Bilgece ile Sohbete ;)))

Cidden eflalime de gitmiyormuS. Neden ki acaba?? Cok aey kaçırdın ama tekrar konusur arayi kapatiriz [/QUOTE]

Aaa banada gelmiyordu ama ben konuyu takip rtmeyi unutmuşum

Beni çekiştirin beni

Haber vermeden sohbetten çıktım affola hiç adetim değildir, şarjım bitti eşimde yemek isteyince yemek yap küçüğü uyut teli yeni açtım.

Bugün işim çok yarın inşaallah sohbete iştirak ederim :)

bu arada konuyu takip ediyormuşum zaten ama bildirim yeni gelmeye başladı anlamadım

kanimizda var bu yaa. Aman kizlar gormesin de

tamam eflalim çıkıyorsa daha rahat olur çekiştirmesi

Ayy canim siz yarin bolll boool konusursunuz tabi ohhh. Yarin sa ben yokum. Benimki izinli ama ben arada girerim. Bende cocuk yok herhalde hic giremezdiM. Masallah diyorum sana. Hem es hem ev hem iki cocuk. Masallah masallah. Allah yardimcin olsunnn
Ne zaman istersen gel millet burda bol bol sohbet edin yanii.

bu arada konuyu takip ediyormuşum zaten ama bildirim yeni gelmeye başladı anlamadım

Canim demekki biri mesaj yazinca vakmiyorsan bir daha bildirim gelmez. Mesela bir bildirim geliyor bilgece bilgece ile sohbete mesaj yazdi bu kesajdan sonra baskasi da yazmis olabilir diye. Eger sen o mesaji acmiyorsan bir daha sayfayi acana kadar bildirim gelmiyor..

tamam eflalim çıkıyorsa daha rahat olur çekiştirmesi

Ooooo o eflalim varya eflalim ahhh ahhh o kiz varya o kiz annemlerin komsusunun yegeninin abisinin dayisinin bir tanidigiymis da pek iyi seyler demediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…