- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.541
ayybilgecem insanlar sabretmeme izin vermioki . Yaa çıldrtıolar beni. Yemin ediorum duşukten hemn sonraki ay eşimin teyzesi dioki bişi var mı...Kiz sukret ki bir sorun yok daha ne istiuorsn? Her sey Allahin takdiri. Zamani ne zamansa o zaman olacak insallah.
ayybilgecem insanlar sabretmeme izin vermioki . Yaa çıldrtıolar beni. Yemin ediorum duşukten hemn sonraki ay eşimin teyzesi dioki bişi var mı...
makine miyim ben diycektim aslında haa..6 aydr ne çekiorum tahminet
aynenn. Benmki dioki artık turbelere faln git.Bizimkiler de cokkonusuyor. Kaynanam her dakika soruyor var mi var mi diyE. Simdinin Gelinleri naylon diyor. Kilo aldin diye belki cocugun olmuyor diyor.
YETEEEEEEEEEEER diye bagirasim geliyor ams sabrediyorum. Artik yanina gitmiyorum. Sonra niiye gelmiyorsun diyor. Hey Allahim yarabbim ya..
aynenn. Benmki dioki artık turbelere faln git.
ya bn 6 ay oldu 2. Kez duşuk yapalı ve dha 1,5 yıllık evliyim..
allh aşkına benm mi matematiğim sıkıntılı anlamadım ki..
benmde eşimin yanında kimsenin ağzı açılmıo. Bnde onu uzmemk için soylemiorum arkadan.Allahim ya ne turbesi? Tovbe estagfurullah. Esin bence onlarin agzini tikasin. Benim esimin yaninda laf edemiyorlar.
Ya sanki bu hayatta kadinlarin tek amaci dogurmak. Bazen suratlarina karşı offf dogum makinasi miyim hayatt sadece cocuktan ibaret degil kocamla boyle de cok mutluyum.diyesim geliyor da tutuyorum kendimi. Ama bi gün fena caticam..
benmde eşimin yanında kimsenin ağzı açılmıo. Bnde onu uzmemk için soylemiorum arkadan.
seninde duşuklerin olmştu galiba canm. Seninkinin sebebi neydi
aahh inanmıyorumm.. Sebebi başka bişy olsa heralde insan daha az uzulurdu. Eşinin piskolojisini duşunemiorum...Bir kere düşük yaptim canim ben. Sebebi de kötü bir sey. Esim uykusunda o siralar cok kavga ederdi kalkar uykusunda gezerdi. Yine bir gun ruyasinds kavga ederken birileriyle üstüme düştü tam karnima aninda kanamam basladi maalesef..
aahh inanmıyorumm.. Sebebi başka bişy olsa heralde insan daha az uzulurdu. Eşinin piskolojisini duşunemiorum...
çık uzuldum canmmm
Amin bitanem çok üzüldümHic sorma canim. Esim daha cok kahroldu hic unutamiyor. Ama nasip diyorum. Belki hayirli degildi ondan öyle oldu. Her sey nasip Rabbim.hayirli saglikli evlatlar verisn insallah.
aynen oyle canm.. İmtihan dunyasıHic sorma canim. Esim daha cok kahroldu hic unutamiyor. Ama nasip diyorum. Belki hayirli degildi ondan öyle oldu. Her sey nasip Rabbim.hayirli saglikli evlatlar verisn insallah.
eşin nasıl kötü hissetmiştir kendiniBir kere düşük yaptim canim ben. Sebebi de kötü bir sey. Esim uykusunda o siralar cok kavga ederdi kalkar uykusunda gezerdi. Yine bir gun ruyasinds kavga ederken birileriyle üstüme düştü tam karnima aninda kanamam basladi maalesef..
eşin nasıl kötü hissetmiştir kendiniAllah hayırlı evlatlar versin Bilgece demekki hayırlı değilmiş.
bilgece cnm Allah hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallah. er ya da geç ama sağlıklı ve hayırlı olsun
günaydın güzel baaaayanGünaydın kızlar..
Günaydın hayırlı günler, @Bilgece çok üzüldüm canımmutlaka bi hayır vardır tabi, benimde var bir düşügum
Eki Görüntüle 1552785
Böyle bir mavi boncuk nasip etsin
Rabbim bana @Bilgece ye ve bebek bekleyen isteyen herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?