- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.041
İşte pazartesi perdeleri camları silecem sonrada odaları halledecem mutfağı sona birakiyorum öyle hepsini karistirmiyorum yormuyorum kendimi canımsağol balım, normal valla hasta olmam, neden dersen geceleri acayip soğuk oluyor 1haftadır...
sonunda kaptım şifayı ucundan ama buna da şükür...
senin neyin vardı?
kolay gelsin: )
benim evde bi ısınsa başlıycam temzizliğe, kuzey olunca soğuk malesef hala: (
gündüz camları açıyorum içeri ısınıyor: )
bu arada senin burcun ne?: )
birde işleri fasıl fasılmı yapıyosun? hani herkesin bir stili vardır ya, kimi oda oda gider, kimi bigün camları bi gün kapıları: ) sen nasıl yapıyon?
Ohhh ne guzel valla Allah kabul etsin. Ben de acik havada bol bol dua ettim. Genelde gokyuzune bakip dua etmeyi tercih ediyorumsana da hepimize de cok dua ettim..
Hayirli geceler efendim. Nerelerdesiniz?? Ne yapiyorsunuz??
bir hapşuruk var bende dün akşamdan beri, hafif nezle oldum galiba..
İyi geceler hepinize :) gecmis olsun hasta olanlara salgin var heralde herkeste hapsuruk kirginlik. Bahar geldi guzel de mevsim degisikligi kotu oluyorpolenlerde rahatsiz etmeye basladi alerjisi cok fena
kisa zamansa iyilesirsiniz insallah.
Meyra'cim geçmiş olsun cnm. Dikkat et.
sağol balım, normal valla hasta olmam, neden dersen geceleri acayip soğuk oluyor 1haftadır...
senin neyin vardı?
birde işleri fasıl fasılmı yapıyosun? hani herkesin bir stili vardır ya, kimi oda oda gider, kimi bigün camları bi gün kapıları: ) sen nasıl yapıyon?
Ayyy çok tatlısın ya iki lafın arasına hemen burcu sıkıştırmış
Ben gittim herkes gelmiş benim gitmemi mi beklediniz
Şaka yaptım ya benimde çok uykum geldi birden çalkantılı ruh hali işteHerkesi bir arada tutmak zor oluyor. Nasip canım
Her an gidebilirim.
Şaka yaptım ya benimde çok uykum geldi birden çalkantılı ruh hali işte
Aynen herkese iyi gecelerBiliyorum
Uyku kaçmadan uyumak lazım. Herkese hayırlı geceler
Biliyorum
Uyku kaçmadan uyumak lazım. Herkese hayırlı geceler
Aynen herkese iyi geceler
Gelemedim dün kusura bakma :-*Tamam gorusuruzzz. Ilk once esimden sperm testi aldilar. Onda bir sorun cikmayinca hormon testleri yapildi. Rahim filmi cekildim. Progesteron testi yapildi. Klomen verdi doktor. Boyle iste..
Incir kürü hakkında bahsettiğim içerik buydu BilgeceCanım incir kürü faydalı evet ama malesef prolaktini yükseltiyor
Prolaktin yüksekliği de gebeliğe engel canım.
Önce adetin 3. Günü prolaktin hormonunu ölçtür canım ona göre düşükse kullan
Sınırdaysa dikkat et
sağol balım, normal valla hasta olmam, neden dersen geceleri acayip soğuk oluyor 1haftadır...
senin neyin vardı?
Ay canim esim gelmemisti 2ye yakin geldi ondan sonra ciktim isteAmin inş. Allah razı olsun canım. Eşin uyudu mu? Burdasın...
Himm anladim. O zaman ben kullanmayacagim ne yapalım baru sogan suyuna baslayayim tekrar..Incir kürü hakkında bahsettiğim içerik buydu Bilgece
Günaydın
Ne olsun panik atak meyracim. Valla bayanlar ben eve boyle büyük temizliklerde yardimci bir abla tutuyorum. Iki gunde her seyi hallediyoruz şükür. .
Ay canim esim gelmemisti 2ye yakin geldi ondan sonra ciktim iste
Himm anladim. O zaman ben kullanmayacagim ne yapalım baru sogan suyuna baslayayim tekrar..
Gunyadinnnn
Ne olsun panik atak meyracim. Valla bayanlar ben eve boyle büyük temizliklerde yardimci bir abla tutuyorum. Iki gunde her seyi hallediyoruz şükür. .
Ay canim esim gelmemisti 2ye yakin geldi ondan sonra ciktim iste
Himm anladim. O zaman ben kullanmayacagim ne yapalım baru sogan suyuna baslayayim tekrar..
Gunyadinnnn
Inşallah hiç birşey yapmana gerek kalmadan gelir meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?