Bilgece ile Sohbete ;)))

valla sabahtan beri sıkım sıkım sıkılıyordum neden daha önce gelemedm aranıza anlamadm yani şimdi neşem gayeet yerinde çok şükür

Tatlim eger sen coklu alintiya tiklamazsan cevapla kisminda alintilari ekleyi gormezsin. Ilk once alintilayacagin mesajlarda coklu alintiyi tikla tek tek sonra sayfanin assagisindaki mesaj yazma kutusunda alintilari ekle secenegini tikla
bu bir denemedir :) sanırım yaptımm tşk ederm canablam :))

1 aydır hiçbir hareket olmayan hesabım bildirim manyağı oldu daha öncede gördüm baktım ama cesaret edemedim yazmaya yıllardan kurulmuş arkadaşlıklar var burda dışlanacamı düşündüm hep

Biz dislamayiz sekerim. Dislayani da kapi dışarı ederiz bizde oyle seyler yok :-**

1 aydır hiçbir hareket olmayan hesabım bildirim manyağı oldu daha öncede gördüm baktım ama cesaret edemedim yazmaya yıllardan kurulmuş arkadaşlıklar var burda dışlanacamı düşündüm hep
Olurmu hiç öyle şey Bak bende yeniyim bu topikte ve çok güzel karşılandım. Sağolsunlar :)

Katiliyorummmmm

Anaaam ozel mesajtan buraya kosmak cok yormustur seni eheheheh.
Kizlar varya hepimiz kocaman bir aile olduk sanki ne guzel
Öyle valla evet ya bu durum benim çok hoşuma gitti sorun olmazsa özelden birbirimize cep numaralarımızı verelim whatsapptan da yazışırız ne dersiniz?

Sizde çok tatlısınıız Yok hakkıma girmediniz içiniz rahat olsun Zaten ders çalışmayı seven biri değilim Ama mecbur son 1 ay yüklenmem gerekiyor

tşk ederm canım sende hoşgeldinn :) gel seni azcık
rica ederim Hoşbulduk :) EEe öpün barii

ee sen hangi bölümü istiyorsun? Amacin ne? Neler yaparsin bask??
Maalesef sözel mezunuyum :) İlk sene dört yıllık ünv. tutuyordu ben tercih yapmadım :) Memurluk istiyordum geçen sene oda olmadı.Bu sene sadece hayırlı bir ünv. istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…