- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.281
Selamm
İyiyim birazda heyecanlıyımSelacanim ne haber?
İyiyim birazda heyecanlıyımsenden naber.
Yarın sınav var ya o yüzden kendimi bazı konularda eksik hissediyorumNeden heyecanlisin bakalim anlat. Hayirdirrr
Yarın sınav var ya o yüzden kendimi bazı konularda eksik hissediyorumtabi ki heyecanımın aşk meselesinden olmasını tercih ederdim ama yok maalesef
Önceki sınavlarda böyle olmamıştı mesela geçen hafta ki sınavda da heyecanlanmıştım kötü geçti diyordum kendi kendime ama cevap kağıdıma bakınca geçen seneden daha iyi olduğunu daha fazla doğru yaptığımı gördüm mutlu oldumCanim sakin ol insallah sınavın guzel gecevek stres yapma. Her sey guzel.olacak
Önceki sınavlarda böyle olmamıştı mesela geçen hafta ki sınavda da heyecanlanmıştım kötü geçti diyordum kendi kendime ama cevap kağıdıma bakınca geçen seneden daha iyi olduğunu daha fazla doğru yaptığımı gördüm mutlu oldumyarın gireceğim edebiyat sınavı geçen sene bana göre çok iyiydi bu sene kötü olur diye korkuyorum
İnşallah inşallahAy canim.hadi insallah yarin da guzel gececek insallah. .
İnşallah inşallahdün gece sabaha kadar araştırma yaptım sözlüklerdeki tavsiyeleri okudum şehir dışı için yurtlara baktım İstanbul olursa burslara, ulaşıma baktım her şeyi araştırdım bu sene olacak inşallah ama biraz tedirginlik var ister istemez
Amin canım aminOlacak olacak.insallah canim Allahin izniyle. Sen gonlumu ferah tut ve hep hayirlisini iste. Insallah en hayirlisi olur hepiniz hakkinda..
Off hic sorma. Benim ablam 9 aylik evli ve evlenir evlenmez hamile kaldi dogurdu vok tatli bi yegenim.oldu Allah bagislasin.
Cidden insanin psikolojisi bozuluyor. Doktor bama mantarim gecerse olmamasi için hicbir sebebin olmadigini soyledi. Bakalim nasip. Allahim hayirlisinu versin diyorum hep. Hayirli ve saglikli evlat istiyorum ben. Hayırsız evlat cok zor.
Canim senin kaynananlar iyiymis. Benimki de iyi ama eltilerime uyuyor. O yuzden ben de gidip gelmiyorum.. her beni gordugunde bebek yok mu? Siz curuksuzun kilo aldin diye olmuyor, niye Allah sana vermiyo da herkese veriyor diyo. Var ya deli oluyorum. Cok hakkim geçiyor ustlerine. Degerimi anlayacaklar ama cok gec olacak. Sonra da niye gelmiyorsjn diyor. Gelmiyorum kardesim insanda sevk mi birakiyorsunuz..
oeh tam gerizekalılarmış ya.
ne demek çürüksünüz, Allah sana vermiyor.
vermiyorsa bile vardır bi bildiği zamanı vardır.
Allah öyle diyenleri o övündükleri çocuklarıyla sınar da görürler günlerini.
Valla çok haklısın ben olsam ben de gitmem yani.
Ya kiz oyle deme. Oyle diyen kaynanam . Evladiyla sinanmasin Allah korusun onun evladi benim kocam.
cahilliklerine veriyorim sadece. Tovbe de diyorum. Bazen de neyse hayirlisi demekki diyor. Yahu bu hayata sadece cocuk yapmak icin mi geldik.
Evliligin amaci cocuk mu yani? Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin derim. Vermiyorsa vardir bir bildigi. Nasip sonuçta. . Her zaman ettiğim dua Rabbim eslerimizle evlatlarimizla imtihan etmesin. Gerisi teferruat..
bu kaynayaya nasıl dayanıyorsun bilgece :SYa kiz oyle deme. Oyle diyen kaynanam . Evladiyla sinanmasin Allah korusun onun evladi benim kocam.
cahilliklerine veriyorim sadece. Tovbe de diyorum. Bazen de neyse hayirlisi demekki diyor. Yahu bu hayata sadece cocuk yapmak icin mi geldik.
Evliligin amaci cocuk mu yani? Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin derim. Vermiyorsa vardir bir bildigi. Nasip sonuçta. . Her zaman ettiğim dua Rabbim eslerimizle evlatlarimizla imtihan etmesin. Gerisi teferruat..
ben eltiler filan sandımtabi sınamasın o zaman özellikle eşinle tabi.
ya hani olur ya çok övünürler çocuğu hayırsız olur filan onu kastetmiştim aslında.
tabi Allah vermiyorsa vardır bi sebebi ama insan istediği ayda hamile kalanları filan görünce sinir oluyor ister istemez.
bi de böyle stres yapma sebebimin kocam olduğunu düşünüyorum.
evlendiğimizden beri diyordum da çocuk yapmaya gönlü olana kadar 1 sene geçti, şimdi de olmuyor işte, eylülde 2 sene olacak evleneli.
ya valla aslinda iyi bir insan ama bazi kisilerin doldurusuna geliyor maalesef. Bana laf edemez ama bazen diyor. Yasliligina veriyorum.ne yapayim sonucta esimin annesi. Kalbini kirsam Allah korusun yarin obur gun bi sey olsa vicdan azabi çekerim. Hic olmazsa gonlum rahat olsunbu kaynayaya nasıl dayanıyorsun bilgece :S
Canim bak sen de hayra inanan bir insansin ben de. Sen ne yaparsan yap eger olacagi varsa olur. Allahin hikmeti bu. Ne kadar tedavi gorursen gor eger 5 yil.sonra olacalsa 5 yil sonra olur. Allahim.hayirlisini versin. Evet hamile birini gorunce ben de uzuluyorum falan ama ne yapayim. Allahim verecek diyorum inaniyorum. Yetet ki hayirlisini sagliklisini versin.. Esinin ustune de cok gitme canim. Siz stres yapmayin olur insallah..
öyle ama gönlümden geçen sesi de susturamıyorum, karakter meseli sanırım biraz da , takıntılı bi yapım da var.
konun kapatılmış ...burdan söyleyim....En iyisi dusunmemeye calismak baska caresi.yok
konun kapatılmış ...burdan söyleyim....
tsk ederim zaman ayırıp yalan haberlerin birini de olsa ortaya çıkardığın için...ah bi zamanım olsa ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?