Bilgece ile Sohbete ;)))

hayirli ve bereketli bi Ramazan ayi diliyorum .Rahman hakkiyla yasayip degerlendirebilmeyi nasip etsin cnm hepimize . gormeden sevip gonul bagi kurdugum tum arkadaslar duamdasiniz, @Bilgece duamda ismen andigim ,zarif dusunceli,temiz kalbini her kelimende hissettirdigin yegane arkadaslarimdansin.hayirli Ramazanlar:)

oow bilgecem ben bunca şeyi yapamam ki
anaa kiz cok kola en hrmen yaparim valla

Teşekkürler bilgece senin de mübarek olsun. Şükür bu sene de 11 ayın sultanini görmek nasip oldu. Havanin kokusu bile bir hoş geliyor bana ramazanda, tek ben de mi oluyor bilmiyorum ama güzel bir duygu :)

Evet yaa hava bile cok hos hele bugun cok serin subhanallah..
Banada dua eder misiniz kardeşlerim. Hayırlı bi insan istiyorum ve buradaki tüm bekarlara
Inşallah Allahın rızasıyla hepimiz hayırlı Eş ve işlere sahip oluruz..
Öpüyorum hepinizi :)

Ederim tabi Rabbim en hayirlisindan en iyisinden imanli duzgun esler nasip etsin isteyen herkese insallah

Aynen hava cok guzel ya Allahin yardimi iste

Ay ya canimsin Allahim binlerce kez razi olsun. Cok cok sagol.

@Bilgece canım Ramazanın hayırlı bereketli olsun inşallah Rabbim gönlünden geçen bütün dileklerini kabul etsin.İnşallah bu sene Rabbim yüzümüzü güldürecek
Amin.insallah insallah

hayirli ramazanlar canim. Rabbim bu mebarek gunlerde kimin ne SIKINTISI varsa gidersin, kimin de ne dilegi varsa hayirlisi ile kabul etsin.
aminnnn

Selamlar hayırlı ramazanlar bereketli huzurlu sağlıklı savaşsız güzel bir ramazan ayı olur inşallah, israil bu sene ramazanda kanlı ellerini değdirmez inşallah Filistin nin üstüne.
Rabbim hayırlı dualarimizi kabul ettsin hayirsizlari hayra çevirsin, kalbimize ferahlık versin

Aklimdasiniz ama firsatim olmuyor, emzirdigim icin oruc tutamiycam icim buruk bebegim kilo almadi bu ay sut olsun diye sute yogunlastim.

@Bilgece allah razi olsun canimm.. Sana da hayirli ramazanlar dualarinda beni de unutma lutfenn :)
Diger bütün arkadaslara da hayırlı ramazanlar olsun insallah :)
Unutmam tabiki. Rabbim.sana da hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah..

Canim.emziriyorsun tabiki tutmamalisin. Ramazandan sonra tutarsin insallah. Dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…