- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.501
hayrdır canım ne olduu :/Çok endişeliyim kızlar çok. Sonumuz hayrolsun
as canm iyiyiz senden naber bu arada tanışmadk herhalde hoşgeldn :)Slm kizlar nabersinz ?
Arkadaşım geldi canımcım yatılı :) hoşbuldum bu arada :)
Kimse senin ne yaşadığını bilmez. Ne mutlu ki ailen arkanda gerisini boşver. Sen olgun bi kadınsın ufacık bi nedenden ipleri koparacak biri değilsin.demekki artık gerçekten sonuna gelmişsiniz. Hayırlısı..
Çok saçma niye bomboş bi ömür doldurasın ki #boşanmayatamdestek
mrb canm naslsın, son durum nolduEvet canım aynen öyle, benim içim rahat her türlü...
De mi efenim? Ne yani. Rabbim dünya da ahirette de sağlık ve afiyet versin inş. Aminnnnnnnn.
mrb canm naslsın, son durum noldu
açmiyim konuyu o zamn . Senin için hayırlısı olsun. Eminim ki buraya kafanı dağıtmaya geliyorsundur, oyle de olsun.Elhamdülillah cnm. Sen nasılsın?
Son durum evden ayrıldım okumadıysan. Bitti.
açmiyim konuyu o zamn . Senin için hayırlısı olsun. Eminim ki buraya kafanı dağıtmaya geliyorsundur, oyle de olsun.
sen çok guçlu bir kadınsın canm benm...
Bugünün özeti, artı bir şey yok. Çok da açık konuşmak istemiyorum boşver :)hayrdır canım ne olduu :/
as canm iyiyiz senden naber bu arada tanışmadk herhalde hoşgeldn :)
Canlarimmm evimdeyim. Kocamla oturuyoruz cok sukur.. Siz neler yapiyosunuz bakalim??
Bugünün özeti, artı bir şey yok. Çok da açık konuşmak istemiyorum boşver :)
Sen nasılsın
Ülke durumları işte boş ver tatlım sende ne var ne yok?Ne oldu cnm?
Nolacak bu memleketin hali?
Ülke durumları işte boş ver tatlım sende ne var ne yok?
Valla canim insanlarin hür iradesi. Bu yuzden ben konusmak istemiyorim. Allah her seyin hayirlisini versin insallah
Takip bile etmedim ya o derece neyse.
bnde reelde çok bunqlınca hemn buraya atıyorum kendimi. İlaç gibi mubarekÂmin canım inş. Evet burası bana iyi geliyor. Sizlerle muhabbet ayrı bir keyif.
bnde reelde çok bunqlınca hemn buraya atıyorum kendimi. İlaç gibi mubarek
Merhabalar bayanlar hos geldiniz. Nasilsiniz? kendinizi kisaca tanitir misiniz?
Bilgece selam. Elif ben. Yaş 29. istanbul'danım, mart annesiyim :) Grafik tasarımcıyım veee 15 haziran'da işe dönüş yapıyorum(
anladm canmm ne olsun bendende aynııBugünün özeti, artı bir şey yok. Çok da açık konuşmak istemiyorum boşver :)
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?