- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.821
Canım iyiyim cok sukur sorunları cozdummmm geldimm accık pahalı oldu ama napalım gelecek buOoo a.selam leylmira görünmüyorsun ne zamandır. Nasılsın??
Farketmez yaa
Bol lak laklar bende lak lak yapacak birilerini arıyorumvalla lak lak yapıoz kızlar olmasa ben burda bayılmıştımsen napıosun
Ha şimdi anladım çok salağım ya geçende birisi damak yazmıştı ben damat diye okumuştum öyle konuşmuştuk sonra farkettim ben güldük bayakızı yok kızannemin arkadaşının kızı girdi araya.ne kadar zamanda tanıdığın gerçekten önemli değil eskiden nişanlı olduğum kişiyi 4 yıldır tanıyodum ama tanıyabilmişmiyim hayır kocamla geçirdiğim o bi kaç ay yıllara bedeldi dolu dolu ahh ahh kocam horul horul uyuyor aşkımı ilan bile edemiyorum
ohh ozaman gelmekle çok iyi ettin :)Bol lak laklar bende lak lak yapacak birilerini arıyorum
kız telefonla hayatta uyanmazki ben işteyim o evde :) sabah işe giderken yanındayken zor uyandırıyorumHa şimdi anladım çok salağım ya geçende birisi damak yazmıştı ben damat diye okumuştum öyle konuşmuştuk sonra farkettim ben güldük bayagerçekten öyle benimde çok sevdiğim bir abim var geçen hafta evlendi onlarda 7-8 ay içinde tanışıp evlendiler çok yakışıyorlar birbirlerine çok da mutlular o abim de 2 yıl birisiyle nişanlı kalmıştı 3 yıl sonra evlendi şu an ki eşiyle kişilik farklı gerçekten kimin ne olduğu zamana bakmıyor uyandır sende
oylemi yaptım bencedeohh ozaman gelmekle çok iyi ettin :)
Canım iyiyim cok sukur sorunları cozdummmm geldimm accık pahalı oldu ama napalım gelecek bu
Sen nasılsın gorusmeyeli
Selam naberSelamm hanımlar :)
ben istanbul beykozda oturuyorum canlarroylemi yaptım bencede
Nerdensiniz
He ben yanında sandım aman uyandırma ya yazık biri uyuyorken beni uyandırsa kıyameti koparır yine döner dötümü yatarım uyku baldan tatlı sonuçtakız telefonla hayatta uyanmazki ben işteyim o evde :) sabah işe giderken yanındayken zor uyandırıyorum
Canım Hera Klinige gittim Suleyman Eserdaga onlar 4 günde sorunu hallettilerAyy neler yaptın? Var mı bebiş??
Hadi söyle bakalım dinleyeyim
Burdan toplu bir anons halinde bende Konyadayım hanımlarrben istanbul beykozda oturuyorum canlarr
inşallah bir an önce hamiş olursun ozaman :)Canım Hera Klinige gittim Suleyman Eserdaga onlar 4 günde sorunu hallettiler
Sesleniyorum Vajinismuslu kızlarımıza hic dusunmeyin Allah bu derdi bu imtihanı bize verdi fakat cresinide onlarla mumkun kıldı.
Bebekteeee, batım 17 Mayıs ama tık yok daha agrılarım var biraz kasık falan.
Dururmuyuz hemen bebek istiyoruz yaaa hayırlısıyla
Yanıyorum caiz mi buuuu yanına mı dolanayımmm sustum yuttum sansür mü buuuu Dilimi mi ısırayımHadi söyle bakalım dinleyeyim
Ayy yaa çok sevindimmmmmCanım Hera Klinige gittim Suleyman Eserdaga onlar 4 günde sorunu hallettiler
Sesleniyorum Vajinismuslu kızlarımıza hic dusunmeyin Allah bu derdi bu imtihanı bize verdi fakat cresinide onlarla mumkun kıldı.
Bebekteeee, batım 17 Mayıs ama tık yok daha agrılarım var biraz kasık falan.
Dururmuyuz hemen bebek istiyoruz yaaa hayırlısıyla
Yarabbim duy bu kullarının inşallahlarını Elimizi bos koymaa neslimizi surdurrinşallah bir an önce hamiş olursun ozaman :)
1yılı 1 aycık geçti canım pazartesi günü düşük yaptım maalesef çalışmalara devamBurdan toplu bir anons halinde bende Konyadayım hanımlarr
Evlisin galiba okudum konusmaları kac yıl oldu bebek varmı :))
İnşallah canım simdi kızlara orada yapılan tedaviye benzer bir tedavi oneriyorum o topicde Allah kımseye gostermesin birdaha Yeni evlenenleri boyle dertle sınamasın inşallah :)Ayy yaa çok sevindimmmmm
Ne güzel bak atlattın işte. İnşallah diğerleri de atlatır. Bebiş de hayırlısıyla gelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?