- 25 Eylül 2011
- 7.514
- 11.376
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.141
Olsun bende 27 oldum yani hala atanamadim.daha atanip cocuk yapacam..Ben de taaa seneye giricem:))) yaş oldu 25neyse abartmayayım:)) teşekkür ederim bu arada o sizin tatlılığınız efenim estağfurullah ne zahmeti:) dediğim gibi şuan namaza uygun değilim ama sade dua edeyim:) ilk namazla da hem sana hem bilgeceye inşallah )
Çocuk dimek:) ben bi istiyorum bi istemiyorum:) tabi baba aday adayı bile yokOlsun bende 27 oldum yani hala atanamadim.daha atanip cocuk yapacam..cok tesekkur ederim.rabbim dualarimizi kabul etsin
Sağol canım hepimizin mübarek olsun hayırlı bol bereketli geçecek inşallah@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonnaAkarGider @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim _Verda_ Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 Mihrimah00 @E-brulim jouska @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher Berf0o0o @Sedef-armina @-Piraye 1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu @prensess38 Samsonn Sare Lavinya M ManzaramDeniz vanilyalimuffin Z zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonnaAkarGider @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim _Verda_ Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 Mihrimah00 @E-brulim jouska @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher Berf0o0o @Sedef-armina @-Piraye 1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu @prensess38 Samsonn Sare Lavinya M ManzaramDeniz vanilyalimuffin Z zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
Allah razı olsuun bilgece ablacıım@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonnaAkarGider @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim _Verda_ Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 Mihrimah00 @E-brulim jouska @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher Berf0o0o @Sedef-armina @-Piraye 1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu @prensess38 Samsonn Sare Lavinya M ManzaramDeniz vanilyalimuffin Z zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonnaAkarGider @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim _Verda_ Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 Mihrimah00 @E-brulim jouska @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher Berf0o0o @Sedef-armina @-Piraye 1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu @prensess38 Samsonn Sare Lavinya M ManzaramDeniz vanilyalimuffin Z zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Aay inşallah inşallah şöyle hayırlı yakışıklıığğ terbiyeli oh oh siparişlerim çok benim ama Rabbimden istiyorum yani senin içinde isteriimBanada dua eder misiniz kardeşlerim. Hayırlı bi insan istiyorum ve buradaki tüm bekarlara
Inşallah Allahın rızasıyla hepimiz hayırlı Eş ve işlere sahip oluruz..
Öpüyorum hepinizi :)
Teşekkür ederimmmmmAay inşallah inşallah şöyle hayırlı yakışıklıığğ terbiyeli oh oh siparişlerim çok benim ama Rabbimden istiyorum yani senin içinde isteriim
E yaani sakalları şiirle karışık yüreği Allah ile barışık adamlar gerek imanlı gençler lazım en güzelden istiyoruz en güzelini vericek inşallahTeşekkür ederimmmmm:) veAllah korkusu olan olsun. :))
AyyTeşekkür ederimmmmm:) veAllah korkusu olan olsun. :))
Amin ecmainn Rabbim gönlünüzdekini hayırlı eyle.. Şuan ezan okunuyor Ankarada tam da denk geldiE yaani sakalları şiirle karışık yüreği Allah ile barışık adamlar gerek imanlı gençler lazım en güzelden istiyoruz en güzelini vericek inşallah
Ohh ne güzel oldu bursada okundu bi 15 dakika önceAmin ecmainn Rabbim gönlünüzdekini hayırlı eyle.. Şuan ezan okunuyor Ankarada tam da denk geldi
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim[/QUOT
Ramazanin mübarek olsdun canim
heheee hayırlı ramazanlar sağol kuzum^_^ tabiki de unutmam sen de unutma beni dualarında@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonnaAkarGider @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim _Verda_ Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 Mihrimah00 @E-brulim jouska @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher Berf0o0o @Sedef-armina @-Piraye 1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu @prensess38 Samsonn Sare Lavinya M ManzaramDeniz vanilyalimuffin Z zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
canım, hepimizin ramazanı mübarek olsun. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonnaAkarGider @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim _Verda_ Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 Mihrimah00 @E-brulim jouska @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher Berf0o0o @Sedef-armina @-Piraye 1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa @Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu @prensess38 Samsonn Sare Lavinya M ManzaramDeniz vanilyalimuffin Z zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?