- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.481
bende geldim
bu saatte oturmuş şu ingilterede kovulan kızın yorumlarını okuyorum...şiii çocuk uyuyor sessiz sessiz gülün!
Merhabalar bayanlar hos geldiniz. Nasilsiniz? kendinizi kisaca tanitir misiniz?
Selam millet daha eve gitmedim bugun yola cikiyorum insallah eheheh
A.s canim eh hadi bakalım ablan nasil bebek nasil?
Ayy yaaa bebisimiz cook tarli nasil birakicam bilmiyorum, cok ozlerim cok. Ablam da cok sukur iyi. Rahat dogum yapti. Sancisini evde cekti şükür, hastanede surunmedi. .
Boyle iste. Sen nasilsin?? Ne var ne yok? Ailenlle tam konustunuz mu? Esin hic aradı mi?
Ayy ne severim ben de küçük bebekleri. Annemin komsusunda da var bi yeni doğmuş bebek, 3 aylik. O kadar güzel ki. Bakmaya kıyamıyorum. Cok tatlı.
Eşim hiç aramadı canım, ailem ezdirmeyeceksin kendini diyor. Kararıma saygı duyuyorlar. Cok yıpranıyorum çünkü, biliyorlar nasil mutsuz oldugumu...
Hoşbulduk ben Lefkoşa'da yaşıyorumMerhabalar bayanlar hos geldiniz. Nasilsiniz? kendinizi kisaca tanitir misiniz?
Selam millet daha eve gitmedim bugun yola cikiyorum insallah eheheh
Hoşbulduk ben Lefkoşa'da yaşıyorum
Neredeyse 32 yaşındayım)))
Evliyim
Iki aydır çalışmıyorum sıkılıyorum
Arkadaşım geldi canımcım yatılı :) hoşbuldum bu arada :)Hoşgeldin canım. Misafirlerin kimdi?
Kimse senin ne yaşadığını bilmez. Ne mutlu ki ailen arkanda gerisini boşver. Sen olgun bi kadınsın ufacık bi nedenden ipleri koparacak biri değilsin.demekki artık gerçekten sonuna gelmişsiniz. Hayırlısı..Ben kendimi iyi hissediyorum ama kimse boşanmamı istemiyor. Ben mi çok safım? Boşanmaya neden bu kadar karşı millet? Ailem dışında herkes sakın boşanma pişman olursun diyor. Mutsuzluktan geber ama evli ol.
Çok saçma niye bomboş bi ömür doldurasın ki #boşanmayatamdestekBen kendimi iyi hissediyorum ama kimse boşanmamı istemiyor. Ben mi çok safım? Boşanmaya neden bu kadar karşı millet? Ailem dışında herkes sakın boşanma pişman olursun diyor. Mutsuzluktan geber ama evli ol.
bene memnun oldumAa ne guzel :) ben de Istanbulda yasiyorum 25 yasindayim evliyim. Calismiyorum boyle iste
memnun oldum
Hoşgeldin.. Günün aydın olsun..
hoşbulduk
Merhaba canım nasıl gidiyor?merhaba arkadaşlar nasılsınz bakalım
iyi diyelim iyi olalımMerhaba canım nasıl gidiyor?
İdare ederiyi diyelim iyi olalımsen nasılsın canımcımm ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?