Bilgece ile Sohbete ;)))

hu huuuu kizlar
selam nasilsiniz
Hosgeldin canim

Siskoyuz sen nasılsın
Süper bir cevap olmus

Iyi iste ne hos, sizin evde sehpaya gerek yok

Kizlar namaz kilip geliyorum az konusun yetisebileyum ))
Allah kabul etsin canim

egeliyim ama trakya şivesiyle bilerek yazdım

28 kilo aldın sonra verebildin mi peki geriye hamileymişsin hayırlı olsun bide

ayyy bu dedigin trakya sivesimiydi ya cahilligin gozu kor olsun

oooo vermemmi oglum emeklemeye basladi bende kilo milo kalmadi hic spor yapmaya gerek kalmadi

cok hareketliydi oglum gerci simdide oyle oyle olunca kilo kalmiyor insanda ama vucutlada ilgili ben kilo alsamda uzun sure sisko kalamiyorum hemen gidiyor kilolar bi sekilde.

yeni nisanliyken 48 kiloydum kaynanam doktora goturmustu beni neden kilo almiyor diye

doktora metobolizman hizli calisiyor ondan demisti

Hoşgeldin ben iyiyim yani sen nasılsın?

hosbuldum sagol canim iyi olmaya calisiyoruz
Hosgeldin canim

Süper bir cevap olmus

Allah kabul etsin canim

hosbludum canim
Sen kilo almiyorsun bebegn aliyo caktirma ben zaten alıyorum sirf sen kendini yalniz hissetme diye

oyyyy canim benim ama 30 kilo aliyorum ben bak sonra beni yari yolda birakma

olsuuuuunnn

aaa ne güzel ya en kıskandığım insanlar yiyip yiyip kilo almayanlar metebolizması hızlı olanlar hıh

temsili foto sansürlük kaldır çabuk
o da insan ama ne sansuru

Ay attığın fotoğraf ne öyle Allah napmasın töbe töbe işine gelince sarı kola içer ama o portakallıymış ya
Ajahaha azicik korkun halinize sulredin diye attim
osbuldum bea egelimisin sen siveli yazmisin yoksa klavyenin azizliginemi ugradin?
bosverin kilolari kizlar yiyin yiyin oturun

en dogal hakkim oglumda 28 kilo almistim azimliyim bunda 28 kiloyu gececem

Simdi 30 kilo al. Ya oyle deme ya. Ben su an 67 kilo oldu hamile kalip 30 kilo alsam kesin kendo kendimi bosarim
eski kiloya geleyim ki bu kiloyla dogurayim bari yaa allahimmm

Offf Bilgece nerden buluyon böyle fotoları

Gözlerimize yazık bacim

Ben bulurum

hahaha Allahım ya ölcem gülmekten. asıl ben saksı değilim ben
hahahaha ben de bugun çok guldum valla

Hosgeldin canim

Süper bir cevap olmus

Allah kabul etsin canim
hahahahahhaahahhaha
aksam esime diyecegim bziim evde sehpaya hic gerek yok

Kizlar hos sohbetler, biraz yalandan spor yapmaya gidiyorum
Görüsürüz

Tamam canim yalandan sppr yappp gorusuruz. Ben de yalandan yiyeyim bari

olsuuuuunnn

aaa ne güzel ya en kıskandığım insanlar yiyip yiyip kilo almayanlar metebolizması hızlı olanlar hıh
Geçen gün okudum birisi şu yiyip yiyip kilo almayan insanları hiç anlamıyorum ben mutfağın önümden geçsem kilo alıyorum yazmıştı ne gülmüştüm bende kıskanmıyor değilim öylelerini su içsem yarıyor

kizlar benim metabolizma yasim 12. Bu arada pro uyelerden biri baksin assagida benim adimi goruyor musunuz? ?

olsuuuuunnn

ama 8 sene onceki metobolizmayla simdiki ayni degil troid hormonlarim yavas calisiyor benim buda kilo almama sebeb oluyor evlendikten sonra eskisi gibi fit olamadim

kizlar bende cikiyrum oglumu kresten almam lazim opuyorum hepinizi

Şükrettim valla hele poposu masa niyetine hey allam ya

30 mu az değil mi 30? Ben kendimi 60a sartlandirmistim oysa ki
100 kiloyu gecmemem lazim 30 iyidir

sen simdiden zayifla hamile kalmadan once hamile kalinca benim gibi yarim dunya olursun

kizlar benim metabolizma yasim 12. Bu arada pro uyelerden biri baksin assagida benim adimi goruyor musunuz? ?

ben goremiyorum ya bende kendimi cevrim disi yapiyorum ama avatarin kenarinda yesil yaniyor nedenki prolar benim ismim yaziyormu asagida

ayyy ben bi cikamadim oglum kresin camin ayapismis beni bekliyordur ciktim ben

Eskiden oyleydim ben yedigimi miciyodum şimdi çok sorunlu
benim yakın arkadaşım böyle. yediği gibi tuvalete gidiyor. bi türlü 50 kilo edemedik yıllardır

aynen yaaa bende annemde geleceğimi görüyorum şişman bi teyze olacam kesin

kim hesapladı kız onu?
bu arada görünmüyorsun hmmm gizli takılıyorsun yaaani

Senin yesil isigin bende gorunmuyor. Ben de kendimde yesil yandigini goruyorum ama bu sadece bize gorunuyor. Senin nickinde assagida gorunmuyor. Iyi o zaman. Hado sen al cocugu gorusuruuuzs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…