- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.261
hehe çok tatlısın bu kadar hassas düşünmen çok güzel maşallahBilgilendirme için teşekkür ederim
İçim rahatladı :)
Kimse söylemedi.
Bir genç kız olarak,kendi bedeni dısında başka bir bedenin mahrem bölgelerini resim olarak da olsa görünce bozulacağını düşündüm...
İnternetten baktım dediğiniz gibi :) ama böyle bir durumda içinizde bir şüphe olursa abdest alabilirsiniz ama zorunlu bir şart değildir diyor :)
Eşlet zaten birbirine helal dediğinizde haklısınız :)
Bu vesileylede dinle ilgili sohbet etmiş olduk :)
Son olarak delirmedim.Sadece bu güzel günleri,bir şeyin günah olabilecek şüphesine yer vermeden geçirmek istiyorum...:)
Tünaydınn :)
bu konuda halk arasında da ay abdestim bozuldu esprileri çok olur ya gerçekten öyle hemen bozulabileceğini sanan çok insan var bilgi için teşekkürler bilgeceAynen ya ohh hava cok guzel sukurler olsun Rabbime.
Ayy canim cnaimmm benim tavrim boyle gercek anlamda delirmek degil kizalinma. Hani biri bir sey anlatirken soyle tebessum ederek ayy delirdin mi kuzum derler ya oyle yani ramazan hassasiyeti cok guzel bir sey tabiki snei tebrik ederim insallah hep boyle olursun ama bana siz drme be kuzum. Sizli bizli konusma olur mj??
Tamam Ablacığım demem :*Aynen ya ohh hava cok guzel sukurler olsun Rabbime.
Ayy canim cnaimmm benim tavrim boyle gercek anlamda delirmek degil kizalinma. Hani biri bir sey anlatirken soyle tebessum ederek ayy delirdin mi kuzum derler ya oyle yani ramazan hassasiyeti cok guzel bir sey tabiki snei tebrik ederim insallah hep boyle olursun ama bana siz drme be kuzum. Sizli bizli konusma olur mj??
Selamlar. Bu güzel günleri heba etmemek kaydıyla malum topikten uzaklaşıp bilgecenin seriiiinnn topiğine sığındım. Şimdi kızımla kitap okuyacağız. Herkesin orucu kabul olsun duaları kabul olsun
Tamam Ablacığım demem :*
Yok ne alınması...sadece konuyu dağıtıp son cümleye dikkat çekmek istemiştim
Yoksa deli de...
delideli küpeli dee alınmam için rahat olsun ablam
hehe çok tatlısın bu kadar hassas düşünmen çok güzel maşallah
bu konuda halk arasında da ay abdestim bozuldu esprileri çok olur ya gerçekten öyle hemen bozulabileceğini sanan çok insan var bilgi için teşekkürler bilgece
Ve aleyküm selamm diyeyimSelamlar. Bu güzel günleri heba etmemek kaydıyla malum topikten uzaklaşıp bilgecenin seriiiinnn topiğine sığındım. Şimdi kızımla kitap okuyacağız. Herkesin orucu kabul olsun duaları kabul olsun
Hehehehehe çok tatlısın bu kadar hassas düşünmen çok güzel maşallah
bu konuda halk arasında da ay abdestim bozuldu esprileri çok olur ya gerçekten öyle hemen bozulabileceğini sanan çok insan var bilgi için teşekkürler bilgece
Hehehehe aynen.aynen katılıyorumHeh iyi o zaman alinma kizarim yoksa
Hehehe tamam başkanımmm
Rica ederim canim. Evet halk arasinda var dogrudur ama aslinda bi yandsn iyi hic olmazsa harama bakmazlae
soğan kürü yapmıştım canım da işe yaramadı.Merhaba canim. Ya bu kist nasil buyuyor ya keske sogan kürü yapsaydin. Benim de kistim kaybolmus 3.5 cm bir taneydi. Ozel olarak bir sey de yapmafim ama yok kistim sukur. Bir de bu ay ki reglimdrn belliydi cok sancisizdi.
Dur sakin ol aglama. Bence sen bi sogan kurunu uygula derim canim. Allah buyuktur yani.. Insallah kaybolurlar..
soğan kürü yapmıştım canım da işe yaramadı.
bir de zaten ramazanda biraz imkansız oruçluyken.
nöbette de yapmam çok zor oluyordu.
öyle işte.
valla aldım canım bugün. cyclo progynova yazmış. daha önceden yasmin kullanmıştım bi sıkıntı olmamıştı, inşallah kilo filan almam.O zaman hapi kullanacaksin mecbur. Uzulme. Her seyde bir hayir vardir mutlaka. Rabbim sifadini verir. Bak benimkisi kendiliginden yok oldu cok sukur. Demekki her seyin bir vakti var. Allah yardimcin
olsun.
valla aldım canım bugün. cyclo progynova yazmış. daha önceden yasmin kullanmıştım bi sıkıntı olmamıştı, inşallah kilo filan almam.
benim bu kistim en az bildiğim 4-5 senedir var, belki daha önceden bile vardı da bilmiyordum.
o zaman adet düzensizliği filan yoktu.
of ya baktım da iştah açma, şişkinlik diyor yan etkilerinde
zaten çok yiyorum, karnım da hassastır hemen şişer ağrır.
ne güzel di mi.
eltim hamileydi, dün doğurmuş, bana haber eden yok bebek doğdu diye.
kocamı da babası aramış herhalde.
insan bi arar abisini amca oldun diye di mi yani?
sinir oldum biraz.
yine de aradım bugün eltimi hayırlı olsun diye.
Kiz nasil aramamislar? Cok ilginc. Sonra da aaaTaeYang bizi aramadi denilir. Hey Allahim uyuz oluyorum boyle seylere. Allah hayirli etsin. Darisi senin de basina insallah canim. Uzulme gecer kistlerin insallah. Ayrica o kadsr yogun tempoda calisiyorsun kilo falan almazsin sen merak etme
valla beni arayan soran olmadı bilgecem
aynen yani ben aramasam bu sefer aramadı olucam yani.
haksız mıyım ama sonuçta abisinin eşiyim yani, bi ay arayla evlendik, önce biz sonra onlar.
bi de şimdi yarın gidicez muhtemelen.
aynı şehirde değiliz ama yakınız 1,5 saat filan aramız.
onlar kayınvalideyle altlı üstlü oturuyorlar.
bir de teyze kızı, şimdi gidicez, bütün teyzeler kuzenler filan herkes orda olcak.
darısı başına bilmem ne filan diyecekler iyice uyuz olacam.
hiç gidesim yok yani.
İftardan sonra bende eşlikk edem mi???
aynen ya illa sormanız mı gerekli ya da söylemek mi lazım?Ayni ben. Benim de eltim dogurdugunda ayni seyi soyluyorlar. Diger eltin hamile her gittigimde darisi basina bilmem ne. Ya tamam guzel de icinizden dua edin. Neden hatirlatiyorsunuz yani. Bi bebekten konuştuğumuzda hemen darisi basina darisi basina. Insan cidden sinirleniyor.
Ayrica haklisin sana haber vermeleri gerekiyordu..
aynen ya illa sormanız mı gerekli ya da söylemek mi lazım?
şimdi bi de neredeyse 2 sene olacak bizim, soruyorlar artık yok mu bebek diye, niye yapmıyorsun filan.
sanki oluyor da ben istemiom.
kocama da kızıyorum, ben o kadar gidip her ay kaç kere deliniyorum kollarımdan, kontroller usgler filan, gidip bi tahlil vermiyor. bi de bunu söyleyince sen de gitme o zaman dedi bana boğasım geldi.
hevesimi kaçırıyor bildiğin.
en son ben istemicem bana yalvarıcak çocuk çocuk diye.
anası babası da demez artık daha nasılsa torunları oldu.
ama dün çok sinir oldum, adam yerine koyup haber veren olmadı, onların ailede kız yok, o çok istedikleri kız torunu ben doğurup göstermicem anana babana, bir sürü süsleyip anamla foto çekilip facebooka koycam filan diye bi ton saydım.
kaldı ki aslında severim yani ailesini hiç problemimiz yoktur.
ayy çok teşekkür ederim canım valla kendimi iyi hissettim yazdıklarını görünce.
beni anlıyorsun
Ayy yaa cok tatlisin. Bizimkilerde de erkek yok. Diyorum ki o erkegi ben dogurup vermiycem onlara. Annen benim adimi kisira kusurluya çıkardı gorecekler onlar diyorum esim de guluyorseninle ayniyiz desene.
Bi de neden esin vermiyor belki sorun onda var belli mi olur? Ilk esimden aldilar test. Sonra bana yaptilar. Ama benim de esim bir daha yapmam diyor.Insan evli olunca o tur seyler yapamiyor galiba
Hihouuy bekleyin beni geliyorum...Et bebeğim, bu akşam davetliyim sofra hazırlığım yok, rahatım..
sen napıyosun?
saol canım benim
diyorum ya aslında benim bi sıkıntım yok ailesiyle, Allah var severim onların da bana karşı bir kötülüğünü sıkıntısını görmedim hiç.
ama sinir oldum yani. bi de kocam yeğenim yeğenim deyip durdu , gıcık oldum, sen kendi çocuğun olsun diye bir şey yapmıyorsun, yeğenim deyip durma diye kızdım bi de. napim yav.
çekiniyor psikolojik olarak, bilmiyorum. ama bir sıkıntı da çıksa vereceği test bi tane, tüp bebek bile yapsak bütün eziyeti ben çekicem, adam tahlil vermekten kaçıyor.
hayır bir de onda problem çıkmazsa ben de rahatlıcam sonuçta erkek infertilitesi bence daha sıkıntılı. direkt kendime yoğunlaşıcam.
kadın psikolojisini hiç anlamıyor bu erkek milleti
bir de habire bu ara ilk denemede hamile kalan, evlenir evlenmez hamile kalanları görüyorum, iyice sinir olmaya başladım
Hihouuy bekleyin beni geliyorum...
Ohh iyi bakalım
Napıyım Ablacığım :)
Bugün lys sınavına girdim :) alan sınavım değildi ama yinede 3-5 sallar doğru çıkar bölüm seçeneğim artar belki dedim
Allah kabul ederse niyetliyim :) iftar gelsede oruçu açıp kafayı vurup yatsam diyordum :)
Aminn Ablacığım cümlemizin inşallah :)Allah kabul etsin canım benim..
Ben de daha yeni kendime vakit ayırabildim,
kayınvalide biraz rahatsız onunla ilgilendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?