- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.201
Hmm bak yine beraber olmuşuz :) keşke sende tutabilseydin ama hayrlısı canm demekki bugün tutmaman gerekiyormuş ki engel olmuş nasılsın canm bu arada
Hmm afiyet olsun şekerim ben seni meşgul etmiyim o zaman keyifli sohbetler :* bende balkon sefası yapıyorum iştee :)Aynen demekki canim. Iyiyim sukur oturmus cekirdek citlatiyoruz esimle. Sen ne yapiyorsun bakalim??
Güzel duanız için çokkk teşekkür ederim.mero95 hakkında hayırlısı olsun canm inş ilerde severek yapabileceğin meslek için severek okuyabileceğin bir üniv. kazanırsın ❤
Aminn canımGüzel duanız için çokkk teşekkür ederim.
Aminnn cümlemize Rabbim nasip eder inşallah :)
Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim @Enyalios @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu @prensess38 @Samsonn @sare_sare @Silent_women @vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
Hmm bak yine beraber olmuşuz :) keşke sende tutabilseydin ama hayrlısı canm demekki bugün tutmaman gerekiyormuş ki engel olmuş nasılsın canm bu arada
ben de sizdenim bu ay :)Aynen demekki canim. Iyiyim sukur oturmus cekirdek citlatiyoruz esimle. Sen ne yapiyorsun bakalim??
burdayiz ayolNerelerdesiniz Ayoll
ben de sizdenim bu ay :)
ramazana giremedim daha ilk günüm dündü.
hamile kalırsak aynı gün olacak hepimizin
Alooooo
Ben size demiyom mu az yiyin
@Bilgece canım üyeliğimi iptal etirmeyi düşünüyorum, haberin ola.
Neeeeeyyy???neden ya ne oldu simdi? Neden iptal ettiriyorsun? Bir daha gelmeyecek misin? Of yaa
Aslında üye olduğumdan beri boşa vakit kaybı diye içim içimi kemiriyor.
Yoksa seni ve diğer arkadaşlari da çok sevdim. Keşke reelde görüşme şansı olsa.
Yazılanlara öyle bir bakp çıkacaktım.Alooooo
Ben size demiyom mu az yiyin
@Bilgece canım üyeliğimi iptal etirmeyi düşünüyorum, haberin ola.
Yazılanlara öyle bir bakp çıkacaktım.
Birde üyelik iptali yazısını görünce hemen geldim... :)
evet katılıyorum @Bilgece canım iyi geliyor. Sorun çok girmem. Eğer az girmeyi becerebilirsem iptal ettirmem. Daha burdayımmmmm ama
Canim sen nasil istersen. Bi bak bakalim nasil olacak. Burda ol tabi
seni özlerim kız ben
MerhabaKimse yok mu huhuhuhu Tık tık tıık tıııkk
Nire gidiyon kızz bende yatıcam zaten birazdam uylu bastırdıBen de seni cok ozlerim yaa
Selam.brn varim.ama arada gidiyorum geliyorum o yuzden gec yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?