Bilgece ile Sohbete ;)))

farkettim zaten abla hemen benimseniz beni de çok sevindirik oldumm

ben olmasam bile siz bil bol konusun muhabbet edin doyasiya :-**

Öyle valla evet ya bu durum benim çok hoşuma gitti sorun olmazsa özelden birbirimize cep numaralarımızı verelim whatsapptan da yazışırız ne dersiniz?

Canim bazilari istemeyebilir. Sonucta jerkes misait olmayabiliyor. Biraz daha zaman gecirelim iyice muhabbete girelim. Digerleri de kabul ederse olabilir..

Ben de sozel mezunuyum ama dil okudum. Calisinca basaramayack bir sey yok. Hayirlisi olsun kesinlimle her seyin

ben olmasam bile siz bil bol konusun muhabbet edin doyasiya :-**

Canim bazilari istemeyebilir. Sonucta jerkes misait olmayabiliyor. Biraz daha zaman gecirelim iyice muhabbete girelim. Digerleri de kabul ederse olabilir..
Olabilir bana uyar sorun yok

Hoşgeldin Bende hazırlanıyorum canım nasıl gidiyor çalışmalar?

Siz pro üyelerden öğrenmeye çalışıyorum.Benim daha çok var canım kıdemli olmama öğrenmeye çalışıyorum işte

Hoşbulduk.Teşekkür ederim.
Ne güzel kader arkadaşıyız desenize...
Nasıl gitsin canım 1 çalışıyorsam 2 çalışmıyorum Bende ki bu rahatlık nedir anlamadım gitti
Benimde ikinci senem bu yıl olur inşallah ikimizinde aynı ben neyime güveniyorsam sanki ösym başkanı dayım

Aramıza hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…