- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 38
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.521
A.selam. memnun oldumben de 24 yasindayim evli ve cocuksuzum. Boyle iSte.
Meslegin cok guzelmis.
Allah yardimcin oLsun. Bebege kim bakacak?
annem. zaten aynı binada oturuyorz :) gözüm arkada kalmayacak ama ben nasıl bıkrakıp gideceğim ya daha doyamadııım
Merhaba canım inşallah dediğin gibi hayırlı olurherkese meraba. seçim sonuçları hepimiz için hayırlı olur inşallah ve herkes iyidir inşallah.
bu ara kuş gibiyim şehirden şehire git gel yapıyorum sürekli. pek giremedim o yüzden :)
tam olarak gezmek değil aylleen cim ama hem ziyaret hem ticaret diyelim :)))Merhaba canım inşallah dediğin gibi hayırlı olur
Geziyor musun? :)
herkese meraba. seçim sonuçları hepimiz için hayırlı olur inşallah ve herkes iyidir inşallah.
bu ara kuş gibiyim şehirden şehire git gel yapıyorum sürekli. pek giremedim o yüzden :)
sağol canm ben iyiym sen nasılsınnMerhaba şekerler, ben geldim..
nasılsınız.?
Bende iyi canım sen kullanıcı adını mı değiştirdin?sağol canm ben iyiym sen nasılsınn
evvet canm değişim yaptım :)Bende iyi canım sen kullanıcı adını mı değiştirdin?
evvet canm değişim yaptım :)
bende iyiyim acizanecim Allaha şükürler olsun. gezmek güzel ama yorgunluğu fena :))Merhaba canım, dediğin gibi hayırlı olur İnş. Kendi adıma çok şükür iyiyim, sen nasılsın? Gez gez en iyisini sen yapıyorsun. :)
Slm kızlaarr. Bi fkir almk istiyorum sizdenn
bilgecem yaa yine regl oldum bugun. 6 ay oldu bkliorum. 3 ay once dktra gitmiştim hiç bi sorun yok demişti bi daha mı gitsem acaba yaaNe fikriymis bakalim??
Bu arads herkese selamm
acaba nedir nedir?Slm kızlaarr. Bi fkir almk istiyorum sizdenn
bilgecem yaa yine regl oldum bugun. 6 ay oldu bkliorum. 3 ay once dktra gitmiştim hiç bi sorun yok demişti bi daha mı gitsem acaba yaa
off çok sinirim bozuluyo yaa, bide dktr hiç bi sorun yok diyince insan daha tuhf oluyoValla canim sen 6 aydir bekliyorsun benim nerdeyse 2 yil olacak. 1 yil gecmeden bakmiyorlar canim. Allahim hayirlisini versin. Demekki zamani var daha.m
Kiz sukret ki bir sorun yok daha ne istiuorsn? Her sey Allahin takdiri. Zamani ne zamansa o zaman olacak insallah.off çok sinirim bozuluyo yaa, bide dktr hiç bi sorun yok diyince insan daha tuhf oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?