Bilgece ile Sohbete ;)))

aynen öyle canım bende çok üzülmüştüm ama allahın takdiri verende o alanda o üzülme yenisini yapıcaz zamanı gelince :)

aynen öyle canım bende çok üzülmüştüm ama allahın takdiri verende o alanda o üzülme yenisini yapıcaz zamanı gelince :)

Aynen ya. Hem bazen diyorum bak diyorum erken olmamasinda bir hayir varmis. Esimle gun gectikce daha da baglaniyoruz şükür. Cocuk bekliyoruz her ay acaba var mi sevinciyle bekliyoruz.
Olmayinca nasip deyip sariliyoruz. Bunlar da bir ani. Her seye bin şükür ;-))

İşimi biliyorum biraz evet ben hiç depresyondan çıkmıyorum ki evdeyken makyajı gereksiz görüyorum yarın pikniğe gideceğiz ailecek bisikletimi götürürüm kuşlar böcekler biraz açılırım şu anda depresif olduğumdan Kenan Doğulu nun pamuk şarkısını dinliyorum

aynen kuzum ya doktorum düşücek kanaman başlicak dedi ogün sabaha kadar uyumadım onunla konuştum birazcık ağladım :) sonra ohooo totoşuna bile vurdum beni üzdü diye zamanını kolluyo bebiş haberi olrsa paylaşta ya el yelil açıp göbek atalım

Ben de makyaji evde yaparim
Ohh piknik harika. Gecen biz de gittik baya kalabalik. Cok guzeldi.. bol bol koş oyna acilirsin ;-)

hayırrr dinleme onu kapa kapaa deli kız şeyi aç ımmmm hande yener naber dinle

Ne güzel yazmışsın toz pembe bakıyorum bende hayata genelde ama öyle zamanlar oluyor ki şimdi ki gibi çaresiz kalıyorum yukarıda okudum geçmiş olsun yine bir bebişiniz olur inşallah

Aynen ya ohooo o günü bekliyorum hayırlısıyla gelsin de hepinize benden çay

Ben de makyaji evde yaparim
Ohh piknik harika. Gecen biz de gittik baya kalabalik. Cok guzeldi.. bol bol koş oyna acilirsin ;-)
Aynen zincirini koparmış gibi saldırıcam her yere bizim sürekli gittiğimiz bir yer var pek kimse bilmiyor bir kaç aile oluyor sadece yeşillik dümdüz yollar ağaçlar rahat oluyoruz bisiklette sürebiliyorum rahat rahat babam arabayı da veriyor orda bazen ordan hiç dönmek istemiyorum eve

yaaa bak ucuza kapadı ya kız 2 dk da

tama tamam hadi kahve olsun
Ohh benim bile şu an içim açıldıç Yaz geldi. Kelebekleri kovala falan hahaha ayy ben de çok tuhafım bugün

Evet yaz bir başka güzel insanlar filan içine çocuk kaçmış senin
Ben hep gülerim aslında. Çocuk gibiyim. Ailem hala büyümedin der mesela. Etrafıma genelde neşe saçarım ohh en güzeli. Mesela hiç tek yürümeyi sevmem biliyor musun? Çünkü hep gülmek istediğim için tek başıma gülemiyorum millet deli diyecek diye

yaaa kız bende bişey var sandım allah daha büyük dert vermesin bir öküz gider yerine daha iyisi gelir bu olmadı evet kabul ediyorum
Bilmiyorum ki ben en çok o öküzü istiyorum ondan başka kimseye öyle bakamadım ben o yeni iş buldu mutlu hayatına devam ediyor ben sürünüyorum zamana bıraktım napayım yapacak başka bir şey yok allah dert vermesin başka olmuş bence öküz çok

hahahahah kız deli amin amin vermesin daha iyisi mutlaka çıkıcak demedi deme :)

Ya bende öyleydim önceden gülmekten ağzım kapanmazdı hiç aman kime ne gülebildikten sonra niye gülmeyesin ki aklıma küçükken derste gülesim gelince kalemi sıranın altına atar sessizce gülerdim o geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…