- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.081
İyilik canım sen nasılsın?selam kizlar nasilsiniz? yemekten bahsediyorsunuz aciktimben bugun ne yemek yapacagim
Makarna olabilir kisir olabilir kofte olabilir patates salatasi olabilir kabak olabilir tavuklu pilav salata olabilir olabilir yaniiiiiselam kizlar nasilsiniz? yemekten bahsediyorsunuz aciktimben bugun ne yemek yapacagim
Makarna olabilir kisir olabilir kofte olabilir patates salatasi olabilir kabak olabilir tavuklu pilav salata olabilir olabilir yaniiiii
ne yiyon ne yiyonDiyet miyet bana ters abi ben her şeyi yerim. Hareketli olmak kaydıyla...
Kız Bilgece nekadan fasulye pisiriyon?
Benimde valla hepsinden istedi. Zahmetli olanlardan i söylemedim icli kofte manti çiğ kofte gibiiiiicanım nasıl istedii yaahu
Aynen benim de çenem düşük değildir ama buranın muhabbeti tatlı
Sigara mı? Kokusuna tahammül edemem nasıl içiyosunuz yaAynen...
Sigarayı çoğaltım bu aralar
Benimde valla hepsinden istedi. Zahmetli olanlardan i söylemedim icli kofte manti çiğ kofte gibiiiii
Aynen bende, zaten sevdiğim için bu hallere geldim yaHic sorma kiz o kadar seviyorum ki yemek yemeyibu gidişle veremicem
Fırında püreli tepsi kebabıselam kizlar nasilsiniz? yemekten bahsediyorsunuz aciktimben bugun ne yemek yapacagim
Fazla kilon yok bence senin, olsa böyle konuşmazsınDiyet miyet bana ters abi ben her şeyi yerim. Hareketli olmak kaydıyla...
Kız Bilgece nekadan fasulye pisiriyon?
Bak seeen, hepte cıs olan şeylerMakarna olabilir kisir olabilir kofte olabilir patates salatasi olabilir kabak olabilir tavuklu pilav salata olabilir olabilir yaniiiii
ne yiyon ne yiyonben izgara tavuk yedim
Söz konusu yemek olunca çok zorlanıyorum ama benAynen bende, zaten sevdiğim için bu hallere geldim ya
Inanmak başarmanın yarısıdır, kendine güven azıcık
Fırında püreli tepsi kebabıolsa da yesek
Fazla kilon yok bence senin, olsa böyle konuşmazsın
Bak seeen, hepte cıs olan şeyler
Aynen bende, zaten sevdiğim için bu hallere geldim ya
Inanmak başarmanın yarısıdır, kendine güven azıcık
Fırında püreli tepsi kebabıolsa da yesek
Fazla kilon yok bence senin, olsa böyle konuşmazsın
Bak seeen, hepte cıs olan şeyler
Aynen ya olsa yerim ama hiiic yok demem neden diyim kiayyyyyyy uffff yani :) ne güzel olurdu şimdi içli köfte yemek ama kim yapacak onu şimdi amannnnn
üşengeçlik ne fena şey
Ay mantiyi mantar diye okudum ben ikisinide çok seviyorumKahvaltı ile duruyorum ama aklına ne gelirse. Mantiyi çok severim kızım da, yapar yapar yeriz, içli köfteyi çok güzel yaparım. Yemek konusunda baya iyiyim ama gel gör ki yapacağım en son iş yemek sektörü...
Maksat karın doyurmak deyip geçiyorum artık.
sigarayı bende şu sıralar çoğalttım. önceden bu kadar içmiyordum. iki günde 1 paket bitiyordu şimdi bir günde 1 paketi bitirmeye yaklaşıyorum
Aynen ya olsa yerim ama hiiic yok demem neden diyim ki
Zayıflama takımlarına katılmana canım, belki sanada faydası olur?Söz konusu yemek olunca çok zorlanıyorum ama benkendimle savasiyorum resmen
60 iyidir, tam kıvamında60 kiloyum canım
Canım yalnız ben sanal içiciyim. Gerçek hayatta kullanmıyorum. Yalniz kabul edelim. Çok güzel içiyor demi, bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?