- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.061
Amin inşallah...Amin insallah hepimizin gelir hayirlisiyla..
Ayy evlendigimden beri ilk defa pazara gidicem. Pazarladan nefret ederim ama bugun heves ettim gidicem bakalim neler alicamsanirim 4 5 gibi gitmeliyim..
Amin inşallah...
Normalinde kim yapıyor sizde pazar işlerini?
4-5 geç olmaz mı? Hani sonra çürükler kalmasın sana
Türkiye'nin pazarlarını bende pek bilmiyorum ama 4-5'e belki pazar bile kalmazYa esimle beraber manava gidip aliyoruz. Manav uzak o yuzden pazara gideyim diyorum..
Gec mi olur 4 5?? Bilmedigim icin maalesefkacta gideyim?? 1 2de sanki cok sicak olur gibi..
Türkiye'nin pazarlarını bende pek bilmiyorum ama 4-5'e belki pazar bile kalmaz1 de git öğlen sıcağında D vitamını de depolamış olursun
tunaydin canimmGünaydın hanımlar
Oo misafir mi kolay gelsinOff gidemiyorum. Bugun bi kursa gidemedim simdi misafir gelecek yemek yapiyorum.
tunaydin canimm
Ne yicez bugünOff gidemiyorum. Bugun bi kursa gidemedim simdi misafir gelecek yemek yapiyorum.
tunaydin canimm
Oo misafir mi kolay gelsin
Ne pişiriyosun
oo çok severim ellerine sağlıkDun pisirmedigim yemegi simdi pisiriyorum. Taze fasulye pilav ve corba.yarin gelselerdi daha guzel seyler yapardim. Evdr bi tek sebze taze fasulye kalmis
Diyet yapmaya çalışıyorum ben salata alayim sadeceÜste yazdim bak
oo çok severim ellerine sağlık
Son dakika haber verip gelen misafir sanırım :)
Diyet yapmaya çalışıyorum ben salata alayim sadece
Maalesef. Kaynanam ve eltim. Allah bilir kaynanam kac gun kalir bende
Ay çok iyi olurMaalesef. Kaynanam ve eltim. Allah bilir kaynanam kac gun kalir bende
Tamam canim sana bol limonlu zeytinyagli yesil salata yaparim ;-)
Kolay gelsinOff gidemiyorum. Bugun bi kursa gidemedim simdi misafir gelecek yemek yapiyorum.
tunaydin canimm
Ellerine sağlıkDun pisirmedigim yemegi simdi pisiriyorum. Taze fasulye pilav ve corba.yarin gelselerdi daha guzel seyler yapardim. Evdr bi tek sebze taze fasulye kalmis
Seninde ALLAH yardımcın olsun, inşallah fazlalıklarından en kısa zamanda kurtulursun. Diyet çok zor birşey, daha doğrusu yemek yemek çok güzeeelllAy çok iyi olurof aklimdan neler geçiyor neleer ama nefsime hakim olmam gerek yemedigim her gün kâr bana
Hic sorma kiz o kadar seviyorum ki yemek yemeyiSeninde ALLAH yardımcın olsun, inşallah fazlalıklarından en kısa zamanda kurtulursun. Diyet çok zor birşey, daha doğrusu yemek yemek çok güzeeelll
Millet bi sohbeti bos birakmayin herkes birbiriyle muhabbet etsin. Yeni dostluklar kuralim ohhh...
Aynen benim de çenem düşük değildir ama buranın muhabbeti tatlıYa biliyosun çenem düşük değildir ama takipteyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?