Bilgece ile Sohbete ;)))

allah kabul etsin inş canım.

Ohhh ne guzel valla Allah kabul etsin. Ben de acik havada bol bol dua ettim. Genelde gokyuzune bakip dua etmeyi tercih ediyorum sana da hepimize de cok dua ettim..

Hayırlı geceler bayanlar

Hayirli geceler efendim. Nerelerdesiniz?? Ne yapiyorsunuz??

Ohhh ne guzel valla Allah kabul etsin. Ben de acik havada bol bol dua ettim. Genelde gokyuzune bakip dua etmeyi tercih ediyorum sana da hepimize de cok dua ettim..

Hayirli geceler efendim. Nerelerdesiniz?? Ne yapiyorsunuz??
Buralardayim bilgecim bu aralar pek aktif değilim gündüz pek giremiyorum siteye bahar geldi temizlik başladı uğraşıyorum işte

Sen nasilsin rahatsızlığın biraz gecti mi? maşallah ailen kalabalikmis bol bol geziyosun

Evet sukur iyiyim ben de. Evet ya ailem kalabalik cok guzel.
Ayy bahar temizligi ben de yapicam sozde ama daha baslayamadim. Sana kolay gelsinn.

Evet sukur iyiyim ben de. Evet ya ailem kalabalik cok guzel.
Ayy bahar temizligi ben de yapicam sozde ama daha baslayamadim. Sana kolay gelsinn.
Ne güzel işte ailesi yakınında olunca daha bi başka
İşte yavaş yavaş başladım bende temizliğe pazartesi insallah perdeler camları halledecem en zor olan mutfağı sona bırakıyorum haftasonuna bitirmeye calisacam darısı size olsun canım

Amin amin darisi b izim basimiza.. )

Aman dikkat et meyracim cok gecmis olsun. Hastalik bi gitmedi gitti ya..

sağol balım, normal valla hasta olmam, neden dersen geceleri acayip soğuk oluyor 1haftadır...
sonunda kaptım şifayı ucundan ama buna da şükür...
senin neyin vardı?

kolay gelsin: )
benim evde bi ısınsa başlıycam temzizliğe, kuzey olunca soğuk malesef hala: (
gündüz camları açıyorum içeri ısınıyor: )
bu arada senin burcun ne?: )
birde işleri fasıl fasılmı yapıyosun? hani herkesin bir stili vardır ya, kimi oda oda gider, kimi bigün camları bi gün kapıları: ) sen nasıl yapıyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…