Bilgece ile Sohbete ;)))

kizlar benim metabolizma yasim 12. Bu arada pro uyelerden biri baksin assagida benim adimi goruyor musunuz? ?
Iki koştum da geldim :)))
Kendimizde hesaplayabiliyormuyuz onu?

Canim bende oyleydim ve çok zayiftim gece saat kurar yemek yerdim kilo almak için simdi affedersin ama iki hafta cikmadigim oluyor o yüzden sistim galiba ben
Çok gecmiş olsun, bende de aynı sorun çocukluğumdan beri olduğu için bilirim kendini nasıl hissettiğini.

Zayıflama takımında biri azıcık sabun kaktırıyorsun hiç sorun kalmıyor demişti ama tabi ben sana bunu değil chia tohumunu tavsiye ederim.

Valla canim 5 kullanici var bi tek sen goruniyorsun hahahahah
Bana da bir göz atın kız :)

Yok ozel bir tarti varmis onunla.olcmustu hoca.
Sen gorunmuyorsun canim altta

Nasil bişey canim aci cehre tohumunu mu diyorsun? Canim karnim sis ama oyle bi sey yok yani sabun olmaz gerci bazen sıkışıyorum ama işte çok zor ya

Yok ozel bir tarti varmis onunla.olcmustu hoca.
Sen gorunmuyorsun canim altta
O hocaya bana bulun beni de ölçsün :)))

5 senelik üyeyim bir Pro olamadım, yazıklar olsun bana :)))

Nasil bişey canim aci cehre tohumunu mu diyorsun? Canim karnim sis ama oyle bi sey yok yani sabun olmaz gerci bazen sıkışıyorum ama işte çok zor ya
Keten tohumu gibi birşey, istediğin herşeye karıştırıp yiyebiliyorsun ve içebiliyorsun. Zayıflama takımında bununla ilgili bir yazı hazırlamıştım, bulayım sana atarım.

Edit: sabunda uzak dur

Başta konu sahibi BİLGECE Abla olmak üzere herkese MERHABA...
Can sıkıntısından ŞAKA GİBİ AMA GERÇEK: 2.5-3 GÜNDE BAŞTAN SONA 858 SAYFAYI OKUDUM
Son sayfaya gelince benim gözlerimin hali:
Ama okuduğum bazı yerlerde çok güldüm :)
Yüzümüzü güldüren herkesin her daim yüzü gülsün inşallah

Kendimi kısa ve öz bir şekilde tanıtacağım...
19 yaşındayım. üniversiteye hazırlanıyorum.. BİTTİ...
Umarım mesajları baştan sona okuyarak sohbete dahil olmayı haketmişimdir.

Yarismalar var yemek yarismasi kiyafet yarismasi eger katilirsan ilk 3e pro veriyor kazen. Yemek yarismasinda 1.ye veriliyor sadece..

Inanmiyorim sen ciddi misin?? vay masallah sen bu azimle en iyi universitelerin en iyi bolumunu kazanirsin insallahhhj

Canim hos geldin sefa getiridN. Seni sag kolum yapiyorum. Butun sayfayi okumussun seni cnai gonulden tebrik ediyorum masallah tekrar. Onur konugumuzsun sen bizim.
Ee nasilsin bakalim guzelim?? valla hemencecik kanim kaynadi gordun mu

Hoşgeldin canım :)

Yarismalar var yemek yarismasi kiyafet yarismasi eger katilirsan ilk 3e pro veriyor kazen. Yemek yarismasinda 1.ye veriliyor sadece..
Ben kendime zor yemek yapıyorum birde yarışmaya mı hazırlanacağım

Canim aci cehre tohumunu diyorsan ayni sey mi bilmiyorum ama çok fena o mahvediyor beni. Cesaret gerektiriyor resmen kabus gibi
Sabuna yeltenmem kiz

merhaba arkadaşlarr mero95 gibi hersayfa olmasa da atlaya atlaya bakındım bende sohbetlerinize vee çok güzeldi bende bir merhaba demek sizlerle tanışmak istedimm. huhu müsade varmı ?

merhaba arkadaşlarr mero95 gibi hersayfa olmasa da atlaya atlaya bakındım bende sohbetlerinize vee çok güzeldi bende bir merhaba demek sizlerle tanışmak istedimm. huhu müsade varmı ?

Vay be boyle genclik gozlerimi yasartiyor canlarim gelin kucagimi actim ben size

Yer var tabi olmaz mi? Hos geldin. Nasilsin? Kendini tanitir misin sen de??

Valla ciddiyim..
Ben sizin hep mesajlarınıza denk geliyordum. Yazılan yorumları falan görünce hep gülüyordum
Evde de olunca canım sıkılıyordu.Baktım geyik sohbeti konunuz var baştan okuyup öyle katılayım dedim :) Çünkü biliyordum ki geride kalan sayfalarda çokk kaçıracağım şeyler olucaktı Valla mesajları okumaya ayırdığım saatleri ders çalışıp, soru çözmeye ayırsaydım çok güzel üniversiteler garanti olurdu
Teşekkür ederim efendim.. Hemen sağ kolunuz oluyorumm..
teşekkür ederim hoşbulduk Çok şükür iyiyim Ablacığım sizler nasılsınız? :)

hoşbuldummm çok tşk ederim :) 22 yaşındayım sağlık personeliyim yarışmaya adıyaman'dan katılıyorum :)

Oh ne guzel. Bekar misin peki? Ben de 25 yasindayim evliyim istanbulda yasiyorum. Cocugum yok e tabi sizden dua beklerim hayirli saglikli evlatlar icin. Boyle yani ;-)

Oh ne guzel. Bekar misin peki? Ben de 25 yasindayim evliyim istanbulda yasiyorum. Cocugum yok e tabi sizden dua beklerim hayirli saglikli evlatlar icin. Boyle yani ;-)
hmm Rabbim inş en kısa zamanda hayırlı akıllı güzel sağlıklı ve yaramaz bebişler nasip eder güzel ablamaa Ben bekarım ablaam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…