- 16 Mart 2015
- 438
- 291
- 18
- 35
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.781
aynen öyle canım bende çok üzülmüştüm ama allahın takdiri verende o alanda o üzülme yenisini yapıcaz zamanı gelince :)Benim de 1 aylikti. Sebepsiz. Gitmez miyim kac doktor gezdim. Ama bir sebebi yok olmamasinin. Allahin takdiri. Zamani daha gelmemis. Bekliyoruz. Rabbim hayirlisini versin her zaman..
Yemezler yemezleerrr.
Ooo sen cok fenasin ya depresyonda misin? Kalp biraz makyaj yap kendine gelirsin. Bi de Shakira nin waka waka sarkisini ac. Ben kendime geliyorim onu dinleyince hahaha
aynen öyle canım bende çok üzülmüştüm ama allahın takdiri verende o alanda o üzülme yenisini yapıcaz zamanı gelince :)
İşimi biliyorum biraz evetBenim de 1 aylikti. Sebepsiz. Gitmez miyim kac doktor gezdim. Ama bir sebebi yok olmamasinin. Allahin takdiri. Zamani daha gelmemis. Bekliyoruz. Rabbim hayirlisini versin her zaman..
Yemezler yemezleerrr.
Ooo sen cok fenasin ya depresyonda misin? Kalp biraz makyaj yap kendine gelirsin. Bi de Shakira nin waka waka sarkisini ac. Ben kendime geliyorim onu dinleyince hahaha
aynen kuzum ya doktorum düşücek kanaman başlicak dedi ogün sabaha kadar uyumadım onunla konuştum birazcık ağladım :) sonra ohooo totoşuna bile vurdum beni üzdü diye zamanını kolluyo bebiş haberi olrsa paylaşta ya el yelil açıp göbek atalımAynen ya. Hem bazen diyorum bak diyorum erken olmamasinda bir hayir varmis. Esimle gun gectikce daha da baglaniyoruz şükür. Cocuk bekliyoruz her ay acaba var mi sevinciyle bekliyoruz.
Olmayinca nasip deyip sariliyoruz. Bunlar da bir ani. Her seye bin şükür ;-))
İşimi biliyorum biraz evetben hiç depresyondan çıkmıyorum ki evdeyken makyajı gereksiz görüyorum yarın pikniğe gideceğiz ailecek bisikletimi götürürüm kuşlar böcekler biraz açılırım şu anda depresif olduğumdan Kenan Doğulu nun pamuk şarkısını dinliyorum
hayırrr dinleme onu kapa kapaa deli kızİşimi biliyorum biraz evetben hiç depresyondan çıkmıyorum ki evdeyken makyajı gereksiz görüyorum yarın pikniğe gideceğiz ailecek bisikletimi götürürüm kuşlar böcekler biraz açılırım şu anda depresif olduğumdan Kenan Doğulu nun pamuk şarkısını dinliyorum
Ne güzel yazmışsın toz pembe bakıyorum bende hayata genelde ama öyle zamanlar oluyor ki şimdi ki gibi çaresiz kalıyorumyaa nasıl verilir bilmiomkiitoz pembe bakma hayata diolar ya çok saçma toz pembe bak evet acımasız gerçekler var ama hayat bu 1 kere geliyorsun sen kös kös otursanda o gerçekler varr sallamasanda :) bak benim 1gün iznim var eşek gibi çalışıyorum yarın izinliyim ev işleri koştur allah koştur borçtu ödemelrdi bunlar hava civa sevdiğim yanımda mercimeğimde beni bırakıp gitmese iyi olurdu ama oda allahın takdiri allah izin verirse yenisini yaparız
sağol canımm benim inşallah olur zezesi :) sen niye çaresizsinnnnNe güzel yazmışsın toz pembe bakıyorum bende hayata genelde ama öyle zamanlar oluyor ki şimdi ki gibi çaresiz kalıyorumyukarıda okudum geçmiş olsun yine bir bebişiniz olur inşallah
Aynen ya ohooo o günü bekliyorum hayırlısıyla gelsin de hepinize benden çayaynen kuzum ya doktorum düşücek kanaman başlicak dedi ogün sabaha kadar uyumadım onunla konuştum birazcık ağladım :) sonra ohooo totoşuna bile vurdum beni üzdü diye zamanını kolluyo bebiş haberi olrsa paylaşta ya el yelil açıp göbek atalım
yaaa bak ucuza kapadı ya kız 2 dk daAynen ya ohooo o günü bekliyorum hayırlısıyla gelsin de hepinize benden çay
Aynen zincirini koparmış gibi saldırıcam her yereBen de makyaji evde yaparim
Ohh piknik harika. Gecen biz de gittik baya kalabalik. Cok guzeldi.. bol bol koş oyna acilirsin ;-)
Dur onu açayım barihayırrr dinleme onu kapa kapaa deli kızşeyi aç ımmmm hande yener naber dinle
İnşallahsağol canımm benim inşallah olur zezesi :) sen niye çaresizsinnnn
yaaa kız bende bişey var sandımİnşallahöküzün teki yüzünden benim ki yeni bir şey değil 1 senedir böyleyim ben o neşeli cıvıl cıvıl kız gitti içine kapanık uyuz kız geldi
yaaa bak ucuza kapadı ya kız 2 dk da
Ohh benim bile şu an içim açıldıç Yaz geldi. Kelebekleri kovala falan hahaha ayy ben de çok tuhafım bugünAynen zincirini koparmış gibi saldırıcam her yerebizim sürekli gittiğimiz bir yer var pek kimse bilmiyor bir kaç aile oluyor sadece yeşillik dümdüz yollar ağaçlar rahat oluyoruz bisiklette sürebiliyorum rahat rahat babam arabayı da veriyor orda bazen ordan hiç dönmek istemiyorum eve
Evet yaz bir başka güzel insanlar filan içine çocuk kaçmış senintama tamam hadi kahve olsun
Ohh benim bile şu an içim açıldıç Yaz geldi. Kelebekleri kovala falan hahaha ayy ben de çok tuhafım bugün
Ben hep gülerim aslında. Çocuk gibiyim. Ailem hala büyümedin der mesela. Etrafıma genelde neşe saçarım ohh en güzeli. Mesela hiç tek yürümeyi sevmem biliyor musun? Çünkü hep gülmek istediğim için tek başıma gülemiyorum millet deli diyecek diyeEvet yaz bir başka güzel insanlar filan içine çocuk kaçmış senin
Bilmiyorum ki ben en çok o öküzü istiyorum ondan başka kimseye öyle bakamadım ben o yeni iş buldu mutlu hayatına devam ediyor ben sürünüyorum zamana bıraktım napayım yapacak başka bir şey yok allah dert vermesin başkayaaa kız bende bişey var sandımallah daha büyük dert vermesin bir öküz gider yerine daha iyisi gelir bu olmadı evet kabul ediyorum
hahahahah kız deliBilmiyorum ki ben en çok o öküzü istiyorum ondan başka kimseye öyle bakamadım ben o yeni iş buldu mutlu hayatına devam ediyor ben sürünüyorum zamana bıraktım napayım yapacak başka bir şey yok allah dert vermesin başkaolmuş bence öküz çok
Ya bende öyleydim önceden gülmekten ağzım kapanmazdı hiçBen hep gülerim aslında. Çocuk gibiyim. Ailem hala büyümedin der mesela. Etrafıma genelde neşe saçarım ohh en güzeli. Mesela hiç tek yürümeyi sevmem biliyor musun? Çünkü hep gülmek istediğim için tek başıma gülemiyorum millet deli diyecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?