Bilgece ile Sohbete ;)))

Amin insallah hepimizin gelir hayirlisiyla..
Ayy evlendigimden beri ilk defa pazara gidicem. Pazarladan nefret ederim ama bugun heves ettim gidicem bakalim neler alicam sanirim 4 5 gibi gitmeliyim..
Amin inşallah...
Normalinde kim yapıyor sizde pazar işlerini?
4-5 geç olmaz mı? Hani sonra çürükler kalmasın sana

Amin inşallah...
Normalinde kim yapıyor sizde pazar işlerini?
4-5 geç olmaz mı? Hani sonra çürükler kalmasın sana

Ya esimle beraber manava gidip aliyoruz. Manav uzak o yuzden pazara gideyim diyorum..
Gec mi olur 4 5?? Bilmedigim icin maalesef kacta gideyim?? 1 2de sanki cok sicak olur gibi..

Ya esimle beraber manava gidip aliyoruz. Manav uzak o yuzden pazara gideyim diyorum..
Gec mi olur 4 5?? Bilmedigim icin maalesef kacta gideyim?? 1 2de sanki cok sicak olur gibi..
Türkiye'nin pazarlarını bende pek bilmiyorum ama 4-5'e belki pazar bile kalmaz 1 de git öğlen sıcağında D vitamını de depolamış olursun

Ay çok iyi olur of aklimdan neler geçiyor neleer ama nefsime hakim olmam gerek yemedigim her gün kâr bana
Seninde ALLAH yardımcın olsun, inşallah fazlalıklarından en kısa zamanda kurtulursun. Diyet çok zor birşey, daha doğrusu yemek yemek çok güzeeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…