- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.321
artık karar verseler de biz de ne olduğumuzu bilsek...Yav cete dediler yetmedi örgüt dediler. Ahhh ahhh
bu akidiş topicin müdavimi mi yoksa beni mi takip etmiş
örgütünüzün muhbiri ben olayımm
Hos geldin sen biz de orgute yeni eleman ariyorduk. Yas kac meslek ne kimsin hahahah saka saka alinma samimi oomak istedimHoşgeldim ben
artık karar verseler de biz de ne olduğumuzu bilsek...
tamam ol...bende sözcüsü olurum ama benim üslubum bozuk(öyle diyolla)bilgece olsun...örgütünüzün muhbiri ben olayımm
gizliden gel dedik sana al işte noldu
tamam ol...bende sözcüsü olurum ama benim üslubum bozuk(öyle diyolla)bilgece olsun...
Tekliflere acıgım Valla hemen alın beni :))Muhbir esra olmus oluyor ama
Hos geldin sen biz de orgute yeni eleman ariyorduk. Yas kac meslek ne kimsin hahahah saka saka alinma samimi oomak istedim
He yaaa
gerçekten dan diye söyledim uluorta yerde...olacak iş migizliden gel dedik sana al işte noldu
yok yok sen iyisin.....Benim uslubim da pek iyi sayilmaz be esra.
Tekliflere acıgım Valla hemen alın beni :))
yok yok sen iyisin.....
Önüme bu çıktı diyelim :)Evet deniz kimsin bakalim? Neden bizim topik? Orgut lafini duyunca mi geldin yoksa??
Önüme bu çıktı diyelim :)
Kimim ben hmm kendi halinde olamayan biri diyelim :)
ama surekli banlanirim. Son zamanlarda hic banlanmiyorum o yuzden sozculugu hic banlanmayan Saksi_Degilim_Ben e devrediyorum
Önüme bu çıktı diyelim :)
Kimim ben hmm kendi halinde olamayan biri diyelim :)
wuuwww o banlanmamış mı....tamam o da sözcü olsun....milleti tatlı dille çileden çıkarsın...ama surekli banlanirim. Son zamanlarda hic banlanmiyorum o yuzden sozculugu hic banlanmayan Saksi_Degilim_Ben e devrediyorum
aranızda en uslu üye benim sanırım
hmm çok şüpheli cevaplar
wuuwww o banlanmamış mı....tamam o da sözcü olsun....milleti tatlı dille çileden çıkarsın...
Bende öyle düşünüyorumaranızda en uslu üye benim sanırım
hmm çok şüpheli cevaplar
Kimsin deyince aklıma direkt kişisel kimliğim geldi pardon :)Kendi halinde olamayan??? Himmmmm ilgincmis. Biz de kendi halimizde biriyiz. 25 yasindayim evliyim cocuksuzum. Calismiyorum boyle iste
Kiz hic banlanmamak nasil bir duygu??
Hahahah evet. Ne de olsa kimse ona takmamis o yuzden kiblenmez de. Benim bir arkadasim alenen bir uyeye hakaret etti ama taninmadigi icin o uye bile kiblemedi yani ve banlanmadi dusun. Kiz banlanayim dedi ama banlanamadi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?