- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.981
enee haftada bi kaç gün olaymış iyiymişHayir canim sadece pazar gunu sabah 9dan aksam 6ya kadar.
ayni iste sen ne yapiyosun
oooo hemi de nemuhannetler yaptik cok guzel
Buyur sen de katil. Sneinle de guzel muhabbetler yapakim. Kimsin kac yasindadin kisaca tanitir misin??
Meyve yiyorum annemle tv izliyoruz sen?Hayir canim sadece pazar gunu sabah 9dan aksam 6ya kadar.
ayni iste sen ne yapiyosun
Buyur sen de katil. Sneinle de guzel muhabbetler yapakim. Kimsin kac yasindadin kisaca tanitir misin??
Evet aynen üst bacaklarım çok kalın altlarda bir o kadar ince...
Ne çektik be...
Ama boyun süpermiş ya bence bu kadar takma...
Spor şart ama...
ay aynen kız o kadar saçma duruyo ki üst kalın alt ince arka bacak sorunlu. basen yok bende ama popom da nerdeyse hiç yok kötü duruyo ama çok şükür tabii
Kilodan mi bahsediyorsunuz. Bende bugün 68i gördümutandim kendimden
evet ama degilenee haftada bi kaç gün olaymış iyiymiş
Meyve yiyorum annemle tv izliyoruz sen?
Bilirim forum muhabbetlerini bir zamanlar bende admindimBenim adım Cigdem 25 yasindayim 3.5 yasinda bir kiz cocugu anasiyim. Calismiyorum
bişey diyim mi bende tavuk butu diyordumTavuk bacağı diyorum ben
Sinirden gülüyorum. Yalnız yürüsem bile inceliyor, sıkılaşıyor ama bırakınca kötü oluyor. Her daim spor spor spor diyorum. Eşim diyor 2 ay çalıştırıyım seni bir daha kilo olmaz diyor da ben sevmiyorum ağırlık çalışmayı.Yürüyüş bana daha çok uyuyor.
Tabi canimmevet her sey hayirlisi bosver takma..
yeme yeme bu saatteHi hi ben de 69 gordum cok utanıyorum
evet ama degil
Ben de kek yiyorum. Koca evde tek basimayim bi yandan da sarki dinliyorum. Boyle istw
Bilirim forum muhabbetlerini bir zamanlar bende admindimBenim adım Cigdem 25 yasindayim 3.5 yasinda bir kiz cocugu anasiyim. Calismiyorum
Kek deyince ıslak kek olsa fena olmazdı yaHi hi ben de 69 gordum cok utanıyorum
evet ama degil
Ben de kek yiyorum. Koca evde tek basimayim bi yandan da sarki dinliyorum. Boyle istw
bişey diyim mi bende tavuk butu diyordumbaya baya aynı o zaman o kadar saçma duruyor ki tembellik başa bela spor yapsak aşırı aşırı bi fazla yok zaten sıkılaşmaya ihtiyaç var benim etim çok cıvık bide bıngıl bıngıl sallanıyom
yeme yeme bu saatte
simdi yoksa sorun yok isim vermenin..Forum sitesindeki adını söylememin bi sakıncası yok mu? Gerci şimdi yok o site
esim cakisiyor daha gelmesine yaklasik sanirim ya yarim saaat ya da 1 saat var isin durumuna goreKek deyince ıslak kek olsa fena olmazdı yaeşin nerde niye yalnızsın?
deneyelim bakalım ramazanda veririz inşallahAynen ya
Ama bak boydan kazanıyorsun. Ne güzel. Bi 5 kilo verelim. Sıkılaşalım kafi inş.
Şimdi arkadaşlar bana şimdilik müsade, bi yarım saat, bilemedin 45,bilemedin 2 saat, şaka şaka yarım saat sonra gelirim inş. Burda olursanız muhabbete devam ederiz.
Aynen ya
Ama bak boydan kazanıyorsun. Ne güzel. Bi 5 kilo verelim. Sıkılaşalım kafi inş.
Şimdi arkadaşlar bana şimdilik müsade, bi yarım saat, bilemedin 45,bilemedin 2 saat, şaka şaka yarım saat sonra gelirim inş. Burda olursanız muhabbete devam ederiz.
bende hep sıkıntıdan yiyorum başka şeylere odaklan yemeAyyy sıkıntıdan aslinda
simdi yoksa sorun yok isim vermenin..
esim cakisiyor daha gelmesine yaklasik sanirim ya yarim saaat ya da 1 saat var isin durumuna gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?