- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.401
bikaçç sayfa geriye gidiyim dedim ara baya açılmış du bakalım kapatabilecek miyim
Aaa banada gelmiyordu ama ben konuyu takip rtmeyi unutmuşum
anangile selam söyle gibi olmuşAmaan muhabbet bizde bol. Arayi kapatiriz cicimm.
Sen nasilsin anlat bakalim? Neler yapiyorsun? Havalr nasil,, annengiller nasil?
anangile selam söyle gibi olmuş
yaz geldi ama ben yalnız yalnız oturuyorum evde reva mı bu bilgece
çay koy çay geliyorumValla canim ben de farksiz değilim. Yanliz basima oturmus kahvalti yapiyorum. Cik bize gel kiz. Iki lafin belini kirariz. Bu kizlari cekistirirz
çay koy çay geliyorum
kura çekeriz hangisi gelirse artıkCay hazir hazir
Acaba ilk once hangisini cekistirsek onu dusunuyorum yaaa.
kura çekeriz hangisi gelirse artıkçok dedikoducu gördüm kendimi
kanimizda var bu yaa. Aman kizlar gormesin de
Beni çekiştirin beni
Haber vermeden sohbetten çıktım affola hiç adetim değildir, şarjım bitti eşimde yemek isteyince yemek yap küçüğü uyut teli yeni açtım.
Bugün işim çok yarın inşaallah sohbete iştirak ederim :)
Beni çekiştirin beni
Haber vermeden sohbetten çıktım affola hiç adetim değildir, şarjım bitti eşimde yemek isteyince yemek yap küçüğü uyut teli yeni açtım.
Bugün işim çok yarın inşaallah sohbete iştirak ederim :)
bu arada konuyu takip ediyormuşum zaten ama bildirim yeni gelmeye başladı anlamadım
tamam eflalim çıkıyorsa daha rahat olur çekiştirmesi
kızlar ben geldiiiiim azcık kayın banada yer ayırınnapıyorsunuz bakeeeem
5 yaşında değildir o yahu. eskiden kim biliyormuş doğum tarihini net olarakO değil de 5 yasindaki cocuk nasil dogum yapmis yaAaben 25 yasindayim daha hamile kalmayi beceremedim. Tovbe tövbe
tamam dalışımı yapıyorum kızlaaaaar bekarım 20 yaşındayım öğrenciyimHos geldinnn canim
Kaydik kaydik buyur gel. Herkese yetecek yerimiz vae cok sukur ohhh.burdaki dostlarimiz seni tanimiyor sadece yasini ve bekar oldugunu soyler sohbete dalarsin
hoşgeldin :) bilgece dedikodu yapıyokızlar ben geldiiiiim azcık kayın banada yer ayırınnapıyorsunuz bakeeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?