Bilgece ile Sohbete ;)))

Aynen ya yöneticiler nolur buna bi çare bulsun ya çok bunaldık
Ahh ahh :/ Resimleri gördükçe siteden soğuyorum
Afedersin utanarak yazıcağım:Hele birde vajina resmi var...Onuda görürsek bizde ne abdest,ne oruç ne de gusül kalır...
Allah korusun kazara görsek ibadet bozuldu.Abdestsiz dolaşıyor oluruz
O yüzden ben gündüz pek girmiyorum...

Gerçekten iğrenç

Bdv ye çok nadir yazıyorum zaten, haklisın.

Gerçekten iğrenç

Evet ya çok iğrenç gerçekten, bi çözüm bulunsa iyi olur. Kaç kisi konu açtı bdv de reklâmlarla ilgili, hiç olmuyor böyle, hanım ağa Mune bu konuya bir çare bulamaz mı acep?

Kazen lütfen bi el atın herkes şikayetçi bıktık usandık artık

kiz delirme yaa ne orucu abdesti? bozulmaz merak etme ama gercekten cok rahatsiz edici..

icelim canim afiyet olsun

günaydın canlar nasılsınız?
ben yine nöbette bugün
doktora gittim sabah
kistim 6 cm olmuş bir de 4 cm kistin var dedi
çabuk büyümüş ameliyat sınırındasın ilaç kullanman gerekiyor dedi.
doğum kontrol hapı verdi bugün başlıcam.
valla moralim bozuldu, nöbette olmasam ağlıcam.

Merhaba canim. Ya bu kist nasil buyuyor ya keske sogan kürü yapsaydin. Benim de kistim kaybolmus 3.5 cm bir taneydi. Ozel olarak bir sey de yapmafim ama yok kistim sukur. Bir de bu ay ki reglimdrn belliydi cok sancisizdi.
Dur sakin ol aglama. Bence sen bi sogan kurunu uygula derim canim. Allah buyuktur yani.. Insallah kaybolurlar..

Bende şuan çok şükür iğrenç resimler gözükmüyor.. :) Ayy inşallah bir daha gözükmez...

İftardan sonra bende eşlikk edem mi???
kiz delirme yaa ne orucu abdesti? bozulmaz merak etme ama gercekten cok rahatsiz edici..

icelim canim afiyet olsun
Nasıl bozulmasın ablacığım...Mahrem bölge fotoğrafı en ince ayrıntısına kadar gözüküyor.
Gusül bozulur... :/ eee gusül bozulunca oruçta bozulur :/ Aman Allah korusun :/

Kiz delirdin mi? Kim dedi sana bunu? Yok oyle bir sey. O zaman eslerin hep gusul abdesti almasi lazim esler gusul abdestlerini bile beraber banyoda alabilirken mahrem bolgeye bakmak neden gusul gerektirsin? Guslun sartlari tam cinsel iliski, adet hali ve ihtilam olmaktir canim. Oyle bir sey yok. Ha bir erkek o vajinaya bakip da bosaliyorsa ona gusul sarttir ama sana bana degil merak etme

Bilgilendirme için teşekkür ederim
İçim rahatladı :)
Kimse söylemedi.
Bir genç kız olarak,kendi bedeni dısında başka bir bedenin mahrem bölgelerini resim olarak da olsa görünce bozulacağını düşündüm...

İnternetten baktım dediğiniz gibi :) ama böyle bir durumda içinizde bir şüphe olursa abdest alabilirsiniz ama zorunlu bir şart değildir diyor :)

Eşlet zaten birbirine helal dediğinizde haklısınız :)

Bu vesileylede dinle ilgili sohbet etmiş olduk :)

Son olarak delirmedim.Sadece bu güzel günleri,bir şeyin günah olabilecek şüphesine yer vermeden geçirmek istiyorum... :)

bende iyiyim canım sağolasın.

razaman geldi hava serinledi Allaha şükür ohh ohh

Aynen ya ohh hava cok guzel sukurler olsun Rabbime.

Ayy canim cnaimmm benim tavrim boyle gercek anlamda delirmek degil kiz alinma. Hani biri bir sey anlatirken soyle tebessum ederek ayy delirdin mi kuzum derler ya oyle yani ramazan hassasiyeti cok guzel bir sey tabiki snei tebrik ederim insallah hep boyle olursun ama bana siz drme be kuzum. Sizli bizli konusma olur mj??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…