- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.961
sağol canım benim. vayyy ne zaman başladın bizi de aydınlatırsın artıkvay canim yaa kolay gelsin ne diyeyim. Evet kursa basladim canim stilistlik kursu..
ohh olsun insallah
ayyy evettt
sağol canım benim. vayyy ne zaman başladın bizi de aydınlatırsın artık
nasıl gidiyor peki? iyi olmuştur senin içinde değişiklik hemde istediğin bişeydiAydinlatirim tabi ya aydinlatmam miii. Valla cajim 2.5 ay oldy baslayali..
64 belki 65 olmuşumdur
Aydinlatirim tabi ya aydinlatmam miii. Valla cajim 2.5 ay oldy baslayali..
benimde boy 172 hedefim 58 falan ama olmuyor yaÇok değilmis ki. Almamaya özen göster. Ben de 60 ım. Boyum kısa bir de 1.60.
Hedef 55 bende. Basen ve göbek var. Bölgesel çalışıyorum.
tabi cok iyo oldu ve cok güzel gidiyor. Cok seviyorim. Hocam da cok harika ve cok cok bilgili bor insan.nasıl gidiyor peki? iyi olmuştur senin içinde değişiklik hemde istediğin bişeydi
Engin bilgilerinden faydalanmak isterim canım.
huhuhuhh
Bende bi yazam dedim
kaça kadar kurstasın kız haftanın her günü mütabi cok iyo oldu ve cok güzel gidiyor. Cok seviyorim. Hocam da cok harika ve cok cok bilgili bor insan.
Ayy estagfurullah
huhuhuhh
Napıyorsunuz görüşmeyelitabi cok iyo oldu ve cok güzel gidiyor. Cok seviyorim. Hocam da cok harika ve cok cok bilgili bor insan.
Ayy estagfurullah
huhuhuhh
benimde boy 172 hedefim 58 falan ama olmuyor yabölgesel sorunum var benimde yanlarım ve bacaklarım sorunlu
ay aynen kız o kadar saçma duruyo ki üst kalın alt ince arka bacak sorunlu. basen yok bende ama popom da nerdeyse hiç yok kötü duruyo ama çok şükür tabiiEvet aynen üst bacaklarım çok kalın altlarda bir o kadar ince...
Ne çektik be...
Ama boyun süpermiş ya bence bu kadar takma...
Spor şart ama...
Hos geldin ama neden sasirdin??
kaça kadar kurstasın kız haftanın her günü mü
ayni iste sen ne yapiyosunNapıyorsunuz görüşmeyeligerçi bir kaç saat oldu
oooo hemi de nemuhannetler yaptik cok guzelHosbulduum.
Mesaj sayısını görünce şaşırdım ne muhabbetler dönmüştür kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?