocamla görücü usulü tanıştım biliyomusun zorla tanıştırdılar bizi çok komikti

Ahahaha cidden mi nasıl oldu anlatır mısın?
ben daha önce başkasıyla nişanlıydım sonra dedimki anaa ben bu öküzle napıcam dedim senin tabirinle yüzüğü attım sonra dedimki aman ben çekemem evlilik defteri kapandı hayata bakıcam araba alma planlarım vardı ingilizce eğitimi falan alırım diyodum böyle şahsıma ait planlar kuruyodum annemin arkadaşı rahat durmadı kocamın resimleriyle kapıya dayandılar yok be olmaz diyodum ramazan ayıydı beni aradı çocuk kocam yani :) hoşuma gitmedi yok dedim kızı girdi araya nolur iftara gel diye oda gelcekmiş bende iftarı yapar giderim yakamı bırakın dedim sonra onu gördüm ilk bakışta aşk diye birşey varmış en güzelide aynı anda birbirine aşık olan iki insanmış 3ay sonra nişanlandık sonra düğün yaptık 1.yılımızı kutlarken evliydik

Kızı mı var eşinin orayı anlayamadım ama ne güzel olmuş ilk görüştü aşk bende de öyle olmuştu sadece ben olmuştum ama ya 1. yılınızda evlisiniz değişik ve güzel olmuş apar topar olması ama aşk var sonuçta Allah mutluluğunuzu daim etsin

kızı yok kız annemin arkadaşının kızı girdi araya.ne kadar zamanda tanıdığın gerçekten önemli değil eskiden nişanlı olduğum kişiyi 4 yıldır tanıyodum ama tanıyabilmişmiyim hayır kocamla geçirdiğim o bi kaç ay yıllara bedeldi dolu dolu ahh ahh kocam horul horul uyuyor aşkımı ilan bile edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…