Bilgece ile Sohbete ;)))

Ha şimdi anladım çok salağım ya geçende birisi damak yazmıştı ben damat diye okumuştum öyle konuşmuştuk sonra farkettim ben güldük baya gerçekten öyle benimde çok sevdiğim bir abim var geçen hafta evlendi onlarda 7-8 ay içinde tanışıp evlendiler çok yakışıyorlar birbirlerine çok da mutlular o abim de 2 yıl birisiyle nişanlı kalmıştı 3 yıl sonra evlendi şu an ki eşiyle kişilik farklı gerçekten kimin ne olduğu zamana bakmıyor uyandır sende

kız telefonla hayatta uyanmazki ben işteyim o evde :) sabah işe giderken yanındayken zor uyandırıyorum

kız telefonla hayatta uyanmazki ben işteyim o evde :) sabah işe giderken yanındayken zor uyandırıyorum
He ben yanında sandım aman uyandırma ya yazık biri uyuyorken beni uyandırsa kıyameti koparır yine döner dötümü yatarım uyku baldan tatlı sonuçta

Ayy neler yaptın? Var mı bebiş??
Canım Hera Klinige gittim Suleyman Eserdaga onlar 4 günde sorunu hallettiler
Sesleniyorum Vajinismuslu kızlarımıza hic dusunmeyin Allah bu derdi bu imtihanı bize verdi fakat cresinide onlarla mumkun kıldı.
Bebekteeee, batım 17 Mayıs ama tık yok daha agrılarım var biraz kasık falan.
Dururmuyuz hemen bebek istiyoruz yaaa hayırlısıyla

inşallah bir an önce hamiş olursun ozaman :)

Ayy yaa çok sevindimmmmm
Ne güzel bak atlattın işte. İnşallah diğerleri de atlatır. Bebiş de hayırlısıyla gelir inşallah..

Ayy yaa çok sevindimmmmm
Ne güzel bak atlattın işte. İnşallah diğerleri de atlatır. Bebiş de hayırlısıyla gelir inşallah..
İnşallah canım simdi kızlara orada yapılan tedaviye benzer bir tedavi oneriyorum o topicde Allah kımseye gostermesin birdaha Yeni evlenenleri boyle dertle sınamasın inşallah :)
Sen naptın Kahve diyeti sonlandımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…