- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.161
@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamageCui Bono @meyra_ Nego @Enyalios Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena norwegian Tikkabilla Loch Ness Canavari @mimoz_a @mismo @Dombik Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert dmira DelyDoly @ervamerve @esmerm91 Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe tullipan @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu prensess38 @Samsonn @sare_sare @Silent_women @vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
Hayırlı ramazanlar bilgecem, beni de hatirlamis olmana çok sevindim@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamageCui Bono @meyra_ Nego @Enyalios Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena norwegian Tikkabilla Loch Ness Canavari @mimoz_a @mismo @Dombik Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert dmira DelyDoly @ervamerve @esmerm91 Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe tullipan @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu prensess38 @Samsonn @sare_sare @Silent_women @vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
sagol kuzum seninde mübarek olsun inşallah@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamageCui Bono @meyra_ Nego @Enyalios Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena norwegian Tikkabilla Loch Ness Canavari @mimoz_a @mismo @Dombik Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert dmira DelyDoly @ervamerve @esmerm91 Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe tullipan @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu prensess38 @Samsonn @sare_sare @Silent_women @vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
ben seni hep istanbuldaymışsın gibi düşünmüşümMuğla canım
@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamageCui Bono @meyra_ Nego @Enyalios Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena norwegian Tikkabilla Loch Ness Canavari @mimoz_a @mismo @Dombik Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert dmira DelyDoly @ervamerve @esmerm91 Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe tullipan @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu prensess38 @Samsonn @sare_sare @Silent_women @vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
ben seni hep istanbuldaymışsın gibi düşünmüşüm
Günaydın bu arada ve hayırlı ramazanlar kuzum
anaa kiz cok kola en hrmen yaparim vallaoow bilgecem ben bunca şeyi yapamam ki
Teşekkürler bilgece senin de mübarek olsun. Şükür bu sene de 11 ayın sultanini görmek nasip oldu. Havanin kokusu bile bir hoş geliyor bana ramazanda, tek ben de mi oluyor bilmiyorum ama güzel bir duygu :)
Banada dua eder misiniz kardeşlerim. Hayırlı bi insan istiyorum ve buradaki tüm bekarlara
Inşallah Allahın rızasıyla hepimiz hayırlı Eş ve işlere sahip oluruz..
Öpüyorum hepinizi :)
Aynen hava cok guzel ya Allahin yardimi iste@Bilgece babyyy!! Senin de Ramazının mübarek olsun!! İnşallah dediğin gibi, dualarımızda hatırlayalım birbirimizi!!
Tüm güzel dileklerin kabul olsun bu Ramazan .
Rahmet daha ilk günden kendini gösteriyor. 19 C sepserin bir güne başladım ben burada
Ay ya canimsin Allahim binlerce kez razi olsun. Cok cok sagol.hayirli ve bereketli bi Ramazan ayi diliyorum .Rahman hakkiyla yasayip degerlendirebilmeyi nasip etsin cnm hepimize . gormeden sevip gonul bagi kurdugum tum arkadaslar duamdasiniz, @Bilgece duamda ismen andigim ,zarif dusunceli,temiz kalbini her kelimende hissettirdigin yegane arkadaslarimdansin.hayirli Ramazanlar:)
Amin.insallah insallah@Bilgece canım Ramazanın hayırlı bereketli olsun inşallah Rabbim gönlünden geçen bütün dileklerini kabul etsin.İnşallah bu sene Rabbim yüzümüzü güldürecek
aminnnnhayirli ramazanlar canim. Rabbim bu mebarek gunlerde kimin ne SIKINTISI varsa gidersin, kimin de ne dilegi varsa hayirlisi ile kabul etsin.
@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamageCui Bono @meyra_ Nego @Enyalios Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena norwegian Tikkabilla Loch Ness Canavari @mimoz_a @mismo @Dombik Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan @aylleen @aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert dmira DelyDoly @ervamerve @esmerm91 Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe tullipan @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu prensess38
A@Samsonn @sare_sare @Silent_women @vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Sakalları şiirle karışık,yüreği allahla barışık sözüne bayıldım amin inşallahE yaani sakalları şiirle karışık yüreği Allah ile barışık adamlar gerek imanlı gençler lazım en güzelden istiyoruz en güzelini vericek inşallah
Çok teşekkürler canımmCanlar herkese hayırlı ramazanlar olsun Rabbim rahmetini bereketini esirgemesin hepiniz dualarımı süsleyeceksiniz
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Unutmam tabiki. Rabbim.sana da hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah..@Bilgece allah razi olsun canimm.. Sana da hayirli ramazanlar dualarinda beni de unutma lutfenn :)
Diger bütün arkadaslara da hayırlı ramazanlar olsun insallah :)
Canim.emziriyorsun tabiki tutmamalisin. Ramazandan sonra tutarsin insallah. Dert etmeSelamlar hayırlı ramazanlar bereketli huzurlu sağlıklı savaşsız güzel bir ramazan ayı olur inşallah, israil bu sene ramazanda kanlı ellerini değdirmez inşallah Filistin nin üstüne.
Rabbim hayırlı dualarimizi kabul ettsin hayirsizlari hayra çevirsin, kalbimize ferahlık versin
Aklimdasiniz ama firsatim olmuyor, emzirdigim icin oruc tutamiycam icim burukbebegim kilo almadi bu ay sut olsun diye sute yogunlastim.
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?