Bilgece ile Sohbete ;)))

selamlar oyyy 100 sayfa sohbet etmişsiniz okumadan duramam da:)

bu konudan niye bildirim gelmiyor bana anlamadım

nasılsınız

ben iyiyim temizlik telaşım var ama bebekle yapamıyorum :) bende onun yerine geziyorum:) gezme dediysem markete gitmek

bugün tatil eşime çıkalım desem çıldırır iki halı yıkadı bir hafta naz yapar yatar

Vay anam vay masallah esine
2 hali yikamis adam yaa. Ne guzel benim esime de yarin tatil. Canim ben de yoktum uc gundur yazilanlari okumadim

Ayyy içim tuhaf olduuuu kıyamam sana ben. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin. Evet ürünleri çok kaliteli seviyorum. Burda da var. Hele bir de kız çocuğu olunca...

Ayyy içim tuhaf olduuuu kıyamam sana ben. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin. Evet ürünleri çok kaliteli seviyorum. Burda da var. Hele bir de kız çocuğu olunca...

Zaten erkeklere gore pek tatli kiyafetler yok ne varsa kiz cocuklarina icim gidiyoe
Senin kizin nasil uslu mu yaramaz mi? Mesela ne yapar hep evde m??

Hevesini kursaginda biraktilar desene
Unutkanlik basa bela, bende de var aynindan. Birde hamilelikte daha kötü oluyormus ya korkuyorum. Bir gün kendimi bir yerde unutacagim

Iste örnek koca - ayakta alkisliyorum

Zaten erkeklere gore pek tatli kiyafetler yok ne varsa kiz cocuklarina icim gidiyoe
Senin kizin nasil uslu mu yaramaz mi? Mesela ne yapar hep evde m??

Uslu bir kız babasına nazlanir çünkü ben simartmam. Mesele yemeğe gideriz. Baba var ya lokantaya girmez. Oyuncak ister, şunu ister, bunu ister, ister ister. Niye baba yapar, biliyor.
Alış veriş merkezlerindeki arabaları çok sever. Benle gideriz anne araba der. Ben paramız yeterli değil kızım, başka zaman derim, tamam der. Bir daha da araba demez.
Ama babası varsa ya binecek ya binecek.
Bak sana bi fotosunu atayım.

ah hanımlar halı yıkadı diye yardım ediyor sanmayın, benim sezaryan yeni haliyle yıkayamadım, yıkamacıya verelim dedim yok dedi, iki halıdan sonra pes etti ara gelip alsınlar dedi

yoksaaa sekiz senedir evliyiz bir kere çorabını kirli sepetine atmadı, dolabındaki kıyafetleri katlarım anında dağıtır, pijamalarını ortada bırakır insaflıysa dolabına tıkıştırır

yemek yapmayı bilmez ben hastaysam aç kalırız....

daha yazmıyım delleniyorum sonra

Masallah nazi babasina geciyor

Herseyin bir ilki vardir, belki bu baslangic olur
Bir düsünsene "karicim halilari sileyim mi?" diyormus kendiliginden. Kulaga ne kadar da hos geliyor

Ayy yaaa cok tatli masallah Allah bagislasin. At at fotosunu..
Kahve unutkanliga iyi geliyormus
Hicte sevmem

Ben kahvekoliktik bi aralar biraktim gerci cok olmadi. Arada sirada turk kahvesi iciyorum artik.. o carpinti yapmiyormus ondan..

Ay valla benim esime nazar degmistir diye cok korkuyorum. Esimle kaynim gece geldiler. Eve girdiler. Ben dr ayakkabilari almak icin egildi. Esim dedi ki dur ben alirim aldi ayakkabilari. Eltimle kaynanam da bende , eltim hemen kaynanama diyoe ayy bak bak nasil aldi bizimkiler hayatta yapmaz adama Bak Diye. Ondan sonra yataklari serecegim. Esim kaynimlara dedi ki siz mutfaga gecin ben yengenizle sizin yataklari kurayim. benim eltim bunu da sey yapti. Kiz hic masallah da demedi ya insallah mazar degmez. Benimki yapar valla ama en baştan oyle alistirdim şükür. . yoksa o da yapmazdi

Masallah 41. kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…