- 25 Kasım 2013
- 1.026
- 889
- 323
- 29
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.661
heheheh aynen aynenBenimde ikinci senem bu yıl olur inşallah ikimizinde aynı ben neyime güveniyorsam sanki ösym başkanı dayım
hoşbulduk teşekkür ederim canımAramıza hoş geldin canım
Cahillik edip soruyorum yemek yarışmasına nasil katılıyorsunuzaslinda ben de bayadir pro degildim. Bi yemek yarismasina katilan herkese pri uyelik verdiler ben de pro oldum
pro olunca olunca ne oluyor kiaslinda ben de bayadir pro degildim. Bi yemek yarismasina katilan herkese pri uyelik verdiler ben de pro oldum
Killarimla sev beniA ben seni öperimama biraz kıllısın
Yukardaki yorumun devamını oku severim tabikiKillarimla sev beni
Evet ya çok az kaldı çok korkuyorumheheheh aynen ayneninş hayırlısı olur yaa
hoşbulduk teşekkür ederim canım
Cahillik edip soruyorum yemek yarışmasına nasil katılıyorsunuz
pek onemli seyler olmuyor.pro olunca olunca ne oluyor ki
Yaa nasil oldu peki ben hayvanları severim ama hic kedi beslemedim annemin astimi var tuylerinden rahatsız oluyorYukardaki yorumun devamını oku severim tabiki
Korkma canımEvet ya çok az kaldı çok korkuyorum
Yıllar önceydi evli degildim ozaman evimiz müstakil bahceliydi eşim hayvanları sevmiyo bide dairede zor olur diye hiç düşünmedim Ama yinede severim kedileriYaa nasil oldu peki ben hayvanları severim ama hic kedi beslemedim annemin astimi var tuylerinden rahatsız oluyoryeniden kedi beslemeyi düşünmüyor musun peki
haha bol sekerli turk kahvesi isterim.ben sekerim. Ne yemegi yaptin? Benim dunden turlum var valla
Olmus canim benim rica ederiz
ikindi vakti yatilmazzzzz
evet bu saatte uyumak heeç iyi deilmiş saksı olmayan arkadaşım uyuma elini yüzünü yıka açıl birazz
hayatı böyle pembe görüyorsun cınımmpro olunca olunca ne oluyor ki
hoşbulduk canım :) :*Sen de hoşgeldin canım
Başka bahara canım o zamanYıllar önceydi evli degildim ozaman evimiz müstakil bahceliydi eşim hayvanları sevmiyo bide dairede zor olur diye hiç düşünmedim Ama yinede severim kedileri
SOHBET Konusu olmuş olsun Ben yemek yarışmasına katildim
abla zaten yarışmaya katılanların isimleri belli deilmi tekrar söleynce yazınca neden diskalifiye olunuyor ki.Ay sen katildiysan ben asla katılmam sana vericem oyumu ama hemen cabuk bu linki kaldir cabuk duzenle yoksa diskalifiye olursun tarlim cabuk
ellerine sağlık canımm çok güzel görünüyor valla tamda acıkmıştım yani :)) tü tü tü maşallah pek marifetlisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?