- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.941
Yalnız ben iyiyim dedim de fazla gezmekten hasta oldum galiba, sol burnumdan nefes alamıyorum grip gibi bi şeyim
Evde ne burun spreyi ne de burun damlası var, tavsiyesi olan
Yalnız ben iyiyim dedim de fazla gezmekten hasta oldum galiba, sol burnumdan nefes alamıyorum grip gibi bi şeyim
Canımsın ya girdim hemen çıktım bunda. Komsumdaydim.
Kizzzz ben daha büyük sanıyordum seni yorumların öyle güzel mantıklı ki demekki akil yasta değil bastaymiss diye boşa söylemiyor büyüklerimiz
cok gecmis olsun ya. Ben de bi disari ciktim mi hemen hastalaniyorum maaleseF. Burnuna hafif tuzlu su cek iyi gelir..Yanlış yazmışım burun bantı olucaktı :c
en guzeli ya. Bence bir kadin evladına kendisi bakmali. Ben kimseye guvemem herhalde.. Allah bagislasin.Yok tatlim bebisim oldukran sonra iyi bir sirkette is buldum ama annecigim cok zorlandi bebegime bakarken bende mecbur cikmak zorunda kaldim
Gaziantepte yasiyorum canim sen nerdesin?
Zorda kalmadıkça ilaç kullanmamaya dikkat ediyorumGeçmiş olsun efenim. Soda, limon, gripin üçlüsü :))
naber kızlar
bende iyi ya ne olsun uykusuz ve yorgunum azıcıkIyilikk senden
Teşekkür ederim canımcok gecmis olsun ya. Ben de bi disari ciktim mi hemen hastalaniyorum maaleseF. Burnuna hafif tuzlu su cek iyi gelir..
hoşbuldum bende iyi diyeli iyi olsun işteHoş geldin
iyilik nolsun sen nasılsın
sen benim canimmmsiiimn ee nasilsin bakalim??
estagfurullah
cok gecmis olsun ya. Ben de bi disari ciktim mi hemen hastalaniyorum maaleseF. Burnuna hafif tuzlu su cek iyi gelir..
en guzeli ya. Bence bir kadin evladına kendisi bakmali. Ben kimseye guvemem herhalde.. Allah bagislasin.ben de istambuldayim..
Zorda kalmadıkça ilaç kullanmamaya dikkat ediyorum
Ama sodayla limonun ne etkisi varmış ki hiç denemedim desem
bende iyi ya ne olsun uykusuz ve yorgunum azıcık
aynen dene cok faydasi var..Teşekkür ederim canım
Yatmadan önce bi deniyim gece boyunca etkisi kalır belki
evet her sey hayirlisi bosver takma..Tabi orasi oyle ama ekonomik ozgurlugum vardi..isimde cok iyiydi volkswagende calisiyordum... Ama evladim daha onemli tabikide
Yorgunum canım ya bitmedi, iyi ki fazla eşyam yok. Komşu kısır yapalım dedi. Ona gitmiştim. Öyle işte. Sen nasılsın?
aynen balım ondan ötürü.. uyuyacam birazdan kız size bi selam vereyim dedim sabahta 8de kalkacamCalisiyorsun ondan di mi?? E yatsana ne bekliyorsun??
aynen dene cok faydasi var..
evet her sey hayirlisi bosver takma..
Ohh mis en son n3 zaman kisir yedim hatirlamiyorum. Aslinda ben de yapayim ya canim cekti ama pazartesi yaparim
aynen balım ondan ötürü.. uyuyacam birazdan kız size bi selam vereyim dedim sabahta 8de kalkacam
avm ya canım haftasonu tatil yok bide beraber çalıştığım ablanın eşi ameliyat olacakmış kocasının yerine çalışacak yani ben yarın 8de gidip 10da çıkıcamBen de 8de kalkicam kursum var. Tamam canim sen uyu dinlen. Hayirli geceler. Ama senin tatilin yok mu? Yarin pazar??
Calisiyorsun ondan di mi?? E yatsana ne bekliyorsun??
aynen dene cok faydasi var..
evet her sey hayirlisi bosver takma..
Ohh mis en son n3 zaman kisir yedim hatirlamiyorum. Aslinda ben de yapayim ya canim cekti ama pazartesi yaparim
kilo olmasın daArkadaşın da canı çekmiş işte o yüzden yaptık. Yap ye canım şifa olsun.
vay canim yaa kolay gelsin ne diyeyim. Evet kursa basladim canim stilistlik kursu..avm ya canım haftasonu tatil yok bide beraber çalıştığım ablanın eşi ameliyat olacakmış kocasının yerine çalışacak yani ben yarın 8de gidip 10da çıkıcamkursa mı başladın kız ne kursu
ohh olsun insallahArkadaşın da canı çekmiş işte o yüzden yaptık. Yap ye canım şifa olsun.
ayyy evetttkilo olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?