- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.561
60tan aşağısı kurtarmiyor yoksa kilo almicam senlen100 kiloyu gecmemem lazim 30 iyidir
sen simdiden zayifla hamile kalmadan once hamile kalinca benim gibi yarim dunya olursun
ben goremiyorum ya bende kendimi cevrim disi yapiyorum ama avatarin kenarinda yesil yaniyor nedenki prolar benim ismim yaziyormu asagida
ayyy ben bi cikamadim oglum kresin camin ayapismis beni bekliyordur ciktim ben
Ben göremiyorum onu nasil gizliyos kis
benim yakın arkadaşım böyle. yediği gibi tuvalete gidiyor. bi türlü 50 kilo edemedik yıllardır
aynen yaaa bende annemde geleceğimi görüyorum şişman bi teyze olacam kesin
kim hesapladı kız onu?
bu arada görünmüyorsun hmmm gizli takılıyorsun yaaani
Canim bende oyleydim ve çok zayiftim gece saat kurar yemek yerdim kilo almak için simdi affedersin ama iki hafta cikmadigim oluyor o yüzden sistim galiba benbenim yakın arkadaşım böyle. yediği gibi tuvalete gidiyor. bi türlü 50 kilo edemedik yıllardır
kim hesapladı kız onu?
Ben görünüyor muyum? Onu bende kapattiydimYa ayarlardan yapmistim bir seyler cevirimici durumu gizle mi ne yapmistim..
Ama sen de gorunmuyorusnsen de gizli takiliyorsun hahaha. Ayrica sporda hesplamislardi. Spor hocam sasirmisti hatta
Ben görünüyor muyum? Onu bende kapattiydim
evet bende gizliyim çok uzun süredir unutmuşumYa ayarlardan yapmistim bir seyler cevirimici durumu gizle mi ne yapmistim..
Ama sen de gorunmuyorusnsen de gizli takiliyorsun hahaha. Ayrica sporda hesplamislardi. Spor hocam sasirmisti hatta
neee 2 hafta mıCanim bende oyleydim ve çok zayiftim gece saat kurar yemek yerdim kilo almak için simdi affedersin ama iki hafta cikmadigim oluyor o yüzden sistim galiba ben
Ben görünüyor muyum? Onu bende kapattiydim
Benim annem zayıf babaanneyle anneanne yarışır onları çekeceğim galibabenim yakın arkadaşım böyle. yediği gibi tuvalete gidiyor. bi türlü 50 kilo edemedik yıllardır
kim hesapladı kız onu?
evet bende gizliyim çok uzun süredir unutmuşum
neee 2 hafta mıilaç falan kullanıyor musun doktora gittin mi? kıyamam ya çok rahatsız eder o seni tabi ondan şişmişsindir sen sinameki falan içtin mi hiç
ben görüyorum seni
Gitmez olur muyum canim kac kere gittim ilac veriyo cok kotu sanci yapiyo yine olmuyo bazen binde bir oluyor. bide ilac icmek istemiyorum alışkanlık yapıyo daha beter oluyor. Sinameki denedim ama onunda bagirsakkara zarari varmışevet bende gizliyim çok uzun süredir unutmuşum
neee 2 hafta mıilaç falan kullanıyor musun doktora gittin mi? kıyamam ya çok rahatsız eder o seni tabi ondan şişmişsindir sen sinameki falan içtin mi hiç
ben görüyorum seni
Ya nasıl görüyorsun ben göremiyorum pro değilim ondan mı acep?Valla canim 5 kullanici var bi tek sen goruniyorsun hahahahah
Ya nasıl görüyorsun ben göremiyorum pro değilim ondan mı acep?
Nasil gizliyoruzValla canim 5 kullanici var bi tek sen goruniyorsun hahahahah
Ne dicenEn guzeli gizli takilmak. Bu arada size bi sey diyecegim grup olarak ozel.mesaj atim bari..
tonton oluruz en azındanBenim annem zayıf babaanneyle anneanne yarışır onları çekeceğim galiba
merak ettim at atEn guzeli gizli takilmak. Bu arada size bi sey diyecegim grup olarak ozel.mesaj atim bari..
sürekli içersen ilaçta sinamekide hepsi alışkanlık yapar bağırsaklarda zaten. peki nedeni neymiş ya da ne olabilirmiş ki ne dedi doktor? çok üzüldüm ya. Allah şifa versinGitmez olur muyum canim kac kere gittim ilac veriyo cok kotu sanci yapiyo yine olnuyo bazen binde bir oluyor. bide ilac icmek istemiyorum alışkanlık yapıyo aha beer oluyor. Sinameki denedim ama onunda bagirsakkara zarari varmış
Sinirli bagirsak sendromu varmış bol su içiyorum bu ara 2 litre falan belki düzelir umuduylatonton oluruz en azından
merak ettim at at
sürekli içersen ilaçta sinamekide hepsi alışkanlık yapar bağırsaklarda zaten. peki nedeni neymiş ya da ne olabilirmiş ki ne dedi doktor? çok üzüldüm ya. Allah şifa versin
Ha pro olunca ne oluyor ne özelliği var?Tam üstüne bastin ayagini cek sekerim. Pro olmadigin icin goremezsinn
Bende zayıfsa tonton teyzeleri daha çok seviyorum yumoş yumoş sıkarlar yanaklarımızıtonton oluruz en azından
merak ettim at at
sürekli içersen ilaçta sinamekide hepsi alışkanlık yapar bağırsaklarda zaten. peki nedeni neymiş ya da ne olabilirmiş ki ne dedi doktor? çok üzüldüm ya. Allah şifa versin
Nasil gizliyoruz
Ha pro olunca ne oluyor ne özelliği var?
Ha benim işime yaramaz o bölümü de anladımCevirimici durumla alakaliudi dene yap bir seyler gizlilik ayarlarindan belki yaparsin..
Ya iste altta sayfayi okuyanlari gorebiliyorsun. Bir de prolara ozel bir bolum var orayi gorebiliyorsu zaten oraya kimse yazmiyor. Pek de bir ozelligi yok o ladar. Ha bi de imza ayarlarini falan yapiyorsun
Ben pro olmadan önce çevrimiçi ayarimi kapatmistim sanki ya hatırlamıyorumCevirimici durumla alakaliudi dene yap bir seyler gizlilik ayarlarindan belki yaparsin..
Ya iste altta sayfayi okuyanlari gorebiliyorsun. Bir de prolara ozel bir bolum var orayi gorebiliyorsu zaten oraya kimse yazmiyor. Pek de bir ozelligi yok o ladar. Ha bi de imza ayarlarini falan yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?