- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.321
Uyuyakalmış olabilir, benim de çok uykum geldi bu saatte niyeyse. Sanırım uyuycam
Hoş geldin, gece gelir belki haberimiz yokİyi akşamlar hanımlar, bilge ortada yok mu yine
Evet çok uykum geldi yorgunum bir hayli :/Uygun geldiyse yat bence erken uyanirsin iyi olur. Ben de çıkıyorum, işim var.
Görüşmek üzere arkadaşlar...
Hoş geldin ve görüşürüzz ben yatıyorum iyi geceleriyi akşamlar herkese
Nasil bisii kiz sirf meraktan polemiğe gircem bi günhahahah yok ya polemikten girdim iceri hakeret filan etmedimki kimseye ama karsimdaki kisi baya sabikaliydi bu ban konusunda onun yaninda bende direk ban yedim
Hoş geldin, gece gelir belki haberimiz yok
İyi geceler ben kaçtım
Evet çok uykum geldi yorgunum bir hayli :/
İyi geceler canım görüşürüz
Hoş geldin ve görüşürüzz ben yatıyorum iyi geceler
Nasil bisii kiz sirf meraktan polemiğe gircem bi gün
Bencede cokta seyapmiyim benhahha bak cok merak iyi degil .
Bilgece sen bizi merakta bırakmazdın ama noldu ki?
geçti mi lekeCanlarim düşününun o kadar yogunum canim cikti. Eltim gider ayak kizi kahve doktu halima. Halim mahvoldu bi de bembeyaz. Kizi beni mahvetti ayyy
geçti mi leke
hiç dokunmadan yıkamaya mı verseydin acabaNe gecmesi neler neler surdum sildim gecmedi Allahim. Ya bi de eltimin hic umrunda degil sinir oluyorum. Yikamaya vericem insallah gecer. Guzelim halim yaaaa
@Bilgece Hoşgeldin, gözümüz yollarda kaldı..
Benim de en sinir olduğum şeylerden biridir halıya çay kahve yemek vs. dökülmesi.
Hatta bir kere eşim dökmüştü de oturup ağladığımı bilirim, o derece yani...
Şimdiden, kolay gelsin..
hiç dokunmadan yıkamaya mı verseydin acabarahat annelere bende ifrit oluyorum
Canim benim esim huyumu biliyor hayatta dokmeye cesaret edemez. Ben evde olmadigim zaman mutfakta yer icer dusun yabi ayy ayy sagol canimm. Neyse yarin buyuk bi temizlik yapicam insallah..
Off offf ben dee...
Canim benim esim huyumu biliyor hayatta dokmeye cesaret edemez. Ben evde olmadigim zaman mutfakta yer icer dusun yabi ayy ayy sagol canimm. Neyse yarin buyuk bi temizlik yapicam insallah..
Bahar temizliği olur hem.. Bu arada cesaret edememesi güzel
Eşiminde yalvararak özür dilediğini hatırlıyorum.. -neden ağlıyorsun aşkım bi' halı için mi?
İşte bu noktada film kopuyo erkekler için "bi halı" olabiliyorken
bizim için bir çok şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?