- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.181
Amin canım Rabbim tuttuğumuz oruçları ettiğimiz duaları kabul eder inş. Senin de ramazan ayın mübarek olsun canım benim çok Tşk ederim anıldığım için :* dualarında biz kardeşlerinide unutma bilgecem hayırlı ramazanlar tüm arkadaşlarmıza bol bol dua ile..@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim_Verda_ @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan aylleen aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu @prensess38 @Samsonn @sare_sare @Silent_women @vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
Çok şükür iyi olmanıza sevindim Bilgece Ablacığım :)Cok sukur ben de iyiyim hamd olsun. Havalar cok sicak onun haricinde gayet superim
Teşekkür ederimm.. Cümlemizinn ins@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim_Verda_ @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi- mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan aylleen aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu @prensess38 @Samsonn @sare_sare @Silent_women @vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim
Canım sınavın nasıl geçti zormuş diyorlarSELAMUNN ALEYKÜM... :)
YAZMAYALI UZUN ZAMAN OLDU SAYILIR.. :)
RAMAZANDA YAZMAK NASİPMİŞ
BİRÇOK KİŞİYİ UNUTMUŞUM :/ O YÜZDEN ÜZGÜNÜM :/
AMA TEK UNUTMADIĞIM ŞEY DUA ETMEK :)
TANIDIK TANIMADIK HERKESE... :)
RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUN...
RABBİM DUALARIMIZ KABUL ETSİN...GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN İNŞALLAH...
RABBİM ŞU MÜBAREK AYIN HÜRMETİNE;EVLAT BEKLEYENLERE HAYIRLI EVLATLAR,HASTALIĞI OLANLARA ŞİFA,DERTLİ OLANLARA DEVA,EŞ İSTEYENLERE HAYIRLI VE İMANLI EŞLER,BENİM GİBİ ÜNİVERSİTE SINAVINA GİREN VE GİRECEKLERE HAYIRLI OKULLAR VE İŞLER NASİP ETSİN İNŞALLAH....
~AMİNNNN...~
Çok beğeniyorum o sözü bu arada bende feraceliyimSakalları şiirle karışık,yüreği allahla barışık sözüne bayıldım amin inşallah
Öylemi canımÇok beğeniyorum o sözü bu arada bende feraceliyim
Ben varım kim yok kimse yokMerhaba kızlar,
kim var kim yok??
Hava bi kötü ki sorma canım..Ben varım kim yok kimse yok
Bizim bura serin gökyüzü homurduyoHava bi kötü ki sorma canım..
Evet sessiz ortalık. .
Canımm bana pek öyle zor gelmedi :) bilemiyorum artıkCanım sınavın nasıl geçti zormuş diyorlar
Hakkında hayırlısı olsun canımCanımm bana pek öyle zor gelmedi :) bilemiyorum artıkzoru kolayı sınav sonucu gösterecek artık
@Bilgece geçen ay senle aynı gün mens olmuştuk canm ben bugün akşam namazndan sonra oldum şükürki orucuma denk gelmedi sen ne zaman olacksn bakalm? Kızlar nerelerdesinz sessizlik çökmüş topiğimize :/
Hmm bak yine beraber olmuşuz :) keşke sende tutabilseydin ama hayrlısı canm demekki bugün tutmaman gerekiyormuş ki engel olmuş nasılsın canm bu aradaCanim ben bugun ohlen saat 2 civari oldum maalesef. Ne guzel sen orucu tutmussun ben yedim ya maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?