- 16 Mart 2015
- 438
- 291
- 18
- 35
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.801
gül kız ne olacak amaaan geçen gün ofisten çıktım kahvaltı alamaya gidiyorum yanımda 60 yaşlarında bi amca çek defteri var elinde ne kadan yazim ne kadan yazim diye telefonda birine bağrıyo benden aynı şu cümle çıktı anaaa amcaya bak laa bide bana bak çek yazacamış dedim onumdaki mantara takıldım ama kıkır kıkır gülüyorum bi tarafımı kırmadan gelebildim geriBen hep gülerim aslında. Çocuk gibiyim. Ailem hala büyümedin der mesela. Etrafıma genelde neşe saçarım ohh en güzeli. Mesela hiç tek yürümeyi sevmem biliyor musun? Çünkü hep gülmek istediğim için tek başıma gülemiyorum millet deli diyecek diye
Ya bende öyleydim önceden gülmekten ağzım kapanmazdı hiçaman kime ne gülebildikten sonra niye gülmeyesin ki aklıma küçükken derste gülesim gelince kalemi sıranın altına atar sessizce gülerdim o geldi
gül kız ne olacak amaaan geçen gün ofisten çıktım kahvaltı alamaya gidiyorum yanımda 60 yaşlarında bi amca çek defteri var elinde ne kadan yazim ne kadan yazim diye telefonda birine bağrıyo benden aynı şu cümle çıktı anaaa amcaya bak laa bide bana bak çek yazacamış dedim onumdaki mantara takıldım ama kıkır kıkır gülüyorum bi tarafımı kırmadan gelebildim geri
valla yaaÖyle durumlarda ben de telefonu çıkırayım telefona bakıp gülüyorum ahh bu toplum baskısı. Bu dünyada deli olmak vardı
Herkes aynı şeyi söylüyor hadi bakalımhahahahah kız deliamin amin vermesin daha iyisi mutlaka çıkıcak demedi deme :)
Güzel taktik seni uyanıkÖyle durumlarda ben de telefonu çıkırayım telefona bakıp gülüyorum ahh bu toplum baskısı. Bu dünyada deli olmak vardı
tabiii canımm ben kocamla görücü usulü tanıştım biliyomusunHerkes aynı şeyi söylüyor hadi bakalımgeçenlerde bir akrabamızın kızı evlendi benden ay olarak büyük bir arkadaşım daha var onunlada uzak akrabayız öbür kızın düğününde akranımız ya tuhaf olduk bir de bu kız düğünden önce bize ben geç kaldım arkadaşlarımın hep bebekleri var demesin mi biz şok tabi birden aklıma geldi uzun yıllar var tabi kim bilir kimler çıkacak karşıma
Ahahaha cidden mi nasıl oldu anlatır mısın?tabiii canımm ben kocamla görücü usulü tanıştım biliyomusunzorla tanıştırdılar bizi çok komikti
Ben de görücü usulü evlendimtabiii canımm ben kocamla görücü usulü tanıştım biliyomusunzorla tanıştırdılar bizi çok komikti
ben daha önce başkasıyla nişanlıydım sonra dedimki anaa ben bu öküzle napıcam dedim senin tabirinleAhahaha cidden mi nasıl oldu anlatır mısın?
kızzz ne kadar ortak noktamız varBen de görücü usulü evlendimMantık evliliği. Ama büyük bir aşk oldu bizimkisi
Allahım kimsenin yuvasını huzurunu bizmasın inşallaah..
Kızı mı var eşinin orayı anlayamadımben daha önce başkasıyla nişanlıydım sonra dedimki anaa ben bu öküzle napıcam dedim senin tabirinleyüzüğü attım sonra dedimki aman ben çekemem evlilik defteri kapandı hayata bakıcam araba alma planlarım vardı ingilizce eğitimi falan alırım diyodum böyle şahsıma ait planlar kuruyodum annemin arkadaşı rahat durmadı kocamın resimleriyle kapıya dayandılar yok be olmaz diyodum ramazan ayıydı beni aradı çocuk kocam yani :) hoşuma gitmedi yok dedim kızı girdi araya nolur iftara gel diye oda gelcekmiş bende iftarı yapar giderim yakamı bırakın dedim sonra onu gördüm ilk bakışta aşk diye birşey varmış en güzelide aynı anda birbirine aşık olan iki insanmış 3ay sonra nişanlandık sonra düğün yaptık 1.yılımızı kutlarken evliydik
Cidden ha, yoksa sen ben misin? Ben sen miyim??kızzz ne kadar ortak noktamız var
kızı yok kızKızı mı var eşinin orayı anlayamadımama ne güzel olmuş ilk görüştü aşk bende de öyle olmuştu sadece ben olmuştum ama ya 1. yılınızda evlisiniz değişik ve güzel olmuş apar topar olması ama aşk var sonuçta Allah mutluluğunuzu daim etsin
ahahhahahahaCidden ha, yoksa sen ben misin? Ben sen miyim??
selamm canımmmSelamm hanımlar :)
Nasılsınız napıyosunuzz :)selamm canımmm
Selamm hanımlar :)
Farketmez yaaahahhahahahasen benmi ol ben sen mi bilemedimki
valla lak lak yapıoz kızlar olmasa ben burda bayılmıştımNasılsınız napıyosunuzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?