Bilgece ile Sohbete ;)))

60tan aşağısı kurtarmiyor yoksa kilo almicam senlen

Ben göremiyorum onu nasil gizliyos kis

Ya ayarlardan yapmistim bir seyler cevirimici durumu gizle mi ne yapmistim..

Ama sen de gorunmuyorusn sen de gizli takiliyorsun hahaha. Ayrica sporda hesplamislardi. Spor hocam sasirmisti hatta

Canim bende oyleydim ve çok zayiftim gece saat kurar yemek yerdim kilo almak için simdi affedersin ama iki hafta cikmadigim oluyor o yüzden sistim galiba ben

Ya ayarlardan yapmistim bir seyler cevirimici durumu gizle mi ne yapmistim..

Ama sen de gorunmuyorusn sen de gizli takiliyorsun hahaha. Ayrica sporda hesplamislardi. Spor hocam sasirmisti hatta
evet bende gizliyim çok uzun süredir unutmuşum

Canim bende oyleydim ve çok zayiftim gece saat kurar yemek yerdim kilo almak için simdi affedersin ama iki hafta cikmadigim oluyor o yüzden sistim galiba ben
neee 2 hafta mı ilaç falan kullanıyor musun doktora gittin mi? kıyamam ya çok rahatsız eder o seni tabi ondan şişmişsindir sen sinameki falan içtin mi hiç

Ben görünüyor muyum? Onu bende kapattiydim

ben görüyorum seni

Benim annem zayıf babaanneyle anneanne yarışır onları çekeceğim galiba

En guzeli gizli takilmak. Bu arada size bi sey diyecegim grup olarak ozel.mesaj atim bari ..

Gitmez olur muyum canim kac kere gittim ilac veriyo cok kotu sanci yapiyo yine olmuyo bazen binde bir oluyor. bide ilac icmek istemiyorum alışkanlık yapıyo daha beter oluyor. Sinameki denedim ama onunda bagirsakkara zarari varmış

Benim annem zayıf babaanneyle anneanne yarışır onları çekeceğim galiba
tonton oluruz en azından

En guzeli gizli takilmak. Bu arada size bi sey diyecegim grup olarak ozel.mesaj atim bari ..
merak ettim at at

Gitmez olur muyum canim kac kere gittim ilac veriyo cok kotu sanci yapiyo yine olnuyo bazen binde bir oluyor. bide ilac icmek istemiyorum alışkanlık yapıyo aha beer oluyor. Sinameki denedim ama onunda bagirsakkara zarari varmış
sürekli içersen ilaçta sinamekide hepsi alışkanlık yapar bağırsaklarda zaten. peki nedeni neymiş ya da ne olabilirmiş ki ne dedi doktor? çok üzüldüm ya. Allah şifa versin

Sinirli bagirsak sendromu varmış bol su içiyorum bu ara 2 litre falan belki düzelir umuduyla çok teşekkürler canim

Bende zayıfsa tonton teyzeleri daha çok seviyorum yumoş yumoş sıkarlar yanaklarımızı

Nasil gizliyoruz

Cevirimici durumla alakaliudi dene yap bir seyler gizlilik ayarlarindan belki yaparsin..

Ha pro olunca ne oluyor ne özelliği var?

Ya iste altta sayfayi okuyanlari gorebiliyorsun. Bir de prolara ozel bir bolum var orayi gorebiliyorsu zaten oraya kimse yazmiyor. Pek de bir ozelligi yok o ladar. Ha bi de imza ayarlarini falan yapiyorsun

Ha benim işime yaramaz o bölümü de anladım

Ben pro olmadan önce çevrimiçi ayarimi kapatmistim sanki ya hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…