Bilgece ile Sohbete ;)))

Cok sukur ben de iyiyim hamd olsun. Havalar cok sicak onun haricinde gayet superim
Çok şükür iyi olmanıza sevindim Bilgece Ablacığım :)
Bunada çok şükür...Mekke~Medine sıcaklarında napardık :)
Teşekkür ederimm.. Cümlemizinn ins Sizi unutmak mümkün mü? dualarım sizinleydi.Bundan sonrada aynı şekilde sizinle...

SELAMUNN ALEYKÜM... :)
YAZMAYALI UZUN ZAMAN OLDU SAYILIR.. :)
RAMAZANDA YAZMAK NASİPMİŞ
BİRÇOK KİŞİYİ UNUTMUŞUM :/ O YÜZDEN ÜZGÜNÜM :/
AMA TEK UNUTMADIĞIM ŞEY DUA ETMEK :)
TANIDIK TANIMADIK HERKESE... :)
RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUN...
RABBİM DUALARIMIZ KABUL ETSİN...GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN İNŞALLAH...
RABBİM ŞU MÜBAREK AYIN HÜRMETİNE;EVLAT BEKLEYENLERE HAYIRLI EVLATLAR,HASTALIĞI OLANLARA ŞİFA,DERTLİ OLANLARA DEVA,EŞ İSTEYENLERE HAYIRLI VE İMANLI EŞLER,BENİM GİBİ ÜNİVERSİTE SINAVINA GİREN VE GİRECEKLERE HAYIRLI OKULLAR VE İŞLER NASİP ETSİN İNŞALLAH....
~AMİNNNN...~

Canım sınavın nasıl geçti zormuş diyorlar

@Bilgece geçen ay senle aynı gün mens olmuştuk canm ben bugün akşam namazndan sonra oldum şükürki orucuma denk gelmedi sen ne zaman olacksn bakalm? Kızlar nerelerdesinz sessizlik çökmüş topiğimize :/

@Bilgece geçen ay senle aynı gün mens olmuştuk canm ben bugün akşam namazndan sonra oldum şükürki orucuma denk gelmedi sen ne zaman olacksn bakalm? Kızlar nerelerdesinz sessizlik çökmüş topiğimize :/

Canim ben bugun ohlen saat 2 civari oldum maalesef. Ne guzel sen orucu tutmussun ben yedim ya maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…