- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.621
valla sabahtan beri sıkım sıkım sıkılıyordum neden daha önce gelemedm aranıza anlamadm yani şimdi neşem gayeet yerinde çok şükür
bu bir denemedir :) sanırım yaptımm tşk ederm canablam :))Tatlim eger sen coklu alintiya tiklamazsan cevapla kisminda alintilari ekleyi gormezsin. Ilk once alintilayacagin mesajlarda coklu alintiyi tikla tek tek sonra sayfanin assagisindaki mesaj yazma kutusunda alintilari ekle secenegini tikla
Men men menKızlar yemeğim hazır köşe koltuğumda uzanıp tv'ye bakmanın zamanı şimdi..
Kahve isteyen??
Can sıkıntısına bire bir kk
Benim işime yaradı canım. Şimdi yemeğe girişeceğim, akşama sana bende ki etkisini detaylı yazarım :)))Memnun kaldin mi canim peki? Alayim bende ya
Men men men
Sapsade olsun sana zahmet canim
Pirayecim nasıl olsun kahven?
haha bol sekerli turk kahvesi isterim.ben sekerim. Ne yemegi yaptin? Benim dunden turlum var vallaKızlar yemeğim hazır köşe koltuğumda uzanıp tv'ye bakmanın zamanı şimdi..
Kahve isteyen??
Olmus canim benim rica ederizbu bir denemedir :) sanırım yaptımm tşk ederm canablam :))
ikindi vakti yatilmazzzzzuykum geldi benim ya
Tamam canim kolay gelsinBenim işime yaradı canım. Şimdi yemeğe girişeceğim, akşama sana bende ki etkisini detaylı yazarım :)))
evet bu saatte uyumak heeç iyi deilmiş saksı olmayan arkadaşım uyuma elini yüzünü yıka açıl birazzhaha bol sekerli turk kahvesi isterim.ben sekerim. Ne yemegi yaptin? Benim dunden turlum var valla
Olmus canim benim rica ederiz
ikindi vakti yatilmazzzzz
evet bu saatte uyumak heeç iyi deilmiş saksı olmayan arkadaşım uyuma elini yüzünü yıka açıl birazz
Geldimm ay koş koş yoruldum
1 aydır hiçbir hareket olmayan hesabım bildirim manyağı oldudaha öncede gördüm baktım ama cesaret edemedim yazmaya yıllardan kurulmuş arkadaşlıklar var burda dışlanacamı düşündüm hep
Olurmu hiç öyle şey1 aydır hiçbir hareket olmayan hesabım bildirim manyağı oldudaha öncede gördüm baktım ama cesaret edemedim yazmaya yıllardan kurulmuş arkadaşlıklar var burda dışlanacamı düşündüm hep
farkettim zaten abla hemen benimseniz beni de çok sevindirik oldummBiz dislamayiz sekerim. Dislayani da kapi dışarı ederiz bizde oyle seyler yok:-**
yeni mi 2008 diyo abla :)Olurmu hiç öyle şeyBak bende yeniyim bu topikte ve çok güzel karşılandım. Sağolsunlar :)
Öyle vallaKatiliyorummmmm
Anaaam ozel mesajtan buraya kosmak cok yormustur seni eheheheh.
Kizlar varya hepimiz kocaman bir aile olduk sanki ne guzel
Sizde çok tatlısınıızAyy canim beni utandiriyorsuncok tatlisin
cidden he yoksa hakkina mi girdim canim.ya?? O ladar sayfayi okuyacagina simdi kac tane deneme yapmiatin Allah bilir.. amaaan biraz da eglence lazim. Be gizel muhabbet ediyoruz birbirimize moral veriyoruz. Ohhh
rica ederimtşk ederm canım sende hoşgeldinn :) gelseni azcık
Maalesef sözel mezunuyum :)
ee sen hangi bölümü istiyorsun? Amacin ne? Neler yaparsin bask??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?