- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.361
Aynen canim sagolasin yaaa. Hic sorma kahve lekesi de gider insallah. Kaynanam dedi keske gelmeseydim bu kadin cocuklarina bakmiyorben sana ayni halidan alicam drdi de yok olur mu ya onemli degil dedim ama icim yaniyordu ahhahaahhhs
Ayyyyyyy canimmmmm yaaaaa ben de sizi cok ozledim. Sancim da var sanirim regl olacağım. .
bu 3 gundur ne hale düştüm boyle ya
Kv ni sevdimAynen canim sagolasin yaaa. Hic sorma kahve lekesi de gider insallah. Kaynanam dedi keske gelmeseydim bu kadin cocuklarina bakmiyorben sana ayni halidan alicam drdi de yok olur mu ya onemli degil dedim ama icim yaniyordu ahhahaahhhs
Ayyyyyyy canimmmmm yaaaaa ben de sizi cok ozledim. Sancim da var sanirim regl olacağım. .
Gerçekten üst üste geldi
Allah başka dert vermesin inş.
Şöyle bir kayınvalidem olmadı. Ah ah
Bence normal degil bi kafin doguma git ve evli olmadigini da soyle. Karnindan muayene ederler... Muhakkak git. 17 gunde bir 19 gunde bir adet mi olunur kiz?? Sen git gitKv ni sevdim
Regl dedin de aklıma gelmişken sorayım yaa
5-6 aydır 17 günde bir regl oluyorum normalde tam 22 gün sürerdi ne erken ne geç gelirdi.
Her gün nescafe içiyodum sonra duydum ki düzensizlik yapıyomuş. Neyse geçen ay hiç içmedim 19. günümde oldum ama yine erken ya.. Doktora da gitmedim korkuyorum sizce normal mi 19:/
Karnımdan muayene eder dimiAmin amin. Kayinvalidem iyidir ya Allah var yukarda yani.. eee sen nasilsin ne yapiyorsun??
Bence normal degil bi kafin doguma git ve evli olmadigini da soyle. Karnindan muayene ederler... Muhakkak git. 17 gunde bir 19 gunde bir adet mi olunur kiz?? Sen git git
Aynen canim sagolasin yaaa. Hic sorma kahve lekesi de gider insallah. Kaynanam dedi keske gelmeseydim bu kadin cocuklarina bakmiyorben sana ayni halidan alicam drdi de yok olur mu ya onemli degil dedim ama icim yaniyordu ahhahaahhhs
Karnımdan muayene eder dimiinşallah
Ben de utandıgım için gitmedim müsait olunca bi uğrayayım bariTabi canim sen bakireysen karnindan ederler. Zaten sorarlar evli misin diye merak etme. Baktin ki catala yat diyor ben evli değilim dersin..
En azindan kayinveliden anlayisli bir kadin, hadi birde amaaan ne olacak cocuk o dökecek tabi deseydi
Ah ah bilirim o icten ice köpürürken birsey caktirmamayi
Amin amin. Kayinvalidem iyidir ya Allah var yukarda yani.. eee sen nasilsin ne yapiyorsun??
Bence normal degil bi kafin doguma git ve evli olmadigini da soyle. Karnindan muayene ederler... Muhakkak git. 17 gunde bir 19 gunde bir adet mi olunur kiz?? Sen git git
Ben de utandıgım için gitmedim müsait olunca bi uğrayayım bari
Neyin var kiUtanma ne utanacaksin deliiiu. Keske ben evlenmeden once gitseydim keske. Hic olmazsa hastaliklarimi bulurdu....
Kv ni sevdim
Regl dedin de aklıma gelmişken sorayım yaa
5-6 aydır 17 günde bir regl oluyorum normalde tam 22 gün sürerdi ne erken ne geç gelirdi.
Her gün nescafe içiyodum sonra duydum ki düzensizlik yapıyomuş. Neyse geçen ay hiç içmedim 19. günümde oldum ama yine erken ya.. Doktora da gitmedim korkuyorum sizce normal mi 19:/
Ay canim ben de su an yatakta uzaniyorum bos bos. Temizlik beni bekliyor ev berbatKoca bir hic...
Neyin var ki
Aynen türk kahvesi içmeye başladım onun zararı var mı acabaBenden sana tavsiye Nescafeyi içme...
Hadi yaa kistin zararı var mı pekiNe yok ki canim. Mantar Enfeksiyon, kucuk bir kist. Yine sukurler olsun ama hic olmazsa evlenmeden onlemini alirdim..
Ay canim ben de su an yatakta uzaniyorum bos bos. Temizlik beni bekliyor ev berbat
Senin kiz nasil?.
Hadi yaa kistin zararı var mı peki
Çok şükür iyi Bilgecem...
İyi bari yok olmasına sevindim :)Ya canim bazi kistlerin var. Mesela ablam gitmiyordu ben zorla goturdum onu doktora. O da bekar. Meğerse onun miyomlari varmis. Cok tehlikeli bilmej lazim sonucta..
Ama sukur benim kistim baxen kendi kendine yok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?